כ סופש באודסה - סקס אדיר

סופש באודסה

1
קפצתי לאודסה לשישי-שבת-ראשון
מקום מטורף עם כמות לא הגיונית של כוסיות אוקראיניות שלבושות חשוף. בכל מקום יש המון כאלה. נראות כמו דוגמניות פשוט תענוג.
יש הרבה בנות נורמטיביות שמוכנות להכיר ולשכב באותו הלילה ויש גם הרבה בחורות עובדות. הכל זול יחסית חוץ מהבנות הנורמטיביות שאיתן שום דבר לא מובטח כמובן.להכיר אפשר במועדון איביזה שזה גם חוף מעולה במהלך היום או בגרנט ובעוד כמה מקומות. באיביזה למשל גם בצהריים וגם בלילה יש מלא חבורות של 2-4 בנות 17-35 ללא גברים ששותות אלכהול! אין יותר טוב מזה.

גם הזמנתי פעמיים למלון בנות דרך אתרים - פעם אחת התמונות היו אמיתיות והשניה לא. המחיר 150-200 ש"ח לשעה עם כוסית כולל מונית שלה.

וגם בחיפושים אחרי זונות נהג מונית נסע לאיזו כיכר ממש במרכז העיר. ב -4 בבוקר היו שם 20 כוסיות על צעירות. לקחתי למלון אחת ב-300 ש"ח (רצו 400 שזה 2000 הריבנה ).

לפני זה עם אותו נהג מונית היינו באיזה בית זונות בבית פרטי . הבנות ישנו - העירו אותן, לא יפות.

זה מוזר אבל הזונות הכי איכותיות והכי יקרות שם הן בחוץ דווקא.

ממליץ

סופש באודסה

7
ממה שאני זוכר מאודסה. זה שהיה קשה מאוד להוציא מספר או יותר מזה. רובן לא ידעו אנגלית ולא היה שום דרך לדבר איתן.
היה יותר גרוע שם ממועדון בארץ. אולי השתנו הדברים

סופש באודסה

9
לקחתי באודסה שבוע שעבר לא הייתה אחת שבקשה יותר מ 50 דולר לשעה הייתה אחת טניה עוסית על 3 שעות 150 דולר פינוק מהסרטים. בקייב המחירים קצת יותר יקרים אבל הבחורה יכולה להשאר איתך אם היא נהנת אין להן בעיה .

סופש באודסה

10
אפשר פרטים איך? חבר אמר לי שבחרות מהאתרחם באינטרנט הרבה יותר יקר.
[QUOTE=אוליגופול]מחירים קצת גבוהים לא? אני בקייב הבאתי למלון ב 50 ו 70 דולר לכמה שעות.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”