054-8397634
אומנם יש עליה דיווח, אבל החוויה שלי הייתה שונה, המחיר עודכן ל 400 לשעה אז מצאתי לנכון לפתוח פוסט חדש.
ניקול היא לא מלכת הכיתה.
הבחורה רזה, פנים נאות ועיניים ירוקות.
היא גם לא בת 25, יותר לכיוון ה30+ הייתי אומר.
אם משווים אותה לפרגיות הצעירות כמו כריס או אדלין, אז זו לא תחרות בכלל.
חזה טבעי אבל קטן וידע ימים טובים יותר.
באיזור 1.65 מטר פחות או יותר.
סה"כ עוברת מסך.
אבל, פה בא האבל הגדול, איזה שירות!
כבר שפותחת הדלת, מתקבל בחיוך, חיבוק ונשיקה מרנינה.
דילגתי על המקלחת, באתי נקי ומסודר, האמת שהייתי בדרך לפגישה עם פרטית שהבריזה לי ברגע האחרון אז הייתי חייב לפרוק.
פתחה לי את החולצה כפתור אחר כפתור והחלה למצוץ לי את הפטמות וללקק אותן בעמידה.
ירדה למציצה מושקעת, גרון עמוק, מציצה חשופה מעולה יודעת את העבודה. ראיתי כי טוב אמרתי לה שאני רוצה שתמצוץ עד שאגמור.
עברנו למיטה, קיבלתי מציצה אחת הטובות, חצי שעה, ואני לא מגזים, התחברה לי לזין ומוצצת בלי להתעייף, גרון עמוק, נחנקת מדי פעם, ליקוקי ביצים, מציצת ביצים, אני שוכב מסתכל עליה עובדת ונהנה, היא יודעת את העבודה ובאה לעבוד ולא לשחק.
תוך כדי הצלפות שלי לישבן שלה, החדרת אצבעות, ולא אחת ולא שתיים, קיבלה שלוש אצבעות ונאנחת.
אחרי חצי שעה השפרצה לתוך הפה, מקבלת את כל המטען עד הסוף, לא צריך לנקות אחר כך. וואו.
הלכה לשטוף, אני הדלקתי סיגריה וישבתי על המיטה.
בלי משחקים, ישר חזרה אליי, השעינה אותי על הקיר בקצה המיטה והתחילה לנשק אותי צרפתיות עם לשון, הציעה מסאג׳ אבל וויתרתי, אז התחילה שוב למצוץ לי את הפטמות, ירדה שוב לזיין שהיה נבול ומכווץ אחרי חצי שעה של פעילות מסיבית.
הכניסה אותו לפה ובמסירות אין קץ מצצה וליקקה אותו ואת הביצים עד שהתעוררו שוב לחיים, מרשים! ישבתי שם עם סיגריה בפה מרגיש כמו שיח סעודי והבחורה מפנקת מכל הלב.
השכבתי אותה על המיטה על הגב כשהראש בולט החוצה וזיינתי אותה בפה, יש לה קיבולת אבל קצת לא מצאתי את עצמי בתנוחה הזאת אז ביקשתי קונדום ועברנו לדוגי.
גם כאן, אין תלונות, פימפום ארוך ועצבני כשהיא מתנועעת איתי עד לגמירה נוספת הפעם על הפנים, שפתיים עיניים...
דפקתי מקלחת, קיבלה אותי שוב בחיוך אחרי המקלחת, נשיקות של פרידה ממאהבת, חיבוקים וביקשה שאחזור שוב.
בקיצור, היא תזרום לכל דבר, חוץ מאנאלי, מה שבא לכם באדיבות חיוך ושירותיות.
מציצה חשופה.
גמירה בפה.
גמירה על הפנים.
ליקוקים ביצים.
מציצת ביצים.
זיון באיזה תנוחה התבקשו.
נשיקות מדהימות מכל הלב.
ככה צריכה להתנהג זונה, שירות ללא תחרות, בלי משחקים, תירוצים , פרצופים, ווטסאפים או טלפונים באמצע, שעה נטו של פינוק כשאני במרכז.
וכל זה ב400 לשעה. תצביעו ברגליים.
התמונות אמיתיות ומשקפות.
מדברת רוסית, מעט אנגלית ומעט עברית מתקופה רחוקה בה היתה פה בעבר. גוגל טרסלייט עובד לא רע אבל האמת שלא צריך, היא באה לעבוד לא צריכה הסברים