בעבר היה מקום למסג'ים ברח' הגת בר"ג.
ישנם כמה בחורות זכורות לטוב משם והיו שם גם פחות טובות אבל ללא ספק המקום היה מקום יציב עם שרות מעל לממוצא. לצערי המקום הדרדר עקב הסתבכותו של הבעלים בהימורים ובשוק האפור עד לסגירתו הסופית של המקום.
מידי פעם ניסיתי להתקשר אליהם ןלא היתה תשובה. לאחרונה באחד הפעמים שכל המקומות הקבועים שלי היו תפוסים ניסיתי מתוך יאוש להתקשר (הטלפון אצלי בזיכרון) ולהפתעתי היתה תשובה.
אז ככה מדובר המסג' בלבד ללא מין ובעלת המקום מדגישה את זה והיא די היסטרית על הנושא. ישנם שם 2 נשים אחת בעלת המקום שהיא עושה גם מסג'ים שלדבריה היא בת 50 ועובדת נוספת בשם ויקי שלדברי בעלת המקום היא בת 40, מהיתרשמות שלי היתי מוסיף לכל אחת מהן בין 7-10 שנים לפחות.
אני נכנסתי למסג' עם בעלת המקום המבוגרת יותר, אז ככה המסג' מתבצע כשהיא לבושה ללא ספק מסג' טוב ואיכותי ישנה אפשרות לכוסות רוח וכל מיני דברים מהסוג הנ"ל לבקשתי בסוף עשתה לי פרוסטטה משובחת.
המכון הינו מכון חדש והיא רעבה לעבודה ולקליינטים היא סיפרה לי שהיא משלמת הון לשכ"ד ולשיפוץ שנעשה (החלפת השטיחים לפרקט)
היא גם סיפרה לי שהיא מחפשת בחורות צעירות יותר ואם אני מכיר מישהי שמעוניינת (מאיפה אני מכיר) או משהי שעבדה שמה פעם אז היא תשמח עם היא תבוא לעבוד שם
לסיכום
המקום לחובבי הז'נר הנ"ל בלבד (מסג' אכותי + הרפיה ותוספות קטנות כדוגמת פרוסטטה)
הבחורות היום שמה הן מבוגרות אבל ללא ספק ידעות את עבודת המסג'
שאר הפרטים,לא ברור לי עד היום האם אפשר לפרסם עם המנהלים יתנו אישור אני יפרסם בכיף