כ הודעה חשובה לאומה (ריטה) - דף 3 - סקס אדיר

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

22
ציפור קטנה לחשה לי שריטה חזרה ......Heart
אני שמח ....קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

24
שלום
אתחיל מהשורה התחתונה, לא הייתי חוזר אליה.

ולפרטים:

לא להביא אלכוהול, לא שותה. חבל על הכסף.
צעירה, מגע נעים, גוף טוב, ציצ מציץ קטן חביב ושובב.
משתפת פעולה, מוצצת, עושה מה מבקשים, אבל הכל טכני. צעירה, אין בגרות, לא זונה, גונחת כמו, אבל לא באמת. הצגה מיותרת.

כמה פעמים הוותיקים צריכים להגיד לי שבחורות צעירות לא יודעות לתת מעצמן, זה כל כך נכון. רוצים את הבתולין, אבל אין חוויה. אין רצון, או רצון לכאורה שנותן תחושה. לא באמת GFE. אבל נותנת כאילו GFE.
הזיון היה נעים, גמרתי פעמיים, יצאתי לאחר 50 דקות לערך.
לא הייתה תחושת לחץ זמן. נתנה הרגשה של רגוע.

מה טוב: צעירה ושווה
מה רע: לא מנוסה, לא מתקלחת, זרימה נמוכה.

ציונים:

1. מקום נקי - 9.5
2. מראה - 8.5 (חצי נקודה ירד על ציצ קטן)
3. GFE - ן-6.5
4. יחס כלפי לקוח - 7
5. משתפת פעולה - 9
6. מציצה - 7.5 (אנימית מאוד)
7. כוס - נעים, אבל לא צר (זין שלי לא גדול ולא קטן, אולי לזין גדול צר)
8. נקיון והיגיינה - 3(מעשנת+לא התקלחה לפני, ואחריהתלבשה לא הקלחה)
9. זיון - 8.5 כייף לזיין אותה.
10. ציון סופי - 6.5.

** תמורה לכסף - 70%.

שורה תחתונה כמו שורה ראשונה - לא חוזר. היה נחמד, תודה.

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

25
אני הייתי איתה לפני הנסיעה בסיבוב הקודם, החוויה הייתה טובה.

בהתחלה הייתה קרה וכאילו לא יודעת אנגלית, אבל המשכתי לדבר ובעיקר להקשיב ונהייה ממש נחמד :)
דיברנו די הרבה בחורה חכמה (לימודי תואר I בכלכלה), על הכסף שהיא חושבת שאפשר לעשות באירופה למשל בעבודה כנערת ליווי(לטענתה יותר מישראל), על הסיבות שלה לעבודה הזאת, והרבה על החברות המשפחה ועל מה שעושים בחגים... הסבירה לי על הביצים הצבועות שהיא מכינה לפסחא, עם הרבה חן. בקיצור חמודה.
אגב, היא לא שותה אלכוהול ברוב השנה פרט לחגים, גם בגלל היא רוצה לשמור על הגוף הרזה והחמוד שלה.

הסקס השתפר מאוד עם הזמן כשיא נפתחה, המציצה הייתה מושקעת, גרון עמוק(אין לי קטן), גמרתי בפה בעומק, היא נהנתה שאני נהנה. היו גם נשיקות צרפתיות (אני לא חתיך).
בסקס היה זרמה לכל התנוחות ונתנה עבודה כשהייתה מעליי והכוס די צר, קיבלתי קצת יותר מ-60 דקות.

ציון 9.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

26
עוד כמה הבהרות: לדעתי היא יפה, גוף רזה(בלי חזה גדול). נראית בכללי בגיל של חיילת. גמרתי פעמיים.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

27
הייתי אתמול.
הדלת נפתחה ומולי עמדה ילדונת שנראתה מעט מבוישת , מעט חוששת אבל יפיפיה אמיתית! נראית בת 17 גג .
גוף קטן בהיר ובתולי, שיער ארוך מאוד בהיר ויפה , חזה קטן, בתולי ומעורר תיאבון.
אין לי מושג מדוע, אבל היא נראתה מעט מפוחדת במעמד הכניסה לדירה. אולי קשור לזה שאני בחור לא קטן.
היה לי ברור שאני לא יוצא משם בלי לטעום אותה.
שילמתי וניסתי לנשק אותה לפני הכניסה אל המקלחת. להפתעתי היא לא התלהבה ויצא שם משהו מרופרף שהדליק נורה אדומה.
נכנסתי אל המקלחת המשופצת - הכניסה למקלחת קרובה לבלתי אפשרית... צפוף שם בטירוף למרות שהדירה משופצת ונאה.
יצאתי מהמקלחת ופגשתי אותה בתחתונים וחזיה - פשוט מדהימה !
ניסתי שב להתנשק אבל הבנתי שהיא לא לגמרי בעניין. מוזר , אני בחור נאה ואסטטי והבנתי שעם אחרים מפה היא כן זרמה. יצא מעיין חצי נשיקה צרפתית.
משכתי אותה מהמיטה לעמידה וחקרית אותה בליטופים - תקשיבו , קשה לתאר את ההרגשה של הידיים שלך שמשוטטות על גוף כל כך מושלם ! יש לה גיזרה ועור של תיכוניסטית כוסית וכל זה מסתיים בפנים מושלמות ושיער מדהים. לא הצלחתי להפסיק מלגעת בה.
החזרתי אותה בחזרה אל המיטה. יש לציין שהילדונת ממושמעת בד"כ גם אם לא מתה על זה. אסרטיביות עוזרת איתה. היא התחילה לרדת לי. באופן לא צפוי היא מוצצת טוב. נראה שהיא כן מתחברת לעניין.
התחלתי ללקק ולינוק לה את הכוס. פשוט עונג צרוף. היא שכבה שם עם עיניים עצומות. ילדה בתולית יפיפה עם עיניים עצומות ואני חופר בגוף המושלם הזה בעזרת הלשון.
למי שמחפש פורנו מטורף - זה ממש לא יקרה איתה. היא פסיבית לחלוטין , אבל זה בדיוק העניין. זה מתחבר לגמרי למראה הבתולי ולגיל הצעיר. יש בפאסיביות שלה משהו אמיתי לגמרי שממש עשה לי את זה.
העמדתי אותה על ארבע והתחלתי ללקק את הכוס שלה מאחור תוך כדי שהידיים שלי אוחזת בחוזקה בירכיים שלה. אם לא היתה שם מסגרת זמן , כנראה שעדיין הייתי שם. זווית הצפייה בה היא הכי טובה משם , מאחור. משם פתאום קולטים שוב כמה שהיא מושלמת. כל קימור וקימור פשוט במקום והכל שלי לעוד כ 40 דקות...
הפכתי אותה על הגב והנחתי את הרגליים שלה על הכתפיים. הולבש הקונדם , הצמדתי אותו אל הכוס שלה וחדרתי אל תוך הוורוד המדהים הזה. התגובה בעיניים שלה שוב הייתה אמיתית לרגע. גם הפה נפתח לרגע אמיתי אחד ואני צללתי לתוכה בחוזקה. להפתעתי היא לא כל כך צרה ואני המגדולים שבחבורה.
זזתי בתוכה בחוזקה ולא ממש הצלחתי להתאפק. גמרתי דיי מהר.
בהפסקה שלאחר הגמירה החלטתי לנסות משהו אחר. החלטתי להיות אסרטיבי יותר. היה נדמה שהיה שם רמז לכניעה .
התחלתי לבדוק את השטח ולפתתי אותה מהעורף בחוזקה תוך כדי שהורדתי אותה למציצה. צדקתי , האגרסיביות הזו הצליחה להעיר אותה. היא ירדה לי ביותר התלהבות מהפעם הראשונה.
חיבקתי אותה והצמדתי אותה אלי חזק יותר. גם פה היא התמסרה יותר מבפעם הראשונה.
הוראתי לה להביא קונדום.
הפעם הושבתי אותה על ארבע.
חדרתי אליה בחוזקה מאחור והחלתי לדפוק אותה בקצב מהיר ובעוצמה חזקה תוך כדי שאני לופת בידיים בחוזקה את החיבור שבין המותניים לרגלים שלה. זה מייתר את הצורך בקונטרה שלה... אין לה לאן לברוח במצב הזה...
מדיי פעם הצצתי מהצד בפנים שלה - היא התמסרה לזה לגמרי. העיינים המדהימות שלה היו עצומות והפה היה פתוח לרווחה כשהראש מוטה מעט מעלה. לא גניחות מזויפות או משהו כזה , פשוט תגובה אמיתית למשהו אינטסיבי מאוד שקורה לה .
הפעם כבר הצלחתי להתאפק לא מעט זמן. פשוט פרקתי אותה... מי שהגיע אליה אחרי בטח מצא את סטימות השיניים שלה נעוצות בקיר שממול... גלגלי העייניים שלה לא יצאו כי הן היו עצומות... גמרתי סחוט. למרות הכל הילדונת עמדה בזה בכבוד.
לאחר שסימנו היא הייתה מחוייכת יותר ואף אמרה שמקווה שניפגש שוב... הבנתי שזה משפט קבוע שלה.
אגב , אחלה מיטה - שום חריקה שמאפיינת מקומות כאלו.

מובן שנהנתי מאוד , אבל למרות החשק שעלה אחרי כתיבת השורות האלו כנראה שלא אחזור.
נראה לי שיהיה קשה לשחזר את העניין כמו שהיה ואם לא אצליח אז פשוט חבל על 500 ש"ח שיצאו על בחורה מעט אנמית
למרות האמור אני כן ממליץ - הבחורה יפה בצורה יוצאת דופן. אל תגיעו עם ציפיות גדולות מדי ולא תתאכזבו

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

30
למרות שהערכתי שלא אחזור בביקור האחרון , חזרתי. ביקרתי את ריטה שוב אתמול בבוקר.
למי שיש יום פנוי , אפשר לקרוא את ההודעה מהביקור הראשון שלי אצל ריטה (שתיים או שלוש מודעות מעל זו). כתבתי המון כי לא הצלחתי לכתוב מעט. גם זו לא תהייה קצרה למרות שלא תחדש הרבה....
הבחורה פשוט מדהימה ! קשה לי להבין איך מישהו שביקר אותה מעריך את המראה שלה בפחות מזה.
החוויה הראשונה שלי איתה היתה הכי טובה שאפשר. החוויה שלי איתה אתמול הייתה טובה יותר...
הייתי כנראה הראשון שלה בסבב הנוכחי שלה בארץ. היא נמצאת בדירה אחרת (על הטיילת). פחות נאה מהדירה הקודמת אבל עדיין סבירה בהחלט.
חזרתי אליה שוב כי לא הצלחתי למחוק את המראה של הגוף והפנים המושלמות האלו כשאני יודע מה מותר לי לעשות בהם לשעה.
היא פתחה את הדלת בשמלת מיני קצרצרה מנומרת. והסתערה עלי בחיבוק לבבי כשזיהתה אותי. איזה כייף ! כל הקרירות והריחוק שאפיינו תחילת את המפגש הקודם נעלמו !
פשוט ילדה יפיפה ומתוקה. הלבביות מצידה הפעם משדרגת את השלמות הזו אף יותר.
צדק מי שהעריך לפני "שיש לה משהו בקופסה" לא פטרנו עותק של פסיכומטרי אבל היא משדרת אינטילגנציה ואלגנטיות שבצירוף היופי המדהים שלה לא מסתדרים עם העיסוק שבחרה בו. נראית כמו הבת שהיתם מתים שתהיה לשכן שלכם למרות שהוא היה כנראה מעדיף שכנים חרמנים פחות....
הפעם כל המפגש זרם יותר מבפעם הקודמת. זו הפעם הראשונה שאני חוזר אל זונה ואני כל כך שמח שעשיתי את זה. היא שזופה יותר מבסבב הקודם. קיבלה צבע יפיפה ונשארה ללא פגם.
נגיע לעיקר כי כבר מאוחר : זיינתי לה את הפה ואת הכוס באסרטיביות ואגרסיביות. היא אהבה את זה מאוד ועושה רושם שנהנתה גם כשירדתי לה פרק זמן של נצח ! הבחורה ממושמעת ועושה הכל ואף יזמה יותר מבמפגש הקודם. או שהתמקצעה או שנפתחה איתי במפגש השני. אני נוטה להאמין שהרגישה נוח יותר במפגש השני. היא מצליחה לעמוד בזיון סופר אגרסיבי (כוחני אבל לא אלים חס וחלילה ) בכבוד למרות המראה העדין והשברירי שלה ! אין דבר מדהים יותר מלראות את העיניים שלה נעצמות ואת הפה נפתח. זה עושה לי את זה הרבה יותר מחיקויי הגניחות שמאפיינים אחרות. "בזבזתי" המון מהזמן על לרדת לה ולאחר הגמירה הראשונה נאלצתי לקצר את ההפסקה עד לפעם השניה. היא עשתה הכל כדי להעמיד אותו שוב מהר ולהפתעתי "הכל" עבד. דפקתי אותה מאחור בעוצמה ובמהירות שהיו מפרקים כמעט כל אחת כי הבנתי שיהיה לי קשה לגמור. היה קשה אבל בסוף גמרתי. הוצאתי כל מה שהיה לי ואפשר לאמר שאני עדיין מרוקן מאנרגיות מיניות וזה ממש לא מאפיין חרמן כמוני...
אני חייב לאמר שמבחינתי באמת מדובר בנערה יוצאת דופן. הפעם היא גם היתה מעבר ליפה ועמידה , גם מקסימה וזה הוסיף המון. יש סיכוי לא רע שהוסיף לעניין גם העובדה שהגיע רעננה והסבב הנכחי עדיין לא שחק אותה.
תהיו נחמדים איתה, כמה בדיחות והרבה מחמאות גורמות לה לחייך וזה ישתלם לכם.
ברור שאני ממליץ
מקווה לא לחזור שוב , לא בטוח שאעמוד בזה....

אגב, שחס וחלילה לא תעשה ניתוח חזה ! יש לה חזה קטנטן ומושלם שמשתלב במראה הבתולי הכללי מצויין. לנסות ולשפץ ילדה כזו זה כמו להתקין אור אולטרה סגול מסביב למספר רישוי של רולס רויס.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”