אז ככה , אחרי כל הדיווחים שהיו פה בכל מיני שירשורים הייתי חייב לבדוק מקרוב
ביקרתי אצל סמדר ביום שישי בערב , בטלפון הנחתה אותי כיצד להגיע אליה , בלי וויז אין לכם סיכויי ...
סמדר היתה מאוד נחמדה לכל אורך הדרך , מהתיאום בטלפון באמצעות סמסים ועד שעזבתי
כמו שהיא הגדירה את זה כבר בהתחלה היא לא עושה טיפול או מסג היא פשוט זורמת כמו מאהבת פרטית רק בלי סקס
סהכ מבחינת המראה היא נאה בפנים ומאוד מתוקה , מריחה טוב , נעימה למגע
אכן מלאה אבל באופן סקסי ביותר ,היא בשרנית עם ישבן גדול מעט בטן אבל הכל בפרופורציות מתאימות ואתה פשוט הולך לאיבוד בין הקימורים שלה .... פה אני מגיע לעניין החזה ....
איןןןןן ד ב ר י ם כאלהההה !!! לא יודע מה המידה המדויקת ( HH) אבל כזה גודל לא זוכר שראיתי מעודי !!!!
כבר בחיבוק איתה עם הבגדים אתה מרגיש את הגדול והנפח של זוג הציצים שלה
אתה מוציא את החזה שלה אחד אחד מהחזייה זה פשוט לא נגמר ....
הם ענקיייםםםםם כבדים מלאים ודשנים כל אחד מהם בגודל של הראש של בן גוריון...
ניסינו לבדוק כמה ידיים צריכים כדי לכסות אותם , 5 כפות ידיים של גבר ממוצע בכדי לכסות שד אחד !!!!
היא נהנית ןומתפוגגת לנוכח הטירוף סביב החזה שלה והיא שואבת לכם הזיין בין הקימורים האין סופיים האלה באלף תנוחות
להגיד שהזיין נבלע אצלה בין השדיים זה מעליב בשבילה .... הראש שלי פשוט נעלם בין שני השדייים הענקיים האלה !!!!!
לא קשה להעלים גם את הזיין הגדול ביותר מקרב חברי הפורום תחת משקלו של שד אחד שלה שלוכד בלי כל מאמץ את הפטנון שלכם בין שיפולי החזה שלה ובית החזה שמתחתיו. (מקווה שהבנתם איפה נלכדתי בלי שהתכוונתי בכלל .....)
באמת אני אומר לכם אין דברים כאלה , כמה שהם גדולים וכבדים הם מרשימים ולא נשפכים
השירות שלה באמת כמו של מאהבת , היא נהנית לפנק ולא נותנת לכם לגמור לפני שהיא מרגישה שאתם כבר בעננים
הייתי שעה מלאה ובאמת היה תענוג
מה שכן בתור אחד שאוהב מסג עדין ומפנק שבו אתה פשוט שוכב בלי לעשות כלום פעם על הגב פעם על הבטן ושהמטפלת מטפלת לך בשמוליק עד השפרצה המיוחלת אז פה אתה קצת יותר פעיל והיא משתמשת בהמוןן קרם גוף שאני פחות מת על זה
סהכ מומלץ ביותר חוויה מעולם אחד !!! לחובבי חזה ענק זה גן עדן ולכל השאר פשוט שירות מפנק ומכל הלב
תהנו ותספרו חוויות ....