כ הר ציון, ברזילאית, ניסיון כיוס וספאנקים - סקס אדיר

הר ציון, ברזילאית, ניסיון כיוס וספאנקים

1
אחד מלילות השבוע, אחרי היעדרות ארוכה מדרום ת״א, לאחר גמירה באחד המכונים באיזור ת״מ. שיטוט סתמי, נגלית לעיניי בחורה שחורה נדמתה בעיניי לאתיופית באפלולית הלילה. עוצר לידה, קצת מוזרה, טוענת שהיא ברזילאית, מחיר רגיל, מכווינה למקום. מסבירה לי שהיא לא עולה עם כל אחד והשיט הרגיל. מציעה גמירה ארוכה יותר+אנאלי ו-gfe בתוספת של 100₪. מסכים, מתחילה לתאר מה שהיא תעשה. מתפשטת, חזה קטן, גוף טוב, צעירה יחסית. מעדיפה להישאר מקדימה, מציעה נשיקות, אני מוותר... קטע מוזר לספאנקים, כל הזמן מבקשת עוד ועוד ואומרת שזה לא מספיק חזק. אני לא בקטע, נותן כמה בשביל הפרוטוקול, מציצה חלשה, כמעט עקרה לי את הביצה בניסיון ל?!? תוך כדי המציצה, אני קולט את היד שלה מגששת את דרכה פעם אחר פעם למכנסיים שלי. מודה לאל שהשארתי הכל בבגאז׳, בשביל ההומור מעביר מידי פעם את הרגל ליד המכנסיים בכדי שתלחץ. מבקשת שאעלה עליה, תוך כדי מזיינת לי את המוח במשפטים בפורטוגזית, יש מצב שיש כאלה שזה מדליק אותם כנראה. לא בטוח אם זיינתי או עשתה לי את תרגיל היד. לא ממש אכפת לי, מרגיש נעים ואני גם ככה אחרי מספר גמירות באותו היום. מגביר קצב, היא עושה קולות רקע בשפות זרות. גומר, נפרד לשלום לא לפני שהיא מזהירה אותי שרוב הזונות שם מהשטחים וחברים שלהם מהשטחים אף הם מסתובבים באיזור. יוצא, משטרה ברחוב, למזלי עסוקה מידי במריבת קוקסינליות לוהטת. מגיע הביתה, מקלחת טובה ולישון.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”