כ הודעה חשובה לאומה (ריטה) - דף 4 - סקס אדיר

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

31
[QUOTE=edo]למרות שהערכתי שלא אחזור בביקור האחרון , חזרתי. ביקרתי את ריטה שוב אתמול בבוקר.
למי שיש יום פנוי , אפשר לקרוא את ההודעה מהביקור הראשון שלי אצל ריטה (שתיים או שלוש מודעות מעל זו). כתבתי המון כי לא הצלחתי לכתוב מעט. גם זו לא תהייה קצרה למרות שלא תחדש הרבה....
הבחורה פשוט מדהימה ! קשה לי להבין איך מישהו שביקר אותה מעריך את המראה שלה בפחות מזה.
החוויה הראשונה שלי איתה היתה הכי טובה שאפשר. החוויה שלי איתה אתמול הייתה טובה יותר...
הייתי כנראה הראשון שלה בסבב הנוכחי שלה בארץ. היא נמצאת בדירה אחרת (על הטיילת). פחות נאה מהדירה הקודמת אבל עדיין סבירה בהחלט.
חזרתי אליה שוב כי לא הצלחתי למחוק את המראה של הגוף והפנים המושלמות האלו כשאני יודע מה מותר לי לעשות בהם לשעה.
היא פתחה את הדלת בשמלת מיני קצרצרה מנומרת. והסתערה עלי בחיבוק לבבי כשזיהתה אותי. איזה כייף ! כל הקרירות והריחוק שאפיינו תחילת את המפגש הקודם נעלמו !
פשוט ילדה יפיפה ומתוקה. הלבביות מצידה הפעם משדרגת את השלמות הזו אף יותר.
צדק מי שהעריך לפני "שיש לה משהו בקופסה" לא פטרנו עותק של פסיכומטרי אבל היא משדרת אינטילגנציה ואלגנטיות שבצירוף היופי המדהים שלה לא מסתדרים עם העיסוק שבחרה בו. נראית כמו הבת שהיתם מתים שתהיה לשכן שלכם למרות שהוא היה כנראה מעדיף שכנים חרמנים פחות....
הפעם כל המפגש זרם יותר מבפעם הקודמת. זו הפעם הראשונה שאני חוזר אל זונה ואני כל כך שמח שעשיתי את זה. היא שזופה יותר מבסבב הקודם. קיבלה צבע יפיפה ונשארה ללא פגם.
נגיע לעיקר כי כבר מאוחר : זיינתי לה את הפה ואת הכוס באסרטיביות ואגרסיביות. היא אהבה את זה מאוד ועושה רושם שנהנתה גם כשירדתי לה פרק זמן של נצח ! הבחורה ממושמעת ועושה הכל ואף יזמה יותר מבמפגש הקודם. או שהתמקצעה או שנפתחה איתי במפגש השני. אני נוטה להאמין שהרגישה נוח יותר במפגש השני. היא מצליחה לעמוד בזיון סופר אגרסיבי (כוחני אבל לא אלים חס וחלילה ) בכבוד למרות המראה העדין והשברירי שלה ! אין דבר מדהים יותר מלראות את העיניים שלה נעצמות ואת הפה נפתח. זה עושה לי את זה הרבה יותר מחיקויי הגניחות שמאפיינים אחרות. "בזבזתי" המון מהזמן על לרדת לה ולאחר הגמירה הראשונה נאלצתי לקצר את ההפסקה עד לפעם השניה. היא עשתה הכל כדי להעמיד אותו שוב מהר ולהפתעתי "הכל" עבד. דפקתי אותה מאחור בעוצמה ובמהירות שהיו מפרקים כמעט כל אחת כי הבנתי שיהיה לי קשה לגמור. היה קשה אבל בסוף גמרתי. הוצאתי כל מה שהיה לי ואפשר לאמר שאני עדיין מרוקן מאנרגיות מיניות וזה ממש לא מאפיין חרמן כמוני...
אני חייב לאמר שמבחינתי באמת מדובר בנערה יוצאת דופן. הפעם היא גם היתה מעבר ליפה ועמידה , גם מקסימה וזה הוסיף המון. יש סיכוי לא רע שהוסיף לעניין גם העובדה שהגיע רעננה והסבב הנכחי עדיין לא שחק אותה.
תהיו נחמדים איתה, כמה בדיחות והרבה מחמאות גורמות לה לחייך וזה ישתלם לכם.
ברור שאני ממליץ
מקווה לא לחזור שוב , לא בטוח שאעמוד בזה....

אגב, שחס וחלילה לא תעשה ניתוח חזה ! יש לה חזה קטנטן ומושלם שמשתלב במראה הבתולי הכללי מצויין. לנסות ולשפץ ילדה כזו זה כמו להתקין אור אולטרה סגול מסביב למספר רישוי של רולס רויס.

[/QUOTE]
בוקר טוב edo
לא לחינם ציטטתי את כל מה שכתבת בדיווח שלך ...מילה במילה ....
לעולם לא הסכמתי בצורה מושלמת כזו עם מילים !!!!
בזמן שקראתי את הדיווח שלך...חשתי כאילו אני עצמי כתבתי את המילים !!!!
אין לי אלא להסכים עם כל מילה ומילה שלך !!!
ובמיוחד עם ההערה האחרונה שלך לגבי החזה שלה .....
תודה רבה !!!!!מוחא כפייה
ריטה היפה ..למרות שאת אוהבת את edo
אני מקדיש לך שיר ...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

32
אני מצטרף למילים הטובות. ביקרתי אותה והיא גם נראית מעולה וגם שירותית.
אכן נראית קצת ביישנית, אבל היא פשוט זקוקה טיפה להכוונה ולמישהו שיוביל אותה. היא אולי לא חיית סקס כזאת שתיזום דברים, אבל זורמת לכל הבקשות בגבולות מה שהיא עושה.
דיברנו קצת והיא פה ל-3 שבועות. אחר כך תחזור ללימודי הכלכלה (מציע לה הסבה למנהל אשכים). לדבריה היא עובדת כל יום ככה שאין לה זמן לטיולים ובילויים.
לענייננו, יש לה פנים יפות, שיער גולש וארוך וגוף מושלם (חזה קטן וטבעי). מתנשקת צרפתית, שוב לא משהו חייתי ומתנפל, אבל בצורה נעימה ובכיף (בהתחלה לפני האקט, לאחר מכן נראה לי שמעדיפה שלא). המציצה שלה נעימה ורטובה. ירדתי לה יחסית זמן ארוך, אבל לצערי לא גמרה. כשנגעתי עם האצבע בדגדגן שלה, היא הסיטה לי את היד (לא אוהבת שם ידיים). עברנו לזיון, היא עלתה עליי ורכבה במיומנות. הובלתי אותה לעוד תנוחות (מסיונרית ודוגי על הצד כשאנחנו שוכבים על המיטה) זרמה בכיף והיא די גמישה (תרתי משמע). בסוף הורדתי את הקונדום והיא מצצה לי כשאני עומד והיא יושבת על המיטה עד הגמירה לתוך הפה (לא בולעת, ירקה בכיור). מקלחת ונפרדנו בנשיקה. סך הכל 400 שקל ו-40 דקות עם בחורה כוסית ונחמדה שאפשר גם לדבר איתה בכיף. איחלה לי שנתראה בהמשך שוב ואני מקווה שכך יהיה. תהנו.

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

36
הייתי אצל הגברת אתמול, רוסיה חמודה בת 20 לאוהבי המראה הנערי מומלצת מאוד קטנה רזה חטובה שזופה גוף קטן חלק וסקסי.
כמו לזיין את את השכנה הכוסית(אם אתה גר בפוטיןלנד). מציצה מאוד טובה מכניסה את כולו בפנים עושה גרון עמוק ומאפשרת לגמור בפה.
באופן כללי האווירה איתה הייתה מאוד נעימה לפני ואחרי הזיון, מומלצת אולי אחזור איתנו עד ה22.

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

37
יום חמישי חוזר ממילואים בדרום ומתחיל לעשות טלפונים, פולינה כבר על המטוס ואני מתבאס לגמרי, מרים טלפון לפקידה של ריטה והקו מנותק, שולח סמס ברוסית והיא חוזרת אליי אחרי שעה ואומרת שכרגע במעבר דירה והאם ארצה לקבוע איתה להיום? כן ברור אחרי 5 ימי מילואים חייב לפרוק מטען!!!
הפקידה מתקשרת אחרי שהיא התמקמה, מפנה לרחוב על גבול יפו-בת ים. מוצא חניה מפעיל סלופארק. מסתכל מסביב, יחסית איזור שקט, הפקידה מסבירה לי איך להגיע לדירה ואני טועה במעלית ומגיע לדירה הלא נכונה, דופק בדלת ולמזלי אף אחד לא פותח לי, חוזר למטה, נכנס למעלית הנכונה...

פותחת לי את הדלת תוך כדי שהיא מסתתרת מאחוריה, הדלת נסגרת ואני מופתע לטובה, ילדה רזה בגבול הטעם הטוב, ציצי קטן, שיער שטני יפה, פנים יפות, מריחה טוב, נותן לה נשיקה בכף ידה ושואל לשלומה תוך כדי שאני מעסה את כף ידה, היא מצחקקת ואומרת שמעולה, מגיש לה שקית עם שוקולדים. מחליפים כמה מילים, אני מזיע כאילו כבר זיינתי בדיוק לפני שנכנסתי אליה. מקבל מגבת נכנס למקלחת, יוצא והיא שואלת אותי אם אני מעשן, אני מסביר שאני מנסה להפסיק והיא צוחקת חחחח הולכים למטבח מעשנים סיגריה ומדברים עוד קצת. הבחורה לא זונה מקצועית, עושה את זה בשביל לחיות חיים נוחים יותר במדינתה כי קשה להיות סטודנטית ללא גב כלכלי מההורים. סיפרה לי שיכולה להרוויח יותר כסף בתחום במולדתה אבל מעדיפה פחות כסף ורחוק מהבית...אם הבנתם למה הכוונה.

עוברים לחדר שינה, שואלת אותי מה אני אוהב, אני מתקרב לאוזן שלה, נותן נשיקה ואומר לה שתפנק אותי באוראלי אבל שתעשה את זה כאילו אני חבר ולא קליינט, היא צוחקת וניגשת לעבודה, הזין שלי כבר עומד כמו טיל והיא מתלהבת מתחילה מהכיפה ומכניסה 3/4 עומק, מיד אני מתחיל להרגיש את הרטיבות ואת ההתמסרות שלה. מגבירה את הקצב ומכניסה את כולו, נצמדת עם העף שלה לשיח העליון. אני שואל אותה אם אפשר לתפוס לה את הראש והיא אומרת לי - "כן, ברור" ואני פשוט בעננים, תופס לה את הסנטר הקטן עם יד ימין ויד שמאל מאחורי ראשה ומתחיל זיון פה הכי מדהים שהיה לי אי פעם תוך שאני מנענע את האגן וממש מזיין אותה בפה, תוך כדי אני שומע את הסערת רוק וקצף שמתרחש בפיה. הבחורה פשוט לא מתעייפת וככה אנחנו ממשיכים כ15-20 דקות עד הגמירה המיוחלת, אני מתחיל להטעין אותה בקוויאר תוך כדי שהכיפה בפיה ואני מביא ביד ותופס את הראש שלה בידי השמאלית והיא ממשיכה בשאיבה...הבחורה פשוט מפנקת, אחרי שאני עוזב אותה היא ממשיכה לשאוב עוד כ10-15 שניות ואני פשוט המום...איזה יופי שיש בחורה כזו שיודעת לפנק גבר גם הוא לא פינק אותה לפני כן...

הפסקה, היא הולכת לכיור, אני נכנס אחריה לשטוף את עצמי בקטנה, יוצאים לסלון, מתיישבים ומדליקים סיגריה. מדברים על הא ועל דה, שואלת אותי מה אני עושה וכמה זמן בארץ, מספרת לי על הלימודים שלה ועל מה היא רוצה לעשות בעתיד. עוברות כ10 דקות ואני מרגיש מוכן למספר 2, תופס לה את היד ושם אותה על הזין שלי והיא אומרת לי "יפה, אני רואה שאני מוצאת חן בעיניך?" ואני אומר לה - מאמי, לא רק שאת מוצאת חן בעיני, הביצועים שלך ממיסים אותי.

חוזרים לחדר שינה והריטואל חוזר על עצמו, מציצה רטובה, עמוקה ומושקעת, זיון פה הכי משובח שקיבלתי אי פעם מבחורה, הפעם לקח לי יותר זמן לגמור ורק אחרי עבודת יד רבה שעשיתי, עוד פעם הטענתי אותה בקוויאר והיא שאבה ממני הכול עד הטיפה האחרונה. הבחורה הזו סידרה לי איזה בורג בראש שהיה משוחרר הרבה שנים.

לסיכום:
בחורה יפה וסקסית
פנים יפות(לוקח זמן להתרגל ולהבין שהפנים שלה יפות )
מוצצת מדהים(אבל אני לא אינדיקציה כי לא הייתי עם הרבה נשים בחיי)
לא נגעתי במנוש שלה כל המפגש
אין ספק שאזכור אותה לטובה
אחזור אליה לפני שהיא תעזוב אותנו.
ניתן לקבוע איתה עד מחר בערב
----------------------------

:)

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

39
ציפורים נודדות ממקום למקום...וחוזרות תמיד לאותו המקום....
כל צבת ים מטילה את ביציה על אותו חוף ים,בו נולדה היא עצמה אלפי שנים ....
דגי הסלמון שוחים נגד הזרם,ואף קופצים מעל מפלים,רק בכדי לחזור לאותו נהר בו נולדו....
בקיצור כולם בסוף חוזרים .....
גם ריטה הצדיקה חזרה...לארץ הקודש ישראל ....Heart
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”