כבר כמה ימים שאני מתכנן לפגוש את העלמה אבל או שהפקידה לא עונה או שלא הצלחתי לתאם לשעה שנוחה לי.
היום התקשרתי לפקידה בשעת בוקר די מוקדמת ולאחר כמה נסיונות הצלחתי להשיג אותה ולתאם פגישה לשעת הצהריים.
לו רק הייתי קורא בזמן את דיווחו של ביג דדי הייתי חוסך לעצמי 500 ש"ח ונפילה.
מצד שני כנראה שהדיווח המדוייק של ביג דדי בתוספת התמונה הלא מחמיאה שהוא צרף תרמה רבות לנפילה שחוויתי, אז ביג דדי, בפעם הבאה שאני הולך לבחורה אתה משלם!
ועכשיו לדיווח:
הגעתי בשעה שקבענו לבניין שבו מארחת אדלין, כאמור בניין מפואר עם דלת זכוכית. בכניסה היה מנקה ערבי ששאל אותי לאן אני צריך, אמרתי לו שזה לא עניינו ועליתי למעלה. את הדלת פתחה בחיוך אדלין וכמו שציינו קודמי, הבחורה חתיכה בטירוף עם חזה סיליקון בובתי שגדול עליה בכמה מידות, נראית כמו שחקנית פורנו מקצועית, ומזכירה קצת את נטלי מלכת הפורנו למי שמכיר. למרות שהמראה שלה מלאכותי מדי החלטתי להישאר ולו רק בשל לראות את התחת החטוב והמוצק שעליו דובר רבות.
שמתי את הכסף על השולחן ונכנסתי להתקלח. מקלחת גדולה ונקייה. כשיצאתי ראיתי את אדלין שקועה בטלפון ומקללת. כששאלתי אותה מה קרה היא הראתה לי את הדיווח של ביג דדי בטלפון שלה עם התמונה והייתה נורא עצבנית. בשלב הזה הייתי צריך להבין שהבחורה איבדה את כל מצב הרוח שלה, להגיד יפה תודה ושלום וללכת הבייתה עם כספי ואוני ואולי הייתה נחסכת ממני עוגמת הנפש שלאחר מכן.
אבל איך אומרים, כשהזיין עומד השכל בתחת, החלטתי בכל זאת להישאר. בחוסר רצון היא הלכה לחדר השינה ונשכבה על המיטה. שכבתי לידה וניסיתי לעודד אותה שתתעלם מההודעה אבל היא הייתה עצבנית ומילמלה כל מיני דברים ברוסית, היא ניסתה להסביר לי שזה העבודה שלה ושאם יכתבו עליה דברים לא טובים בפורום לא יבואו אליה לקוחות. אני רציתי כבר להתחיל במלאכה אז כבר לא כל כך ענינו אותי הטענות והמענות שלה. משכתי אותה אלי וניסיתי לנשק אותה והיא כאילו עשתה טובה ונתנה לי נשיקות מרפרפות על השפתיים. הבנתי שנשיקות לא יהיו פה הפעם וניסיתי להוריד אותה למציצה. היא התחילה במין מציצה משונה כשהיא מכניסה רק את קצה הכיפה לפיה, בחיים לא מצצו לי כל כך גרוע. כשרמזתי לה ללקק לי את הביצים סירבה ואמרה שהיא לא עושה את זה, לפחות בשלב הזה הייתי צריך להתעצבן, לזרוק אותה מעליי, לדרוש את הכסף חזרה ולהסתלק אבל משום מה האמנתי שאם אני אתן לה יחס טוב היא תירגע והיחס שלה ישתפר. היא המשיכה בליקוק המוזר שלה והזיין שלי מסיבה מובנת סירב להזדקף. כשהיא ראתה שלליקוק שלה אין תוצאה נשכבה על הגב וביקשה שארד לה. חשבתי שאולי זה מה שיעיר אותה. צללתי אל בין רגליה ונתתי את כל מה שאני יודע אבל הבחורה נשארת קרה בטירוף כאילו אני מנקה לה צפרניים. כמובן שלאור התגובה הקרירה עדיין לא עמד לי. היא גם הבינה שאני לא מתגרה ממנה והביעה מבט של פליאה איך זה יכול להיות. לאחר מספר דקות היא הפסיקה אותי והשכיבה אותי על הגב ושוב ניסתה למצוץ כשהפעם התחילה לתת נשיקות קלות לביצים. זה התחיל להעיר אותי והרמתי רגל במטרה שאולי תגיע גם לאיזור הדרומי אבל היא מייד הפסיקה ואמרה לי להוריד. כששאלתי למה היא אמרה שאני לא נקי. חצופה כזו, הגעתי אליה מגולח למשעי והתקלחתי עם קרצוף עמוק של פי הטבעת והיא עוד טוענת שאני לא נקי?
סלחתי לה גם על זה ועכשיו אחרי שעמד לי קצת חשבתי שהגיע הזמן לזיון. ביקשתי גומי והיא הוציאה מהמגירה שליד המיטה. אחרי שהלבישה אותו נתנה עוד כמה מציצות והפעם להפתעתי היא הכניסה את כולו עמוק פנימה, כלומר היא יודעת למצוץ רק שכנראה לה היה לה חשק. אחרי שהזין עמד בצורה סבירה היא הסתובבה וביקשה שאזיין אותה בדוגי. ניסיתי להחדיר לה אותו אבל הוא שוב ירד. בשלב הזה היא נהייתה חסרת סבלנות ושאלה מה קרה. אמרתי לה שזה אף פעם לא קרה לי ושזה כנראה תוצאה של היחס הקריר שהיא נותנת לי. היא הורידה את הגומי והתחילה שוב בליקוק הכיפה ושאיבת הביצים והציעה שאגמור לה בפה. סירבתי ואמרתי שאני רוצה לזיין אותה. החלטתי שאם אני לא נהנה לפחות שאני אזיין אותה באגרסיביות. היא הלכה להביא גומי נוסף מה שלקח כמעט 5 דקות. מה ששכחתי לציין שבאמצע הפעמון בדלת צילצל כמה פעמים. היא קמה לבדוק ואמרה שזה המנקה הערבי ושהוא מטריד אותה בלי סוף. גם על זה סלחתי לה, לא מבין עד עכשיו למה.
אחרי שהביא גומי מצצה עוד קצת ועלתה עלי לרכיבה, היא התחילה ברכיבה פראית ואמרה שהיא אוהבת את זה חזק. משום מה גם הזיין שלי אהב את זה והתחיל להתקשות במידה הראוייה. דווקא זה שכל הסוטואצייה היתה רחוקה מלהיות מגרה עמדה לטובתי מכיוון שהיה לי קשה לגמור ויכולתי לפמפם אותה בפראות. לאחר שתי דקות שהיא מעלי עם גניחות מזוייפות כאילו היא גומרת סובבתי אותה לדוגי וזיינתי אותה כפי שלא זיינתי אף אחת לפניה. המיטה עמדה להתפרק היא נאנחה וגנחה ואני הכנסתי לה ספנקים לתחת על ימין ועל שמאל. כעונש על היחס המחפיר שלה... אני לא יודע אם היא אהבה את זה, נראה לי שהיא שחקנית לא קטנה אבל לאחר כמה דקות נמאס לי וגמרתי כדי לגמור את ההצגה וללכת. אחרי שגמרתי היא נשכבה לידי במיטה ושוב התחילה למלמל למה הבחור שם את התמונה הלא מחמיאה שלה ושאלה אם היא יפה, כמובן שאמרתי לה שכן... אחרי זה היא יצאה וצעקה על המנקה...
אחרי שהבנתי שלא יהיה סיבוב נוסף והאמת שלא התחשק לי קמתי ושאלתי אותה כמה זמן נשאר. היא אמרה שנשארו עוד 10 דקות כשבפועל היו עוד 20. קמתי והלכתי להתקלח. היא נכנסה אחרי וראיתי ששטפה רק את הכוס ללא מקלחת מלאה, עוד סימן אזהרה.
לסיכום, נפילה כזו ועוד בסכום כזה לא חוותי מזמן, אילו רק הייתי מחכה עוד יום וקורא את הדיווחים האחרונים עליה יכול להיות שהייתי מתקרר וחוסך לעצמי כסף ועגמת נפש... אבל בשביל זה קיים הפורום ולכן אני מדווח, לחסוך לאחרים... אני מצטער אם אני פוגע בפרנסה של הבחורה אבל אם לא היה לה חשק לעבוד ולתת שירות כמו שצריך וכמו שהיא כנראה יודעת היא הייתה צריכה להגיד לי את זה ולשחרר אותי לפני, הייתי מוקיר לה תודה על זה ובא לבקר אותה בהזדמנות אחרת. אחרי שיצאתי חרגתי ממנהגי והתקשרתי לפקידה כדי לספר לה עד כמה אני מאוכזב מהשירות. כמובן שהיא אמרה שיכול לקרות ובלה לה לה...