הפעם האחרונה שהייתי שם זה היה שבוע לפני פסח של שנת 2011,
זיינתי שם את ז'אנה , רוסיה מילף כמו שאני אוהב, אז בזמנו הוספתי לתעריף הרגיל (120) אקסטרה 30 ש"ח וקיבלתי מציצה לא מקונדמת . שלאחריה הרגשתי עקצוצים בזין, והתחילה לי הפרשה לבנה, והיו לי כאבי בטן ושרף לי שהשתנתי... דיווחתי על זה בזמנו, אבל הנהלה הקודמת (ההוא עם הכדור סנוקר השחור 19Lx ואני לא זוכר את המשך הכינוי שלו) דרשה שאביא בדיקות שלה, וכל מיני דברים דימיוניים.....
קיצר זה מה ששבר אותי ועזבתי את התחום לתקופה ארוכה , עד לפני קצת יותר משנה וחצי, הייתי נטול מכונים, עד שלא יכלתי להתאפק והלכתי לזיין את הכונפה ניקה בחולון שדרות קוגל, וזיינתי אותה בלי קונדום גמרתי לה בכוס, אח"כ אחלתי סרטים והלכתי למיון... וגם על זה דיווחתי בזמנו באריכות יתרה ולפרטי פרטים.
קיצרררר
אחרי התזכורת הזו , נעבור לדיווחים
יום שישי האחרון החלטתי לפקוד את הדירה , זכר לימים עברו, החדר מדרגות נשאר מחניק ומסריח, הריצוף הערבי נשאר, הכל נשאר ישן
כאילו אתמול הייתי שם,
זמזום בדלת, צעדים... ואני מקווה אולי מארינה המיתולוגית תפתח לי את הדלת? מילף בולנדינית מלאה כוסית שזיינתי אותה מס' לא מבוטל של פעמים בכוס בפה בתחת, בציצי , איפה לא....
אבל פתחה לי מישהי אחרת, וואללה הופתעתי לטובה, מחיר נשאר 120 לסטנדרט, עברתי על כמה בחורות בסוף לקחתי אחת חמודה ששכחתי את השם שלה, היה צחוקים וסבבה,
היום החלטתי לבקר שוב , אבל ההיא מיום שישי לא היתה, אז עברתי שוב על כל הבחורות, וכנראה שהטעם שלי לא השתנה בשיט, שוב בחרתי בג'אנה, רוסיה מבוגרת עם ציצי גדול, שווה , אבל קרירה יחסית, משהו בפנים אמר לי שהיא מוכרת לי, אבל לא ידעתי מה, קיצר 120 הכל עם גומי, או 150 למציצה לא מקונדמת וזיון מקונדם,
הלכתי על האופציה של ה 120, אני "חסכן" ....
היא לא היתה מי יודע מה כיפית, ניסינו דוגי, ולא הלך, ניסינו זיון ציצי לא התלהבתי .
בסוף התחכתכי לה על התחת, אבל לא הכנסתי לפלחים שחלילה לא יכנס לתחת או לכוס חשוף, כי אני קריזיונר, יכול בשניה להגיד"על הזין שלי כל העולם , אני מזיין איך שבא לי" ולהחליק אותו לאן שיכנס כוס או תחת, חשוף.... לתת כמה פמפומים ולגמור בפנים.
קיצר גמרתי לה בשפריצים, על הגב והתחת,
ורק אחרי שעתיים הגעתי לתובנה הזו שהיא האחרונה שזיינתי לפני שפרשתי לפנסיה בתחום הזונות. לכן היא היתה מוכרת לי, והיא גם זכרה אותי,
מסקנות:
דירה סבבה, 120 ויש בחורות לא רעות בכלל.
הקסם של המקום נשמר,
המחיר נשאר וזה הכי חשוב....
יש לי תסביך שהייתי שם ב2011 בפעם האחרונה , וביום שישי האחרון חזרתי לשם שוב, למרות שלא חלמתי שאחזור לשם.
שלכם
ותיקק