כ קריס (תל אביב) - דף 4 - סקס אדיר

קריס (תל אביב)

31
אחשלי יש לי חיוך על הפנים מהרגע שראיתי אותה היום ועצב פנימי בגלל שהיא עוזבת. אני באמת הולך להתגעגע כי היא מסוג הבחורות שמדליקות אצלי את הקליק...
הסתירה שאתה מתכוון אליה זה שרשמתי שיהיה קצר והיה ארוך?
הדיווח המקורי לא פורסם כי היה לי מתחת ל100 הודעות אבל נשמר אצלי בקובץ. אז החלטתי לפרסם את שניהם אחרי הביקור האחרון.
----------------------------

:)

קריס (תל אביב)

32
לגבי זיון הפה.
פעם הבאה תנסה הארכה ידנית,hand extension, עובד לא רע אצל בנות עם קיבולת נמוכה.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

קריס (תל אביב)

36
[QUOTE=אופציה אקזוטית] מזמוזים זה כששכבנו במיטה ונישקתי אותה בצוואר,  בחזה, בלחי תוך כדי שאני מלטף באזורים אחרים ואומר לה כמה היא יפה ומיוחדת,  מריחה נפלא,  בעלת גוף יפהפה,  וכו'
[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

קריס (תל אביב)

38
טוב ביקרתי אצלה
הייתי אצלה ראיתי את המראה ואמרתי נכנס
בחורה ילדה עם גוף של מתבגרת ציצים יפים טוסיק קטן
חייכנית היתה בהתחלה אבל משהו לא זרם שם
לא רציתי להישאר לשני
בחורה יפה אין מה לדבר
אבל לא עשתה לי את זה

קריס (תל אביב)

39
טוב תורי
הייתי אתמול אצלה.
לפני כן צלצלתי והפקידה חזרה אלי מטלפון אחר (של הקבועים לטענתה..?!) לשם קביעת שעה מדוייקת.

פתחה את הדלת פצצה בגובה 1.62-1.65 עם חזה מסולקן ופנים יפות. שחומה משיזוף ומזמינה.
הייתי בטוח שמדובר באחת הפעמים היותר מוצלחות שמכחה לי...העברתי את 500 השקלים לידי הנערה.

מדברת אנגלית. זאת אומרת שלוש מילים באנגלית.
הפשיטה אותי ושלחה אותי למקלחת. כשיצאתי, השלימה את התפשטותה (וואו איזה גוף) ואמרה: lets go fuck. כיבתה את המזגן (cold). הוא לא נדלק שוב עד ליציאתי את הדירה.

אני אדם מסודר. מבקש לייסד דברים לפני האקט. ניסיתי להבבין ממנה אם אוראלי הדדי בא בחשבון והאם נשיקות ו -gfe באים בחשבון... לא ממש הצלחתי להסביר לה. לא במילים ולא במעשים. ניסיתי באמצעות תרגום בגוגל. לא לקח

נשברתי וזרמתי כרגיל. התחילה להתחמם ולגלות סימני סיפוק. לא מיני אלא יותר מעשי מעצם ההליך הפיזי ביננו.

ירדה ומצצה, בינוני.. עדין עם גניחות קטנות .
לפתע, כמו חתולה מיוחמת, הסתובבה שמה עלי וגומי ופקדה: now fuck me....

אקט מיסיוני של עוד 5 דקות נגמר בקונדום.

מנוחת הלוחם הופרעה בהצעה לסיגריה. אני לא מעשן וסירבתי אבל אמרתי לה שלא יפריע אם תעשן. זה הספיק בשביל להכעיס אותה..

עישנה חצי סיגריה ויצאתי מהחדר על מנת להפשיר את הקרח. החלפנו תמונות באמצעות תרגומון בנייד וסיפרה שתוך 3 ימים היא עוזבת. שמחה לסיים אבל נהנית במיטה עם הלקוחות - מפלאי גוגל.. נעמדה מול המראה וסובבה את הגוף באופן פרובוקטיבי:

שוב, לפתע, זינקה ורצתה את האקט השני. i hot...

התחלנו באוראלי - לה לא נעים שיורדים לה... - ועברתי לזיין אותה בדוגי. זרמה וגנחה כאילו אנחנו בזיון חיינו.
אחרי חמש דקות הפסיקה והודיעה: is finish!! ולא גמרתי. נשבע. קונדום ריק.

עכשיו, חלפו בסה"כ 35 דק (!!) מהרגע שנכנסתי..

והיא מסבירה: when men ומצביעה על האצבע ומסמנת טבעת - two time no can...

ניסיתי לסמן שנמשיך אבל היא חייכה, קפצה אלי ונישקה בפה אמרה: my love ויצאה מהחדר.

הייתי המום. מה עכשיו? כל ניסיון לחתור למגע והיא עוד תטען למין בכפייה...

הסתובבתי, נכנסתי למקלחת והתקלחתי.

יצאתי החוצה לחדר והתלבשתי. היא סימנה שהיה לה nice והדליקה עוד סיגריה. פתחה יוגורט ואכלה.

סיימתי להתלבש, קמתי והלכתי. 42 דק' מרגע שנכנסתי!!

הדבורה מאיה חזרה אלי אחרי 20 שנה ונעקצתי!!!!!!!!!!!!!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”