כ דיווח חזה ענק בקריות - סקס אדיר

דיווח חזה ענק בקריות

1
אהלן חברים
ביקרתי בדירה המפורסמת בשבטי ישאל 34, תקתוקייה אך בנות בד"כ נראות סבבה ולא מתקתקות יותר מידי. הפרידה מסר פרטים (מוגזמים כרגיל) והחלטתי להיכנס. לבחורה קוראים אלונה, להערכתי בת 25 +- שמנמנה עם חזה עצום. יש בטן ואחלה תחת עם סימן שיזוף של תחתונים.צחוק.
200 ש"ח לבחורה אמרה להתפשט התפשטה והחלה במציצה עם קצת ליקוקי ביצים, מציצה טובה מאוד (ללא כובע). לאחר מכן עלתה עליי, נבפכנו למיסיונרית וסיום בדוגי. לא שאלתי ולא רציתי תוספות כלשהן. סה"כ הייתי בדירה כ18-20 דקות, סביר לטעמי.
ולציונים:
פנים- 8 פנים יפות יחסית, אם הייתה רזה היו יותר יפות
ציצים- 10 ענקיים וכיפיים עם פטמות גדולות
גוף- 5 לאנשים בכללי, 8-9 לאוהבי מלאות. הבחורה שמנמנה פלוס- יש עליה להערכתי 10-12 קילו עודפים בכיף..
כוס- נעים חלק מטופח 8
זיון - 7 זיון כיפי אבל די פאסיבית, יודעת להזדיין ומרגישים את זה בקונטרות בדוגי
שירות - לא ברור לי.כבכיכול יש קצת GFE מתנשקת אבל ללא לשון, מתחרמנת קצת, מצד שני מצצה משהו כמו דקה ורצתה להלביש גומי והייתי צריך להסביר לה שתמצוץ עוד. כנראה מוכוונת מלמעלה לתקתק. השירות מבחינתי טוב יחסית לדירות תאגידיות, אפילו מעולה. יסית לפרטיות, יש לה הרבה לאן לשאוף.
ריח והגיינה - 10 ריח מעולה של איזה קרם שיש גם לחוקיתצחוקצחוק היגיינית ומריחה טוב. גם בדירה ריח טוב

ממליץ לאוהבי צעירות מלאות חזה גדול...200 שקל לפרוק וללכת..אנ נהניתי בעיקר מהחזה והזיון. הבחורה שמנמנה צעירה סקסית עם חזה ענק ואני אוהב את זה.
בברכת לכו תזדיינו,
צ'ארמר

דיווח חזה ענק בקריות

3
ביקרתי היום בדירה
אם כי לא אצל אותה בחורה. כנראה שיש שתי בחורות בדירה שמתחלפות.
לאחר תיאום זריז הגעתי לדירה. פתחה את הדלת בחורה כבת 25-28 נראית טוב. רזה (אם כי לא מאוד) גבוהה, כ-170 ס״מ, שיער שטני ארוך. גוף יפה. חזה בינוני מינוס. טוסיק יפה צעיר ורענן.
200 שקלים החליפו ידיים. לאחר המקלחת יתאתי והיא שוכבת ערומה על המיטה.
נשכבתי לידה. התחילה בליקוקי פיטמות. ניסתה מהר להמשיך למציצה (מקונדמת, לא מוכנה אחרת). עצרתי אותה והמשיכה ללקק את גופי.
התחלתי לחרמן אותה. מעט אצבעות, והמשכנו לירידה ארוכה שלי. פה היא נפתחה טיפה והרכשתי שנהנתה.
בהוראתי הלבישה קונדום והחלה למצוץ. מוצצת טוב, ואני לא חובב מציצות עם קונדום אבל היא עושה זאת מצוין. לאחר מכן נשכבתי על המיטה והיא עלתה לרכב עלי. רכבה מצוין! אפילו התחילה לגעת בעצמה תוך כדי ופה כבר הרגשתי שהיא דיי נהנית מהאקט (עד כמה שניתן).
לאחר שגמרה נאמדתי וזיינתי אותה בדוגי כשהיא על המיטה. היא גבוהה והמראה של הטוסיק שלה והגב בדוגי היה מעולה. הרגשתי שאני עומד לגמור ובמקום לגמור עצרתי הפכתי אותה והמשכתי לזיין. שמה רגליים שלה על כתפיי והתחלתי לפמפם במהירות ובעוצמה עד שגמרתי חזק בתוך הקונדום.
סך הכל בחורה שנראית טוב, דיי צעירה. החיסרון היחיד הם מעט סימני הרזיה באזור האגן.
לא מדברת עברית או אנגלית. דיי קרה אבל לאחר שירדתי לה ונהנתה התחממה מעט.
חוויה טובה שווה 200 לדעתי לא הורגש תקתוק פשוט זיון נחמד
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”