כ דילמת הלקוח השבוי - דף 2 - סקס אדיר

דילמת הלקוח השבוי

12
המממ... במונחים עיסקיים אני לא הייתי קורה לכך לקוח שבוי, אלא לקוח חוזר. אבל אם לבך שבוי בידי הגברת, אז זה סיפור אחר ...

במיקרים אשר בהם אני לקוח חוזר, אני תמיד נוהג לציין כך בתחילת השיחה, וזאת ממספר סיבות.
  1. קודם כל, הפקידה יכולוה לזהות שמדובר בלקוח חוזר לפי מספר הטלפון, אז עצם ציון העובדה תגדיל במקרים אלו את רמת האימון. אגב לאימון, וכפי שהחברים ציינו, הזכרת היותי לקוח חוזר מוריד מהמתח של הפעם הראשונה, בכך שהפקידה עכישו יודעת שאני לקוח אמיתי, ולא איזה שוטר או סוטה או מתחרה
  2. שנית, אני משתדל תמיד להיות חיובי והוגן, ואני מצפה שיזכרו אותי בתור שכזה
  3. ואחרון חביב, זה נותן לי תרוץ טוב לבקש (והרבה פעמים אף לקבל) הנחה צחוק

דילמת הלקוח השבוי

16
לשואל שפתח את השרשור. אני מקווה עבורך שאינך עד כדי כך אנמי שנותנת השרות לא תזכור שהיית כשתבוא אליה שוב.....
דבר נוסף, לעולם אינך שבוי של אף אחת. תמיד אתה יכול לחדול מלבוא.
דבר נוסף, באופן טבעי לאחר שמכירים אותך אז אם היה לנותנת השרות טוב איתך סביר שהמפגש הבא יהיה נעים יותר ואם לנותנת השרות לא היה טוב איתך אז סביר שהיא תשתדל שלא תופיע יותר ואיכות השרות שתקבל תהיה בהתאם.
יש כאלה (לא כמוני) שמכורים לריגוש ולחידוש ואז כל הזמן יחליפו לא משנה כמה טוב השרות שהם קיבלו
יש כאלה שכשהם מוצאים איכות גבוה נשארים לפחות לפרק זמן מסוים כי זה מה שחשוב להם ויש יתרון למפגש השלישי על פניי הראשון כי כבר יש הכרות וכימיה.

דילמת הלקוח השבוי

17
לא מבין מה הכימיה את המורה לכימיה הייתי מזיין בפחות מ500שח
אם נותנים כבוד מקבלים ואלו שלא נותנות לא נחזור כך שאת הכימיה היא צריכה לעשות אנחנו משלמים בשביל השיעור לא לציון

דילמת הלקוח השבוי

18
[QUOTE=איש-רגיש] <font size="3" color="#00ffff">לשואל שפתח את השרשור. אני מקווה עבורך שאינך עד כדי כך אנמי שנותנת השרות לא תזכור שהיית כשתבוא אליה שוב.....
<font size="3" color="#00ffff">דבר נוסף, לעולם אינך שבוי של אף אחת. תמיד אתה יכול לחדול מלבוא.
<font size="3" color="#00ffff">דבר נוסף, באופן טבעי לאחר שמכירים אותך אז אם היה לנותנת השרות טוב איתך סביר שהמפגש הבא יהיה נעים יותר ואם לנותנת השרות לא היה טוב איתך אז סביר שהיא תשתדל שלא תופיע יותר ואיכות השרות שתקבל תהיה בהתאם. 
<font size="3" color="#00ffff">יש כאלה (לא כמוני) שמכורים לריגוש ולחידוש ואז כל הזמן יחליפו לא משנה כמה טוב השרות שהם קיבלו
<font size="3" color="#00ffff">יש כאלה שכשהם מוצאים איכות גבוה נשארים לפחות לפרק זמן מסוים כי זה מה שחשוב להם ויש יתרון למפגש השלישי על פניי הראשון כי כבר יש הכרות וכימיה.
<font size="3" color="#00ffff">
<font size="3" color="#00ffff"> 
[/QUOTE]
איש רגיש, אל תיפגע - אבל כנראה שאתה חדש בתחום. אין כל קשר אליי - או לכל אחד אחר - ולמידת האנמיה. חלק נכבד מהבחורות העובדות לא זוכרות לקוחות, מאי אילו סיבות: חלקן שותות לכל אורך המשמרת (מאיה/ליסה, שאמרה לי שרק כך היא מסוגלת לעבוד; כלומר, היא בהכחשה שהיא זונה, וכך היא שוכחת לא רק אותי או את הלקוחות שלה - אלא גם את עצמה), חלקן כ"כ מכניות שאני (ושוב: גם אתה או כל אחד אחר) לא יותר מכמה מאות שקלים תוך כמה דקות, חלקן מתקתקות, וחלקן מסוממות. וכמו שכתבתי בשרשור: יש מי שזכרו אותי.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”