אז כתבתי פוסט ארוך עם מלא פרטים והכל נמחק ודיי התייאשתי אבל עכשיו החלטתי לפחות לרשום מינימום פרטים כי אין פרטים כלל על המקום . המקום ממש חדש (עדיין בשיפוצים ולכן יש אנשי מקצוע ולא סופר דיסקרטי) .
נכנסים ללופט עגול עם ספות וניגשת בחורה וללוקחת לחדר לתת פרטים כרגיל.
היו 2 בנות ממש ממש צעירות סימו יב...
לורן 1.67 בערך רזה חזה קטן בינוני חמוד (לא יותר) , פנים חמודות כמו של מוכרת בבורגרנצ (פרצוף אפאתי)
נכנסתי איתה (השניה חמודה חזה טיפה גדול יותר אבל נמוכה יחסית)
עשתה עיסוי ליטופי כמעט בלי בודי... נותנת להשתפשף עליה למי שבעניין ועושה פיניש בינוני.
קיצר באה למשמרת בבורגרנצ. עדיף לדעתי את הגלריה שם יותר מבוגרות ונראות קצת פחות טוב אבל עושות את העבודה
אהה וזה 220...
תהנו חברים
לורן שמוטקין 8 ראשון
3אומרות 40 ד , לדעתי הייתי 30 אבל לא הרגשתי לחץ או זירוז כלשהו פשוט מיציתי את המסאג׳ ליטופים
לורן שמוטקין 8 ראשון
4מיקום:
------
קוראים לעצמם פה - "ספא עיגול"
מי שרוצה להישאר דיסקרטי - לא כדאי שיחנה את הרכב קרוב לשמוטקין 8.
כשהתקשרתי ושאלתי איך נכנסים, פקידה שאלה איפה אני וכשאמרתי שאני בקרבת המקום היא אמרה שהיא לא רואה אותי ושאתקרב לדוחן הפיס :). רק אז הסבירה איך להיכנס.
בכל מקרה נכנסים בין שמוטקין 6 ל8 מצד ימין של מספר 8 דלת ראשונה משמאל עם אינטרקום.
מקום:
-----
חדר המתנה גדול ומעוצב יפה, שפות בעיגול (אולי מכאן השם),אור המום.
בגדול מקום נראהחדש ומושקע.
בתוך החדר מקלחת סבבה (רחבה/זרם מים/סבונים), וגם המיטה יחסית למיטת מסג'ים גדולה ויציבה.
המיטה היתה מוצמדת לקיר, מבחינתי לא סימן טוב, כי אני אוהב שמסג'יסטית מסתובבת סביבי, אחרת אין לה גישה נוחה.
בחורה ושרות:
------------
מראה:
בחורה בשם אגם, ישראלית צעירה, פני חמודות, עינים כחולות, עור בהיר, חלקה.
גובה 1.60-1.65, שדיים יפים, קרס קטנטנה, ירכים עגולות. נראת כמו אחת שעוד לא מזמן היה לה גוף ממש יפה אבל לאחרונה התחילה קצת להשמין ולא עוסקת בספורט.
מחיר:220 ל40 דקות
שרות:
בהתחלה היתה נחמדה, פטפטנו וצחקנו בכיף אבל לעשות מסג' היא בקושי יודעת.
נוצר אצלי רושם שהיא חושבת שזה שהיא צברית צעירה ונראת טוב יחסית כבר מספיק בשביל שיתלהבו ממנה וכבר לא צריך להשקיע בעיסוי עצמו. גרמה לי לחייך בלב כשפעמים דאגה להזכיר שיש לה עינים כחולות, אם כל הכבוד לכל בחורה שניה בתחום הזה יש עינים כחולות :).
עבודה ידנית בינונית מאוד, אין מה להתלהב בכלל.
מבטיחים 40 דקות אבל אחרי 25 דקות התחילה עם נסיונות לתקתק.
בהתחלה אמרה שיש אקסטרות (מציצה וזיון בתוספת תשלום של 130 ש"ח) אבל טוב שלא לקחתי, לא התרשמתי מהעיסוי אז לא נראה לי שהיתי מתלהב מזיון.
רושם אישי:
---------
בחורה צברית צעירה שנראת חמודה ואפשר לקבל אקסטרות - נשמע מבטיח אבל לפי יכולות שהפגינה במסג' לא אשקיע את ה350 ש"ח בשביל זיון של פחות מ40 דקות (כי היו נסיונות לתקתק) על מיטת מסג'ים (למרות שיחסית נוחה ולא גבוהה מדי).
בשביל מסג' בטח לא אחזור אליה בגלריה או ליידי ספא אפשר לקבל מסג' יותר מקצועי וסובלני.
מי שממש בא לא על פרגית צברית צעירה ויכול להתעלם משאר הדברים שצינתי אולי כן שווה נסיון.
------
קוראים לעצמם פה - "ספא עיגול"
מי שרוצה להישאר דיסקרטי - לא כדאי שיחנה את הרכב קרוב לשמוטקין 8.
כשהתקשרתי ושאלתי איך נכנסים, פקידה שאלה איפה אני וכשאמרתי שאני בקרבת המקום היא אמרה שהיא לא רואה אותי ושאתקרב לדוחן הפיס :). רק אז הסבירה איך להיכנס.
בכל מקרה נכנסים בין שמוטקין 6 ל8 מצד ימין של מספר 8 דלת ראשונה משמאל עם אינטרקום.
מקום:
-----
חדר המתנה גדול ומעוצב יפה, שפות בעיגול (אולי מכאן השם),אור המום.
בגדול מקום נראהחדש ומושקע.
בתוך החדר מקלחת סבבה (רחבה/זרם מים/סבונים), וגם המיטה יחסית למיטת מסג'ים גדולה ויציבה.
המיטה היתה מוצמדת לקיר, מבחינתי לא סימן טוב, כי אני אוהב שמסג'יסטית מסתובבת סביבי, אחרת אין לה גישה נוחה.
בחורה ושרות:
------------
מראה:
בחורה בשם אגם, ישראלית צעירה, פני חמודות, עינים כחולות, עור בהיר, חלקה.
גובה 1.60-1.65, שדיים יפים, קרס קטנטנה, ירכים עגולות. נראת כמו אחת שעוד לא מזמן היה לה גוף ממש יפה אבל לאחרונה התחילה קצת להשמין ולא עוסקת בספורט.
מחיר:220 ל40 דקות
שרות:
בהתחלה היתה נחמדה, פטפטנו וצחקנו בכיף אבל לעשות מסג' היא בקושי יודעת.
נוצר אצלי רושם שהיא חושבת שזה שהיא צברית צעירה ונראת טוב יחסית כבר מספיק בשביל שיתלהבו ממנה וכבר לא צריך להשקיע בעיסוי עצמו. גרמה לי לחייך בלב כשפעמים דאגה להזכיר שיש לה עינים כחולות, אם כל הכבוד לכל בחורה שניה בתחום הזה יש עינים כחולות :).
עבודה ידנית בינונית מאוד, אין מה להתלהב בכלל.
מבטיחים 40 דקות אבל אחרי 25 דקות התחילה עם נסיונות לתקתק.
בהתחלה אמרה שיש אקסטרות (מציצה וזיון בתוספת תשלום של 130 ש"ח) אבל טוב שלא לקחתי, לא התרשמתי מהעיסוי אז לא נראה לי שהיתי מתלהב מזיון.
רושם אישי:
---------
בחורה צברית צעירה שנראת חמודה ואפשר לקבל אקסטרות - נשמע מבטיח אבל לפי יכולות שהפגינה במסג' לא אשקיע את ה350 ש"ח בשביל זיון של פחות מ40 דקות (כי היו נסיונות לתקתק) על מיטת מסג'ים (למרות שיחסית נוחה ולא גבוהה מדי).
בשביל מסג' בטח לא אחזור אליה בגלריה או ליידי ספא אפשר לקבל מסג' יותר מקצועי וסובלני.
מי שממש בא לא על פרגית צברית צעירה ויכול להתעלם משאר הדברים שצינתי אולי כן שווה נסיון.