רוני , אני לא מאמין שאחרי הכל זה מה שקרה לך. אבל אל תהיה עצוב זאת בסה"כ זונה ויהיו לך עוד כמה (או כמה מאות או אולי אלפים) בקרוב לא פחות טובות.
ובשביל שלא תרגיש שרק לך זה קרה אני רוצה לספר משהו. לפני שבועיים קרה לי סיפור עם זונה עקרונית שלא הסכימה לקבל אותי בגלל מה שכתבתי עליה בפורום כאן לפני שנה בביקור הקודם שלה בארץ. בלי שמות כי יש לה כרגע פרסום כאן (ואפילו נראה לי שהיה דיווח שלך רוני לא מזמן עליה) ומסתבר שהיא קוראת את הפורום ( ובטח יש איזו נשמה טובה שמתרגמת לה) .
לא יכולתי להאמין כשהיא התחילה לרמוז שלא בא לה וכאשר שאלתי למה - אמרה שלא יכולה לעשות את זה עם אחד שמקשיב ומדבר איתה כאלו חבר (ממש) ואחרי זה מספר כל מה שנאמר לו בפורום. לא היה לי מושג ירוק על מה היא מדברת והיתי בטוח שהיא התבלבלה כי אני אפילו לא זכרתי אותה כל כך (כי אני לא טוב בלזכור פנים וגם כי עבר הרבה זמן והיו לא מעט בנות מאז) . אז ניסיתי להבין ממנה למה היא חושבת שזה אני ומה כבר יכולתי לכתוב עליה. לא רצתה להגיד אבל בסוף אמרה שזה קשור למה שהיא אמרה רק לי (איזה כבוד) ולכן היא בטוחה שאני רשמתי את זה. בכל אופן נאלצתי לצאת - היא אפילו לא רצתה לדבר איתי.
אחרי זה בבית חיפשתי בהיסטוריה שלי וישר נזכרתי שאכן היא צודקת ואכן כתבתי עליה דיווח לא חיובי שכלל פרטים שכנראה אמרה רק לי. אז את הלקח שלי למדתי.
ניקה 23 בת ים התרשמות בלבד !!!
22[QUOTE=roni golan]
למרות שידעתי מראש ...שהילדה היפה הזאת
[/QUOTE]
היא עוד תשתנה... אחרי הייבוש שהיא תחווה...
למרות שידעתי מראש ...שהילדה היפה הזאת
לא אהבה את העובדה שעזבתי את דירתה אתמול ...
אך לא יכולתי באמת לתפקד היום כשהמחשבות מתרוצצת במוחי
לאחר שקראתי את מה שכתב החבר היקר herkula
אז נסעתי שוב לבת ים ....וחזרתי אל זרועות אהובתי ניקה

זאת הפעם השינייה בחיי שקרה לי..מה שקרה לי היום ...
הילדה שברה את ליבי ...

אני מעלה דיווח על מה שקרה...אך אכתוב אותו הפעם הפוך...כאילו היא כותבת את הדיווח עליי ....
ישראלי בלאט
אני שומעת נקישות בדלת...אני פותחת את הדלת..
נכנס לדירה בחור בשם רוני 185 ס"מ בן 49 נראה פחות ...מדבר רוסית מאוד יפה יחסית לבחור לא רוסי ...
בחור נאה נראה טוב יחסית לגילו המתקדם..
עיניים גדולות וחודרות(כמו הזאב בסיפור על כיפה אדומה)
לבוש יפה...גוף חטוב... יחסית לזקן עם דובדבנים בידו (כנראה עושה הרבה ספורט)
מחייך חיוך רחב בכדי שאראה את השיניים הלבנות והנקיות שלו (בטח רומז שכדאי להתנשק איתו)
שישכח מזה אני לא מתנשקת בלאט ...
הוא מחמיא לי על יופיי ברוסית,ונותן לי שקית מלאה בדובדבנים,כנראה הוא ירקן או חקלאי בלאט ...
רק אתמול הביא לי עוד שקית דובדבנים...מה אני אעשה עם כל הדובדבנים האלה...ריבת דובדבנים ?קומפוט?
ישראלי בלאט ...
הוא שואל אותי קצת שאלות ומנסה לפתח איתי שיחה ידידותית ...
חושב שאני לא מזהה אותו מאתמול בלאט ...
אני לא אוהבת גברים שדוחים אותי בפעם הראשונה !!!
הוא יכול לשכוח ממני ...לעולם לא ידע את הסודות הכמוסים והמסתוריים שלי בלאט ...
חיפשתי דרך להעיף אותו מביתי ...לא רוצה ולא צרחכה את הכסף שלו בלאט...
אמרתי לו שאני לא חשה בטוב... הוא הציע לי בנימוס כדור ...
סרבתי...שישמור את הכדורים שלו לעצמו ולחברים שלו בלאט
ושישמור את הכסף שלו לכדורים...ושישתה כדורי שינה כל החיים בכדי להירדם בלילות ..
לאחר שיבין מה הוא הפסיד אתמול בלאט ...
בקיצור חברים כמובן שהסיפור הוא פרי דמיוני .... (הקטע בצהוב בלבד הוא מה שהיה באמת)
אבל הילדה מאוד דעתנית...ולא פראיירית...הראתה לי בנימוס את הדרך החוצה ....
מובן שהבנתי את הרמז ועזבתי שוב את המקום...אך הפעם לא משום שאני רציתי ...אלא היא רצתה ...
אך אני עוד אחזור אליה ...גם אם אצטרך להגיע אליה מחופש לרבי ....
שברה את ליבי ...ובכדי להרים מעט את רוחי...שמעתי את השיר הבא ובכיתי...

נ.ב
כל טעויות הכתיב,וטעויות ההיגוי בשיר ...אינם קשורים אלי או לניקה ....
[/QUOTE]
היא עוד תשתנה... אחרי הייבוש שהיא תחווה...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
23אתה אלוף!!!
תענוג היה לקרוא את הדיווח הזה,
תסריט מעולה, אהבתי ממש, ותמיד תהיתי מה עובר להן בראש שאנו מקישים בדלת.
איך הן בוחנות אותנו בדיוק ממש כמו שאנו בוחנים אותן, בוחנות את מלבושינו, הבושם שנודף מצווארנו, המבט בעיננו.
כתבת מאוד יפה, תודה על נוכחותך בפורום, כל תקופה והיוניקורן שלה, ודי לחכימה ברמיזא....
תענוג היה לקרוא את הדיווח הזה,
תסריט מעולה, אהבתי ממש, ותמיד תהיתי מה עובר להן בראש שאנו מקישים בדלת.
איך הן בוחנות אותנו בדיוק ממש כמו שאנו בוחנים אותן, בוחנות את מלבושינו, הבושם שנודף מצווארנו, המבט בעיננו.
כתבת מאוד יפה, תודה על נוכחותך בפורום, כל תקופה והיוניקורן שלה, ודי לחכימה ברמיזא....
מהר מהר לפני שייגמר...
25ביקרתי את הגברת,
לא יכולתי להתאפק בגלל שהיה ספק שיש לה פורטובלו בין הרגליים, ואחרי קטיה שעזבה אמרתי וואי חייב לבדוק..
נראת טוב, אבל לא נראה לי שהייתי יוצא איתה,
צוחקת ומלאת אנרגיה
הייתי מנחש גיל בין 27-28, (לא עברה לידה)
מלאת אופי ובטחון עצמי,
החלטתי לתת לה למצוץ למרות שבדר"כ אני מוותר על זה.. יש לי איבר עבה ונמאס לי להרגיש שיניים..
בכל מקרה מה שמגניב שהיא עושה עמידת ידיים ותוך כדי מוצצת.. כן קראתם נכון הרגלים שלה מטפסות על הקיר בזמן שהיא מוצצת..
אחר כך לקחה אותי מהר שאני אזיין אותה בדוגי על השידה, היא דחפה לזיון חזק וכנראה הופתעה שלא גמרתי..
זה היה כמו ספורט, אפס אחוז תשוקה.. לפחות מהצד שלי..
עברנו למיטה, ממשיך לזיין אותה בכל הכח, היא מתחילה ללקק אותי כאילו היא חתולה מיוחמת..
גומר, והולך להתקלח..
חוזר מדבריים ומספר שתיים בדרך..
בשלב מסויים היא הכווינה אותי לדוגי, שחצי גוף שלה מחוץ למיטה, זה דיי הדליק אותי,
התחלתי לזיין אותה כל כך חזק, הרבה מעבר למהירות המותרת והיא זורמת!
כמעט גמרתי.. עשינו הפסקה קטנה שבה אני עושה ביד והיא בשלה מחרמנת אותי..
הלבשנו קונדום וחזרנו למלאכה.. אהבתי שהיא מאוננת תוך כדי שאני מזיין אותה..
אחרי כמה תנוחות.. שוב הזזתי אותה לדוגי שהיא כמעט נופלת מהמיטה, עברתי למצב סופר טורבו שברתי לה את הצורה וגמרתי..
הפתיעה אותי שלא התפלתה מכאבים בסוף..
אז מה היה לנו:
בחורה שנראת סבבה (שוב לא נראה שהייתי יוצא איתה, אבל אחרי בירה בבר יש סיכוי שהייתי מתחיל איתה)
אין לה פורטובלו, יש לה שפתיים בולטות אבל ממש ממש לא כמו קטיה שעזבה לפניי שבועיים בערך..
אין נשיקות אבל מלקקת כמו חתולה מיוחמת - בחיים לא נתקלתי בכזאת סריטה..
מושכת לסקס חזק..
צוחקת ומחייכת בלי הפסקה
דיי שרותית
אבל לא היה תשוקה וכו.. אחלה אימון במקום חדר כושר..
היה נחמד וזהו.. כזאת שנחמד פעם אחת וזהו..
גבר אמתי יודע לכבד נשים !
26כשרון כתיבה מרשים...
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
27כתבתי דיווח עליה לפני שבוע משם מה הוא לא עלה.
הבחורה חולת סקס
היא אקרובטית במיטה
מצצה לי שהיא עושה עמידת ידיים על הקיר
לקחתי אותה סובבתי הפכתי בכל זווית אפשרית היא מצצה לי את הזין והביצים
פשוט זיון מטורף
הרגשתי שחקן פורנו קטן לידי באותם רגעים
היא קטנה קומפקטית שאפשר לזיין בכל תנוחה
השיא היה שזיינתי אותה בעמידה והיא בעמידת ידיים רגליים מפושקות ואני מעליה מכניס ומוציא ומרחיב לה את הכוס השמן שלה.
ממליץ לכם בחום!
הבחורה חולת סקס
היא אקרובטית במיטה
מצצה לי שהיא עושה עמידת ידיים על הקיר
לקחתי אותה סובבתי הפכתי בכל זווית אפשרית היא מצצה לי את הזין והביצים
פשוט זיון מטורף
הרגשתי שחקן פורנו קטן לידי באותם רגעים
היא קטנה קומפקטית שאפשר לזיין בכל תנוחה
השיא היה שזיינתי אותה בעמידה והיא בעמידת ידיים רגליים מפושקות ואני מעליה מכניס ומוציא ומרחיב לה את הכוס השמן שלה.
ממליץ לכם בחום!
28I won't go back on the description made by Roni and HERKULE, they did this better than me and I agree on almost everything Just I must add that she has a commom face but a perfect body , nothing woaw on her appearance, but sex with her , if you take time to talk with her, is a real experience she is an athlete , she like to be a slave and she is giving something very special , to be short it is something to try even if she don't kiss and she don't blow without condom, she gave a so good prestation that I must say Chapeau to this young athlete
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.
29[QUOTE=foudelabite]I won't go back on the description made by Roni and HERKULE, they did this better than me and I agree on almost everything Just I must add that she has a commom face but a perfect body , nothing woaw on her appearance, but sex with her , if you take time to talk with her, is a real experience she is an athlete , she like to be a slave and she is giving something very special , to be short it is something to try even if she don't kiss and she don't blow without condom, she gave a so good prestation that I must say Chapeau to this young athlete [/QUOTE]
שלום ערב טוב לעולה החדש והחמוד שלנו ....
חבר יקר foudelabite
אני לא הולך לישון היום עד שאתה מסביר לי את המשפט המסומן בצהוב
ברצוני לדעת למה התכוון המשורר הצרפתי העולה החדש
אתה יכול לכתוב בכל שפה שתרצה
רק הסבר בבקשה ......
תודה רבה ...
הילדה הזאת הרסה לי את הבריאות !!!
אני מאוהב בה ...

ניקה .......
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................