כ קטיה מתל אביב - דף 5 - סקס אדיר

קטיה מתל אביב

41
דיווח יפה ומושקע. מוחא כפייה
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

קטיה מתל אביב

45
זהירות!!!! יש כאן יחצנות אין סוף!!!

היא לא גוף גיטרה!!!! איך הטיימר מצפצף היא עוצרת במקום אפילו שהיא היתה נראה מאווד נהנת והינו באמצע זיון.

מציצה מאוב מכנית ואיך הזיין עמד (שניות) רצתה לעבור לזיון. נשיקות אין. לרדת לה אין. ליקוק הציצים רק ל שניות בודדות. היא מצליחה לברוח מכמעת כל יוזמה לחמם את האוירה. היא גבועה אבל לא משדרת סקסיות.

יחצנים החוצה!!!!!!!!

אין תמורה לכסף כאן

קטיה מתל אביב

46
Latinlover - כל אחד רשאי לדעתו לגבי איכות טיפול ומידת ההנאה שלו אצל נותנת שירות...אבל!!!! אין לך זכות להגדיר דעה של מישהו אחר כיחצנות אם היא לא מתאימה לשלך... כדי לומר על מישהו שהוא יחצן צריך דברים יותר מבוססים מזה שאתה חווה משהו ומספר לא מבוטל של אחרים חושב שאתה טועה. זה מייצר אווירה לא נעימה בפורום של חוסר רצון לשתף ולדווח.

אתה כותב למשל שאין לה גוף גיטרה...יש לה ועוד איך גוף גיטרה ואחד הטובים שראיתי אז זה דווקא טוב שיש נקודת מחלוקת כל כך ממשית שעוד אנשים יוכלו להתייחס אליה.

מעבר לכך מהניסיון שלי עם יחצנים עד כה הם בדרך כלל עילגים עם שגיאות כתיב ...נראה שאתה מתאים לקטגוריה :)

קטיה מתל אביב

48
אני מצטער אבל יש פה אנשים הזויים...

רשמתי שקיבלתי הנחה שהזמנתי 3 ביקורים בהפרש של יום אחד מהשני כעסקת חבילה . במקום אחר היו יורקים לי בפרצוף אבל יוליה חכמה מספיק להבין שגם כלכלית וגם לרצות אותי כלקוח חוזר זה דבר טוב.לא הייתי מבקש הנחה על ביקור בודד כי המחיר 400 הוגן בעיניי.

מעבר לזה שיש פה בשרשור אנשים שחושבים כמוני יש לי בפורום כבר עשרות דיווחים על המון מקומות אבל עכשיו אחרי התגובות הלא אינטלגנטיות במיוחד אני שוקל עם עצמי האם להמשיך לדווח שיש כפויי טובה כמוך בפורום

קטיה מתל אביב

49
[QUOTE=אוליגופול]

אני מצטער אבל יש פה אנשים הזויים...

רשמתי שקיבלתי הנחה שהזמנתי 3 ביקורים בהפרש של יום אחד מהשני כעסקת חבילה . במקום אחר היו יורקים לי בפרצוף אבל יוליה חכמה מספיק להבין שגם כלכלית וגם לרצות אותי כלקוח חוזר זה דבר טוב.לא הייתי מבקש הנחה על ביקור בודד כי המחיר 400 הוגן בעיניי.

מעבר לזה שיש פה בשרשור אנשים שחושבים כמוני יש לי בפורום כבר עשרות דיווחים על המון מקומות אבל עכשיו אחרי התגובות הלא אינטלגנטיות במיוחד אני שוקל עם עצמי האם להמשיך לדווח שיש כפויי טובה כמוך בפורום
גבר שים לב רק דפוק אחד חשב הפוך . כל חברי הפורום לדעתי אוהבים לקרוא את דיווחים היפים שלך . אל תפסיק לדווח בגלל דפוק אחד . (לדעתי היא רזה מדי) חוץ מזה הכל דבש.

[/QUOTE]
לא משלם יותר מ 400 לשעה .

קטיה מתל אביב

50
[QUOTE=latinlover]זהירות!!!! יש כאן יחצנות אין סוף!!!

היא לא גוף גיטרה!!!! איך הטיימר מצפצף היא עוצרת במקום אפילו שהיא היתה נראה מאווד נהנת והינו באמצע זיון.

מציצה מאוב מכנית ואיך הזיין עמד (שניות) רצתה לעבור לזיון. נשיקות אין. לרדת לה אין. ליקוק הציצים רק ל שניות בודדות. היא מצליחה לברוח מכמעת כל יוזמה לחמם את האוירה. היא גבועה אבל לא משדרת סקסיות.

יחצנים החוצה!!!!!!!!

אין תמורה לכסף כאן[/QUOTE]
הכל יש . אתה יכול לשאול אותה לפני. למה לא שאלתה שאלות לפני התשלום ? דרך הגב ,באיזו שעה נכנסתה ? גם זה חשוב לא לבוא אחרון. אני נכנסתי ראשון ומאוד התרשמתי לטובה . אבל שאלתי שאלות לפני התשלום . זה עוד פלוס שהבחורה דוברת אנגלית.
לא משלם יותר מ 400 לשעה .

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”