כ גרמניה/ברלין חלק ראשון !!! - דף 28 - סקס אדיר

גרמניה/ברלין חלק ראשון !!!

272
אוקיי אז הייתי בברלין לשבוע והייתי חייב לבקר במקום. האמת חששתי מאד כי פעם אחרונה שהייתי בגנגבנג היה לפני 10 שנים ואז לא עמד לי :-). ובכלל העדפתי למצוא איזה פרטית בברלין... מצאתי אחת חמודה... אבל זה לא היה זה...
אז הגעתי ביום שני למקום של מוסטפה, הגעתי די מוקדם, בשעה 2. הלב דפק מאד, הראו לי את המקום, ואיכשהו ישר זרמתי, מתרגלים מאד מהר. יש שני חדרים כאשר בינהם יש חדר כמו סלון, שם יושבים רואים טלוויה, אוכלים, שותים, הכל חופשי. באותו הזמן הייתה רק בחורה אחת בחדר אחד ובערך 10 גברים... רובים היו בסלון והיו איזה 3 על הבחורה, ששמה אנה.. היחידה שאני זוכר את שמה כי היא הייתה נחמדה. ישר שנכנסתי שמעתי אותה צורחת, היא נדפקה חזר על ידי איזה גרמני צעיר ושמנמן שאין לי ספק שלקח משהו, הוא זיין בלי הפסקה עד מאוחר מאד (אני עזבתי ב 8 בערב והוא המשיך) אנה עצמה נימפומנית רצינית, הייתה שם כל היום, נדפקה על ידי עשרות גברים, היחידה שלא ראתה את זה כעבודה אלא ככיף. אחרי שהבחור הלך התחלפתי, ופתאום גם נשארתי איתה לבד.. כאשר רק אחד מסתכל בצד. קיבלתי את אחת המציצות הטובות בחיים, גאג מטורף עם הרבה רוק ואפילו רימינג... ישר גמרתי באתי חרמן חבל על הזמן.. הלכתי לעשן ולשתות בירה, וחיכיתי שתתחיל הבחורה הבאה. אחת קטנה מאד מאד בלונדינית, פרחה. ראתה שאני כבר מחכה ליד החדר וישר לקחה אותי והתחילה למצוץ כאשר כל הגברים אחרינו... איזה 8... שגם חיכו...
אחרים רק נגעו בה והיא מצצה, האווירה מאד נינוחה ולא מלחיצה... לרוב אנשים מתחלפים די מהר... שוב גמרתי די מהר.. וקלטתי שצריך לקחת משהו... והרבה שם לוקחים... ויאגרה או משהו... ככה חיכיתי שוב לבחורה הבאה. בלונדינית ענקית עם קעקועים, חמודה , מציצה וזיון בזמן שהיא מוצצת לשנים אחרים. ואז קצת נרגעתי, הכרתי איזה איטלקי, דיברנו הרבה, בכלל אנשים טובים מגיעים לשם. הפתיע אותי.. חשבתי יהיו ערסים יותר... אולי כי זה יום שני, היה די רגוע. אחרי זה הגיעה איזה מרוקאית... עלו עליה איזה 4, והתחלפו במסיונרית... הגיעו תורי וגם פמפמתי אותה... זה כבר היה בערך 4.. הרגשתי מרוקן אבל רציתי להשאר לראות מה הולך... פתאום הגיע איזה זוג, גרמני ואסייתית... והוא זיין אותה וביקש מאנשים להצטרף... ממש ככה.. לא נערה עובדת... הוא זיין אותה בלי קונדום ואחרים עם. היא ממש צרחה וגמרה והשפריצה... ככה איזה שעה ואז הלכו הביתה... שוב אנה חזרה ביחד עם הבלונדינית הפרחה הקטנה באותו חדר. אנה התפרעה, השפריצה והשניה בזמן שהיא מקבלת בדוגי אומרת לאנה: "די לצרוח את עושה לי כאב ראש, אני מנסה לעבוד פה"... ממש מבאסת... פרחה מגעיה... אחרי שזה דיברתי עם אנה.. היא אמרה שלא אכפת לה, היא באה להנות... ומכירה את זה שהיא פרחה ומתנהגת ככה.. קיצור, הגיע הערב, פתאום יותר גברים הגיעו, נראה לי כבר היו 20... אבל העניין הוא שמגיעים הרבה זקנים ושמנים סתם לראות... אז אם לוקחים איזה משהו אפשר להשתולל , זה יוצא בערך כל פעם 5 על בחורה... הגיעו עוד 2 בחורות, אחת כוסית בלונדינית (האחרות לא היו ממש כוסיות.. אבל די נימפומניות) ועוד אחת שחורה.. בשלב הזה כבר רק אוננתי, וזה ביאס אותי... צפיתי בנעשה והלכתי בערך ב 9. נראה לי הבלאגן ממש מתחיל אחרי :-)
אני נוסע שוב ביולי, נראה לי אני אקפוץ שוב, אבל רק אם יהיה לי איזה כדור...
בקיצור, חוויה מטורפת, לצאת אחרי זה לעולם הרגיל זה מוזר מאד... המראות לא יצאו לי מהראש יומיים ולא יכולתי להתרכז בכלום :-)
מישהו מכיר פרטיות טובות בברלין? או מישהו יכל לעזור לי עם למצוא טייגר קינג או משהו? איפה קונים את זה?

273
הייתי לפני 3 חודשים ודיווחתי 3 דיווחים שלא אושרו, אני מפרסם את שלושתם עכשיו ברציפות להנאתכם

קישור ישיר להודעה זו פורסם: 2015/-04-/05 בשעה 23:40
היום הייתי במועדון של מוסטפא.
הגעתי גמור מטיסה של קרוב ל-10 מהמזרח אז היו לי רק 3 שעות לישון לפני הביקור אז אני מניח שזה קצת פגע בביצוע.
מוסטפא לא היה שם כל הביקור, העובד שלו קיבל אותי ושאל אם אני לקוח חדש/ישן ואמרתי לו שהייתי כבר ושאלתי בנימוס האם יש אופציה להנחה אם אני מתכוון (כולי תקווה) להגיע השבוע 4 פעמים ברציפות והוא ענה שלא כי גם ככה המחיר מאוד נמוך, ובצדק.
אני וחברים נוספים כבר הסבירו על המוסד הזה והתנהלותו אז אני לא יפרט על הכל.
בניגוד לפעם שעברה, הפעם ניסיתי לשייך פרצופים לשמות לצורך הדיווח.
לא כל הבנות שמופיעות בתאריך מסויים באתר באמת מגיעות, היו הבנות הבאות: בחורה בלונדינית שאני לא בטוח מי זו, גוף נחמד פנים פחות ביקרה בהתחלה ובסוף לזמן מאוד קצר ראיתי אותה קצת צולעת נראה לי דפקו אותה חזק מדי.

סופי, ידועה בתור בחורה מאוד ליברלית שמקבלת בכל החורים בו זמנית.
הפתיעה אותי בלי שביקשתי והתיישבה עלי עם הגב אלי כך שאני יזיין אותי באנאלי ועוד מישהו יזיין אותה בכוס, בהתחלה התלהבתי מהתנוחה כי הרגשתי כמו בסרט פורנו אבל היא מאוד צרה ומהתנוחה הזאת אין לי מרחב תמרון וגם לא נעים שלפעמים מרגישים את הבחור השני שדופק אותה :), מה שהפציע אותי זה שהיא ביקשה ממני לא לגמור לה בפה.

מרטינה, בחורה בלונדינית צ׳כית מאוד צעירה, שנות ה-20 המוקדמות, נחמד לזיין אותה רק בגלל הגיל והעור המתוח, יצא לי לזיין אותה פעמיים.

טרזה, בגיל קרוב ל-30 (נראה לי קצת פחות) ג׳ינג׳ית צ׳כית (אחות של מרטינה) שכבר דיווחו עליה פה, היא הבחורה שבילתה עם הבחור שפתח את הפוסט, היא גם בחורה מדהימה מאד סקסית וזיינתי אותה פעמיים.

לאהסטאר, בחורה מבוגרת באתר רשום בת 34, אבל לדעתי נושק ל-40 אבל בסך הכל גוף טוב, חמה ויודעת לפנק, הייתי איתה פעמיים, בפעם השניה לא הצלחתי לגמור (ניסיון גמירה 6 חחח) אז הפסקתי והלכתי לנוח לפני שאני ממשיך.

אלה כל הבנות שהיו והייתי עם כולן.
המקום היה המה אמור להיות פתוח בין 14:00-22:00, אבל בפועל הבנות התחילו לעבוד ב14:40, מה שלדעתי היה קצת לא לעניין.
עד בערך 19:30 הייתה רק בחורה אחת פעילה בכל רגע נתון ולאחר מכן כברו למתכונת של 2 פעילות, אבל בסך הכל לא היו המתנות לא הגיוניות שזה משהו שהפחיד אותי בגלל דיווחים מהפורום ומפורסמים בחו״ל שאומרים שהיחס של גברים לבנות הוא פסיכי, אבל היה יחסית בסדר.

הייתי שם מ-14:15 עד 21:15 כאשר בפועל התחלתי לזיין ב-14:40 וסיימתי לזיין ב-20:40 כי חשבתי שאני יכול להמשיך אחרי מנוחה אבל אז נכנסתי לחדר והבנתי שאני לא יצליח את הסיבוב האחרון שתיכננו על סופי והלכתי.

היה סיני אחד והיה ניגרי אחד אבל כנראה שזה לא אותם לקוחות מהדיווח הקודם כי אלה התנהגו למופת.

בסך הכל תמורה מצוינת ביחס למחיר ואני מקווה שיהיו לי את הכוחות להיות גם ב-3 ימים הקרובים, אבל להבא אני יילך משעות הערב כי גם יוצר זול וגם זה מספיק 5 שעות ואני כבר עייף ממה שהלך שם היום.

274
7/4/12015
היום הייתי בפעם השניה
היום היו יותר גברים כנראה בגלל שזה יום חג הפסחא אצלהם.
הייתי שם 5 שעות בשעות הערב עד הסגירה וגמרתי 5 פעמים (פעם קודמת 7)
היום היו גם מרטינה וטרזה אבל לא הייתי איתן.

הייתי עם סלינה בחורה ממוצא טורקי צעירה מלאה וסקסית עם שדיים גדולים.

הייתי עם איבון פעמיים, בפעם הראשונה זה היה כשעברתי אצל 2 בנות ולא הצלחתי לגמור (עייף מהעבודה שנתתי אתמול) ואז היא נתנה לי את המציצה הטובה ביותר שאי פעם קיבלתי וגמרתי לה בפה, כל זה תוך כדי שמוסטפא מזיין אותה והיא מוצצת עם הקצב :-)
בפעם השניה שהייתי איתה זאת הייתה הגמירה האחרונה אחרי מציצה מעולה שניה גמרתי איתה בדוגי

הייתי עם בחורה מדהימה, אני לא בטוח אבל אני חושב שזאת היעתה אלכסנדרה, פשוט מדהימה עם שדיים מעוצבים בצורה וגודל נפלא, הבעיה הייתה שהם מזוייפים (ניתן לגלות רק אחרי שנוגעים), ועוד בעיה הייתה שכשראיתי שהיא תמצוץ לי היא אמרה לי: I'm only into sex.
אבל התבאסתי לראות שמאוחר יוצר כאשר היא הייתה חרמנית היא כן מצצה לאורחים אחרים ואפילו זיינו לה את הפה.

הייתי עם בחורה גם צעירה וסקסית עם שיער שחור אבל לא הצלחתי לגמור אז עברתי לאיבון.

אני זוכר שהייתי גם עם עוד בחורה אבל מרוב בחורות שהייתי ביומיים האחרונים אני אפילו לא מצליח לזכור איך היא נראית.

גם היום היה ביקור מדהים, אבל היה היחס בנים/בנות לא היה לטובתנו ויותר מדי גברים הצטופפו בחדר עד שבשלב מסוים עברו למתכונת של 2 בנות.

יש איזה קטע ששמתי לב אליו במקרר של השתיה החופשית יש בירה נטולת אלכוהול, אבל כל מי שמבקש במשרד מקבל בירה רגילה, כנראה זה בגלל בעיית רישיון למכירת אלכוהול

275
8/4/2015
היום ביקרתי בפעם השלישית והתפוקה ממשיכה ליפחות, הייתי שוב 5 שעות אבל הצלחתי לגמור רק 4 פעמים, כעקרון היו אותן בנות כמו אתמול, אבל היום הגיע זוג צעיר אמיתי בפעם הראשונה למין ביקור גישוש, לצערי הבחורה השתתפה באקטים רק עם הבן זוג שלה, בכל זאת פעם ראשונה שלהם במקום בזמן שכולם צופים.
זה היה מצחיק שכל תנועה שלהם גררה אחריהם שובל גברים חרמנים חח.
בנוסף היום היה יום ההולדת של איבון, מסתבר שמוסטפא נואל מאוד כריזמטי והוא נתן ברכה מאוד מרגשת (אני מניח שהיא הייתה מרגשת כי לא הבנתי מילה ממה שאמר בגרמנית חחח)

280
סליחה שאני מתערב, אבל חייב להעיר לגבי מס' דברים שנראו בסרטון ששם פה למעלה החבר Jummi:

קודם כל - כל הכבוד לחברים givo ו - isz1 על הדיווחיםמוחא כפייה. אכן מתארים במדוייק את מה שמתרחש אצל מוסטפא. ולעניין עצמו - הייתי אצל מוסטפא פעם אחת כמו שדיווחתי בשרשור הזה:

סקס ראשון בברלין

אם יש כאלה שעדיין לא היו אצלו והסרטון הדליק אותם אני חייב להזהיר שהסרטון חוטא לאמת במקרה הטוב. הוא אכן צולם במקום עצמו אך הסצינות שנראות בו לא מתקיימות בפועל.
למה הכוונה? נדיר במיוחד לראות שם שתי בחורות באותו חדר. כשאני הייתי הייתה רק אחת בכל חדר וכל הגברים עליה. לפעמים יחס של 7-8 גברים על בחורה. בסרטון - במיוחד ברבע שעה הראשונה רואים לפחות 4 בנות על 5-6 גברים בחדר אחד וזו סצינה הזויה שלדעתי לא קרתה כמעט מעולם במקום הזה(למרות שהייתי רק פעם אחת - מסתמך על שאר הדיווחים). גם רואים לפרקים בחורה מתעסקת עם גבר אחד בלבד אחד על אחת ומתרכזת רק בו וגם זה הזוי למי שמכיר את המקום ויודע שהסיכוי לכך הוא אפסי. גם היחס של בנות לבנים(כמעט אחד לאחת) שרואים ברבע השעה הראשונה הוא יחס שלעולם לא יתקיים במציאות במקום הזה. במקרה האופטימלי תהיו על בחורה עם עוד שניים. במקרה הגרוע תהיו 4-5 על אחת עם שלושה ארבעה שמשחקים בזין מסביבכם ומחכים לתורם.

דווקא הקטע האחרון בסרטון עם הבלונדה ללא המסכה שמוצצת עם עוד גברים מסביבה שממזמזים אותה משקפת טוב יותר את המראה השכיח/אמיתי במקום הזה. אז למי שמתכוון לנסוע ומצפה לראות את מה שראה בסרטון לא להתבלבל!!! זה לא מה שתראו שם בפועל. למי שאוהב גנג-באנג המקום בהחלט יכול להתאים(אני לא ממש מתחבר. סתם רציתי לטעום ממשהו חדש ושונה אם אני כבר בברלין כדי לא למות טיפשצחוק). אבל שוב - לא לצפות ליחס של כמעט אחד לאחת כמו שנראה בסרטון.

zooz

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”