כ מאשה מתל אביב - דף 3 - סקס אדיר

מאשה מתל אביב

21
אז הייתי אצל מאשה. כמו שנאמר כבר לפני היא באמת יפה. אחת היותר יפות שהיו מהתאגיד התל אביבי. היא מקבלת בדירה קטנה, בקומפלקס של דירות קטנות ומפוצלות, כמקובל בתל אביב, שלצערי הדיסקרטיות היא לא משהו. כאשר הגעתי, ירד מישהו מהדירה מעליה, אבל על זה ניחא, אפשר להתעלם ואי אפשר לשלוט, אך כאשר יצאתי מדירתה, ראיתי בחצר הקומפלקס, שנמצאת סמוך לדירה ומשרתת את כל דיירי הקומפלקס, ויש שם זולות לישיבה, 3 אנשים (2 גברים ובחורה) יושבים, שותים קפה, מדברים ונועצים עיניים במי שעובר שם. פחות נעים.
נחזור למאשה, כמו שאמרתי היא יפהפיה, לטעמי, וגוף חלק ומזמן. הגעתי, נכנסתי למקלחת, אחרי שקיבלה אותי בסט תחרה תואם, וכשיצאתי מהמקלחת, חיכתה לי עירומה על המיטה. התחילה בנשיקות על הגוף וגם צרפתיות (גם עמוקות, לפחות אצלי היא לא פסלה אותן), התחילה לטפל בחבריקו ובצמד שומרי ראשו. כאשר קרבתי את האצבעות שלי אל משולש הזהב, היא הזיזה לי את היד ואמרה שהיא לא אוהבת שמחדירים לה אצבעות אבל אין לה בעיה שיירדו לה, אז כמובן שרתתי את הוד מלכותה וטעמתי מהפרי האסור. לאחר שדאגה שחבריקו יעמוד דום, הגומי עלה והיא עלתה עליו. אין ספק שהבחורה יודעת את העבודה וכאשר צמד השדיים המדהימים שלה מול העייניים והיא קופצת עליך, התחושה היא מדהימה. תוך כדי נישקתי את צמד עופריה, נישקתי את הצוואר שלה וליקוקים קטנים מאחורי האוזן שלה, שהיא מאד נהנית מהם, החלפנו עוד מספר תנוחות עד הסיום המיוחל.
לאחר עוד מקלחת ועד small talk, היא הציעה מסאג', כמובן שהסכמתי וקיבלתי מסאג' מסוג של "נעים בגב". לאחר מכן, היא הרגישה שוב את רמת החרמנות עולה וניגשה לעבודה ובעזרת היד והלשון הביאה אותי לגמירה שנייה.

לסיכום:
מראה: 9
מגע ועור:10
חזה :10
תחת: 10
GFE: 9 - למעט האצבעות שלא יכלו להכנס לתחום
דיסקרטיות: 5

מאשה מתל אביב

22

הייתי.

קצת לא נהנתי מריח מסריח מאוד שיצא לה מהפה, ומריח של חרא מהשיער שלה.
חוץ מזה היא היתה בסדר גמור [לא הבינה למה אני דוחה באלגנטיות את הנשיקות שלה...]
פעילה מאוד, שובבה ונעימת שיחה.
האם אחזור? כן, אבל עם משחת שיניים ושמפו לשיער בשבילה.

מאשה מתל אביב

23
היתי עם מאשה אצבע למעלהאצבע למעלהאצבע למעלהאצבע למעלהאצבע למעלה
מסכים עם הדיווח המפורט של chapacholi בכל מילה. חוץ מאף נשרי, כל השאר מושלם עבורי. הא, וחזיה וחוטיני שחורים (הירוקים תלויים ליבוש)
ישר חניתי בחניון הצמוד שלהם מאחורי שער גדול.
אמרה לי שעוזבת עד 5 ימים??? אבל כנראה תחזור לעוד סיבוב.
אוהבת את תל-אביב והים. שווה ביותר בביקיני בחוף, wow

מאשה מתל אביב

25
גם אני ביקרתי את מאשה.
היות והייתי אחרי שני מספרים עם כריס (שנמצאת במרחק הליכה ממנה ) הלכתי על האופציה של חצי שעה ב 300.

מאשה קיבלה אותי בתחתונים וחזיה , על עקבים 181. התמונות משקפות את המציאות. מי שמחפש בחורות רזות מקל או קומפקטיות - מאשה לא הכתובת.
מקלחת קצרה ולמיטה.
בהתחלה התנשקה בלי הלשון אך אחרי שחירמנתי אותה , הלשון הצטרפה לחגיגה צחוק
כאמור הייתי אחרי הזיון עם כריס, (וגם אחרי בילוי בחוף וארוחה טובה) , מה שהפך את המפגש אם מאשה לקינוח מבחינתי.

נשכבתי על הגב ונתתי לה לעשות את העבודה.
אני לא חובב מציצות מקונדמות ובדרך כלל מוותר עליהן לחלוטין, אך המציצה המקונדמת של מאשה ( שכללה הרבה ליקוקי ביצים , יריקות , קצב משתנה , גרון עמוק ועוד אלמנטים כאלה ואחרים) עדיפה פי כמה וכמה על המציצה הלא מקונדמת של כריס למשל.

הייתי צריך לעצור אותה שלוש פעמים באמצע כדי לא לגמור.

כשאני מזיין בחורה עם חזה כמו של מאשה, יש לי תנוחה מועדפת: The Cowgirl צחוק

מאשה רוכבת מצויין ! ובכלל ניכר עליה שאוהבת סקס מאד.
אחרי חמש דקות של רכיבה מטורפת גמרתי כמו ילד בן 16 . ( בדיוק דקה לפני שהפקידה שלחה הודעה שנגמר הזמן )

בהחלט נהניתי מהקינוח . חיוך גדול

מאשה מתל אביב

27
מסכים בגדול עם מה שנכתב על מאשה. (יש גם אבל קטן)
סה"כ כייפית וזורמת בצורה טובה. הייתה חווייה טובה.
זורמת להחלפה של תנוחות.
דוגי, מיסיונרי, דוגי על הצד, רכיבה ובין לבין אחלה מציצות.
גוף טוב, חזה טבעי.
אבל מס' פעמים כשהסתכלתי על הפנים שלה היתה לי תחושה שאולי מדובר בטראנסג'נדר.
קשה להאמין שזה אכן כך (הכל נראה אותנטי בגוף) אבל בכל מקרה מתאים אולי יותר מבחינת הפנים לחובבי הז'אנר.

מאשה מתל אביב

28
חזרתי למאשה היום.
היא עברה לבן יהודה. דירה נחמדה אבל אין מזגן בחדר שלה - ממש בעיתי!
המעלית קטנה, לא ראיתי דברים כאלה. שני אנשים מקסימום, כמו סרדינים.
בדירה יש עוד חברה: ויקה (http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=35575). בהפסקה בין סיבוב ראשון לשני פטפטנו שלושתינו במטבח.

מאשה זכרה אותי וזה עזר להתלהבות והתחלה חמה והרבה יותר נשיקות.
הפעם הוספתי 100 למציצה לא מקונדמת. יש לה שפתיים בשרניות וזה היה אחלה.
סיבוב ראשון היה אחלה, מציצה, ליקוקי ביצים, הרבה נשיקות, היא מעלי, אני מעליה... סיום חזק וטוב.

מקלחת.. פיטפוטים במטבח עם ויקטוריה (ויקה)... בזמן שמאשה ממזמזת אותי בטוסיק. סוג שלה חברה מתלהבת.

סיבוב שני כבר היה לי חם, ולא הצלחתי לגמור, גם לא כשמאשה ניסתה למצוץ ולא הלך גם ביד לסיום על החזה שלה.

נראה לי שמיציתי אותה לתקופה הקרובה וצריך לגוון שוב.

מאשה מתל אביב

29
אין לי מה להוסיף לדיווחים שכאן (אולי טיפלה מוגזמים) כי הגברת אכן מדהימה.

רק יעדכן שעברה לתחילת בן יהודה (בדירה עם ויקטוריה ויקה) ועוזבת עוד שבוע - שבועיים.
גם אני הצטרפתי למחאה ולא משלם יותר מ-400 שקל לשעה!!!!!

מאשה מתל אביב

30
מאשה היתה השניה בחבילת השלוש שלקחתי (כתוב בהרחבה בשרשור על קטיה - משהו בסגנון הכרטיסיה שהזכיר chapacholi :) ):

מסכים לגמרי עם התיאור של החברים פה: מדובר בבחורה עם גוף מעולה, שזופה עם עור חלק וגוף סקסי. הייתי משוכנע שהחזה שלה הוא סיליקון אבל זה לא המצב - חזה טבעי בינוני גדול ומאד יפה. לגבי הפנים הן סבירות. נראית יותר ישראלית מאוקראינית למען האמת. חייכנית וצחקנית עם אנגלית טובה.

מבחינת ביצועי מיטה עושה רושם שנהנית מהסקס עצמו ובהיבט תנוחות היא היתה מצויינת. המציצה היתה מעט אגרסיבית בהתחלה והייתי צריך לכוון אותה על מנת שתבין שאני מה"עדינים". אני די בטוח שבתוספת היא מוצצת בלי וגם תעשה עד הסוף אבל היות וזה לא ממש חשוב לי ברמה שאני מוכן להוסיף על זה אז ויתרתי. עשיתי איתה שני אקטים של סקס שבאחד מהם השכבתי אותה על הבטן וחדרתי מאחורה (ללא אנאלי) - התנוחה שאני הכי אוהב.

סה"כ מדובר בעוד הצלחה מבית יוליה - גוף ממש טוב עם שירות לעניין ב-400 ש"ח לשעה מלאה.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”