זה שלאנשים לא אכפת...
פשוט מציירים לאנשים תמונה מעוותת של מחירים על ידי טפטוף מוגזם של דיווחים על זונות במחירים מופקעים.
זה הכל.
וכאשר אנשים חושבים שזה המצב, הם פשוט משלימים איתו.
אבל אנחנו כאן על מנת להתריע ולהזכיר לכולם שיש הרבה זיונים טובים במחירים של עד 200 ש"ח וגם מתחת לזה.
חיזקיהו המלך 26 תא אני לא מאמין שחזרתי לשם
12[QUOTE=צעיר לנצח] זה שלאנשים לא אכפת...
פשוט מציירים לאנשים תמונה מעוותת של מחירים על ידי טפטוף מוגזם של דיווחים על זונות במחירים מופקעים.
זה הכל.
אבל אנחנו כאן על מנת להתריע ולהזכיר לכולם שיש הרבה זיונים טובים במחירים של עד 200 ש"ח וגם מתחת לזה.[/QUOTE]
ותיקק ,וצעיר לנצח מסכים עם כל מילה.
היה טפטוף גדול על מחירים גבוהים , ולא בטוח שללא אינטרס.
זה הכל.
אבל אנחנו כאן על מנת להתריע ולהזכיר לכולם שיש הרבה זיונים טובים במחירים של עד 200 ש"ח וגם מתחת לזה.[/QUOTE]
ותיקק ,וצעיר לנצח מסכים עם כל מילה.
היה טפטוף גדול על מחירים גבוהים , ולא בטוח שללא אינטרס.
13[QUOTE=ותיקק]מהות החרם: להחזיר סטנדרטים של שירות שהיו נהוגים בעבר עם מחירים שהיו נהוגים בעבר, [/QUOTE]
ובכלל, להחזיר את העבר....
המגביה עוף - ירחיק ראות
14חברה,
אם עד עכשיו "ציירו לאנשים תמונה מעוותת" אז אני מאוד אשמח שתציירו לי תמונה "מאוזנת/מציאותית" יותר.
תשפכו קצת אור, חברה, איפה יש "הרבה זיונים טובים במחירים של עד 200 ש"ח וגם מתחת לזה"??
גם לי, ובטח לא רק לי, יקר 500 ש"ח לשעה של זיון, אפילו עם חתיכה, ואם מדובר בנפילה אז זה עוד יותר כואב. לכן עד היום לא הלכתי לאף דירה איפה שמחיר הוא 500 וצפונה.
אני לא קזנובה אבל יצא לי כבר לזיין גם בחורות שעובדות ברחוב, גם במכונים של דרום תל-אביב, גם להיות במכונים מסוג של "ספא מפנק" וגם בדירות הפרטיות.
ניסיון חיים שלי אומר שחוץ מ"מציאות" פה ושם אם רוצים לקבל זיון במחיר זול אז צריך להתפשר בנושאים: דיסקרטיות או בנוחות או בשירות או במראה, וצריך לקוות שהתפשרות תבוא רק בנושא אחד מאלה שפירטתי בתת אחת ולא בכולם יחד.
אז אם עד עכשיו חייתי באשליה, ואם אני מזיין בחורה צעירה, יפה, שירותית ובדיסקרטיות ב250 אז בכלל לא מדובר ב"מציאה", כי בעצם יש "הרבה זיונים טובים במחירים של עד 200 ש"ח וגם מתחת לזה", אז איפה הן?
ממש כמו בשיר - "איפה הן הבחורות ההן" ו"למה כבר לא רואים אותן" ?
אולי אני עיוור, אבל בטח לא מזוכיסט לשלם 400 לפרטית איכותית כשיש למעשה "הרבה זיונים טובים במחירים של עד 200 ש"ח וגם מתחת לזה".
אל תהיו לי פוליטיקאים שרק מבקרים ומסבירים "שככה לא עושים וזאת לא צורה" אבל כששואלים אותם מה האלטרנטיבה אז כל מה שיש להם זה לחזור שוב על המשפט "שככה לא עושים וזאת לא צורה".
אתם רומזים שיש פה בעליי אינטרסים שבכח מנפחים ומעלים מחירים? אז תבואו עם אלטרנטיבה, אחרת עם הזמן נוצרת הרגשה שבאתם סתם לקטר או שיש לכם "מציאות" ואולי אפילו הרבה, אבל אתם שומרים אותן קרוב ללב ובסוד.
למען האמת לא קיטורים ולא "זיון איכותי בפחות מ200" שכאילו ישנו אבל לא נגלה לעיני אלה שמשלמים 500 ומעלה על שעה של זיון לא יעזרו להוריד את המחירים :(
אם עד עכשיו "ציירו לאנשים תמונה מעוותת" אז אני מאוד אשמח שתציירו לי תמונה "מאוזנת/מציאותית" יותר.
תשפכו קצת אור, חברה, איפה יש "הרבה זיונים טובים במחירים של עד 200 ש"ח וגם מתחת לזה"??
גם לי, ובטח לא רק לי, יקר 500 ש"ח לשעה של זיון, אפילו עם חתיכה, ואם מדובר בנפילה אז זה עוד יותר כואב. לכן עד היום לא הלכתי לאף דירה איפה שמחיר הוא 500 וצפונה.
אני לא קזנובה אבל יצא לי כבר לזיין גם בחורות שעובדות ברחוב, גם במכונים של דרום תל-אביב, גם להיות במכונים מסוג של "ספא מפנק" וגם בדירות הפרטיות.
ניסיון חיים שלי אומר שחוץ מ"מציאות" פה ושם אם רוצים לקבל זיון במחיר זול אז צריך להתפשר בנושאים: דיסקרטיות או בנוחות או בשירות או במראה, וצריך לקוות שהתפשרות תבוא רק בנושא אחד מאלה שפירטתי בתת אחת ולא בכולם יחד.
אז אם עד עכשיו חייתי באשליה, ואם אני מזיין בחורה צעירה, יפה, שירותית ובדיסקרטיות ב250 אז בכלל לא מדובר ב"מציאה", כי בעצם יש "הרבה זיונים טובים במחירים של עד 200 ש"ח וגם מתחת לזה", אז איפה הן?
ממש כמו בשיר - "איפה הן הבחורות ההן" ו"למה כבר לא רואים אותן" ?
אולי אני עיוור, אבל בטח לא מזוכיסט לשלם 400 לפרטית איכותית כשיש למעשה "הרבה זיונים טובים במחירים של עד 200 ש"ח וגם מתחת לזה".
אל תהיו לי פוליטיקאים שרק מבקרים ומסבירים "שככה לא עושים וזאת לא צורה" אבל כששואלים אותם מה האלטרנטיבה אז כל מה שיש להם זה לחזור שוב על המשפט "שככה לא עושים וזאת לא צורה".
אתם רומזים שיש פה בעליי אינטרסים שבכח מנפחים ומעלים מחירים? אז תבואו עם אלטרנטיבה, אחרת עם הזמן נוצרת הרגשה שבאתם סתם לקטר או שיש לכם "מציאות" ואולי אפילו הרבה, אבל אתם שומרים אותן קרוב ללב ובסוד.
למען האמת לא קיטורים ולא "זיון איכותי בפחות מ200" שכאילו ישנו אבל לא נגלה לעיני אלה שמשלמים 500 ומעלה על שעה של זיון לא יעזרו להוריד את המחירים :(
15[QUOTE=צעיר לנצח]
אף פעם לא קראתי דיווח שלך על זיון טוב ב- 200 ש"ח או פחות מזה...
אולי תכין לנו רשימה קטנה?...
המגביה עוף - ירחיק ראות
16כנראה שלא קראת מספיק..
יש לי כאן עשרות רבות של דיווחים, לכל אחד יש את היתרונות שלו ואת החסרונות שלו.
יש לי כאן עשרות רבות של דיווחים, לכל אחד יש את היתרונות שלו ואת החסרונות שלו.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
17[QUOTE=Torro]חברה,
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אם תחפש , תמצא!!!
הכי קל לדפדף באתרי סקס , להתחרמן ממודעות שמבטיחות כוסית על ודוגמנית בלונדינית ושלל תמונות מזוייפות לחלוטין, תוך כדי דרישת תשלום של 400 שקל,
ובסוף אתה מקבל את אותו הדבר אם היית משלם 150 שקל במכון בדרום ת"א,
אולי המעטפת קצת שונה, אצל היקרה אין ברחוב נרקומנים,
והחדר מדרגות אצלה לא מצחין,
והריצוף בחדר מדרגות בבניין שלה הוא קצת יותר מודני מריצוף 20X20 או 10X10 בסגנון של סרט ערבי ישן מתחילת שנות ה 90 שהיה משודר ביום שישי לפני שבת, (כמו הריצוף בחדר מדרגות של חיזקיהו)
בסוף אתה גומר (בתקווה ) , וההרגשה לא נמשכת יותר מ 15 שניות, אז גם פה וגם פה אתה גומר, ,נכון שיש את עניין החוויה, אבל רבאק, לא להגזים!!
18מצטרף בכיף לחרם ומתחייב עד סוף שנת 2015 לא לשלם יותר מ-200 שקלים לפינוק מלא..
נותן בסתר..
מעדיף אותם מבוגרות
מעדיף אותם מבוגרות
20בגלל המצב הבטטה הדיי מייאש, הכי כדאי לעשות גיחות קצרות לחו"ל: ספרד, גרמניה, הולנד...(מזרח אירופה לא ניסיתי עדיין)
זנות חוקית, מחירים שפויים, בדר"כ שירות טוב (מה לעשות יש שם תחרות בין הבנות ובחלק מהמדינות מיתון ושער טוב מול השקל) - וגם מרוויחים טיול לחו"ל.
טיסות-רק ברגע האחרון(ממש!) ואז מחירים מגוחכים.
הבעיה העיקרית מבחינתי היא החורף - לא מסוגל להיות במזג אוויר קר.
מצטער , אבל לא יודע איך אפשר להגיע למקום מגעיל ומעופש שעוד בו קיבלת איזושהי מחלת מין.

בארץ: שילוב של מסאג'ים , קצת ריב"ל עם קבועות, קצת תאגיד...
לדרום תל אביב לא מתקרב ב 5 שנים האחרונות - מגעיל ומסוכן.
מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!