כ קמילה - הייתי עם פצצה והיא גמרה ברעידות. - דף 4 - סקס אדיר

קמילה - הייתי עם פצצה והיא גמרה ברעידות.

32
אתה יכול לפרט לגבי הג׳ל שאתה מחזיק למצבים מיוחדים? איזה חברה? איך להשתמש?

[QUOTE=pinnochio]

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9417
054-8397137

מרגע שראיתי את התמונות שלה הפסקתי לנשום, נתקעה לי בראש ולא הניחה לי לרגע.

מגיע לרחוב בן יהודה בתל אביב, מתקתק בדלת, ומתפלל שהתמונות יהיו אמיתיות, ושהפנים בלי הטשטוש לא יבריחו אותי משם.
נפתחת הדלת, רואה את הדירה אבל הבחורה מסתתרת מאחורי הדלת, נכנס פנימה כשהיא מאחורי סוגרת את הדלת, מסתובב אליה ונעתקה נשמתי, איזו יפה!

חברים התמונות אמיתיות והפנים יפות יפות שבא לבכות.

קמילה בגובה 1.65 בערך.
עיניים כחולות תכולות.
קעקוע של דרקון מעל המשולש.
פנים פשוט יפות וזה לא משתמע לשני פנים,או קשור לטעם כזה או אחר. היא יפה נקודה!
והגוף, אח הגוף, תסתכלו בתמונות אין לי מה להוסיף פרט לחזה המושלם שלה, חזה טבעי קטן/בינוני עומד ועם פטמות יפהפיות.

שאלתי אם מדברת קצת אנגלית, נעלבה וענתה לי באנגלית מצוינת שהיא מדברת הרבה אנגלית. אהבתי!
בכלל הבחורה דעתנית, אז תשקלו מילים כי היא לא פראיירית.

הפנתה למקלחת, חיכתה לי ישובה על המיטה, עם תחתון בלבד, איזה מחזה מלבב, התיישבתי לידה ונעמדה על הברכיים צמוד אליי כשהפנים שלי בגובה הטבור שלה, איזה גוף, הורדתי לה את התחתון באיטיות חושף את הפרח המושלם שלה. מבקש ממנה להסתובב כדי שאזכור כל קימור של הכוסית המדהימה הזאת.

השכיבה אותי ושואלת מה אני רוצה, צחקתי ואמרתי לה מליון דולר, צחקה חזרה ושאלה שוב - מה אתה אוהב בסקס?
אמרתי לה יש לי רעיון, תשכבי על הגב, הלכתי למכנסיים והבאתי את הג׳ל שאני מחזיק למצבים מיוחדים (ותודה לאחים של גברות על הטיפ).
מריחה קצרה על הדגדגן והשפתיים, ביקשה לא להכניס אצבעות, עיסוי עדין לדגדגן וכשהתחלתי להרגיש את הרטיבות הטבעית ירדתי עם הלשון לעינוג ארוך איטי וחושני עד לגמירה שלה.
יגידו הציניקנים הכל משחק, זונה לא גומרת. אז זהו שלא, יש גמירות שאי אפשר לזייף, וחוץ מזה היא צעירה מדיי כדי לצבור כזה נסיון בזיוף.

נדרשו לה דקה שתיים להרגע במהלכן לא הרשתה לי להתקרב לאיזור.
נישקתי את החזה היפהפה שלה, נהנה מכל רגע.
עברנו למציצה, הפתיעה אותי בדרך כלל לא מצפה ליותר מדיי מכאלה כוסיות, אבל היתה מציצה עמוקה וטובה ודיי ארוכה ומושקעת, משחקת עם הביצים תוך כדי ומעסה אותן.
בכלל רק להסתכל על היפהפייה הזאת מוצצת היה מספיק לי.

הביאה קונדום, והתחלנו ברכיבה שלה. שאלתי אותה אם רוצה להשתמש בג׳ל, סרבה ואמרה שהיא נהנית מסקס ולא צריכה חומר סיכוך.
באמת מרטיבה, זיון מעולה, יודעת לזוז, תפסתי לה בשני הישבנים המושלמים שלה נהנה מרעש מחיאות הכפיים שמייצר המפגש האגרסיבי של אגן באגן. תוך כדי מנשקת אותי במצח ונושכת לי קלות את הלחי.
שאלתי אותה אם מתנשקת, אמרה שכן, ונתנה נשיקה עם השפתיים, ומציצות מגרות, לשון לא הייתה שם.

כשהרגשתי שזה מגיע, עברנו לדוגי ותוך זמן קצר התפוצצתי בתוכה, מה שמלמד שהבחורה צרה למטה.
מקלחת שלי ושלה, הצצה לשעון, יש עוד חצי שעה, סבבה יהיה עוד מספר אני אומר לעצמי.
עישנו סיגריה ביחד, והתחלנו לדבר, כל כך נשאבתי לשיחה איתה שלא היה לי כבר אכפת מהמספר הנוסף.
סיפרה לי שעבדה ביוון ובטורקיה.
דרך אגב, בארץ המחיר הוא הכי נמוך אבל יש הרבה לקוחות ביום אז זה מפצה על זה. היו לה כבר 10 מאתמול בערב ואיך שהיא נראית לא נראה לי שהקצב יקטן בקרוב.
היא במקור מקייב, אוקראינה.
התלוננה שהמחירים בארץ יקרים, מסתבר שעשתה את כל הקניות בפיצוציות ושחטו אותה במחירים, נתתי לה הסבר קצר.

ספרה לי גם כמה קוריוזים על הגברים הישראלים שכל הזמן מפסיקים באמצע הזיון כדי לא לגמור. זה מצחיק אותה, האמת שגם אותי.
אז קבלו טיפ מנערה עובדת, זה שאתם מפסיקים באמצע ומתחילים להסתכל לכל הכיוונים ולחשוב מחשבות של יום הזכרון/שואה רק כדי לסחוט עוד כמה פמפומים לפני הגמירה - not cool, זה מבאס להן את הצורה ומוציא מהקצב, הרבה יותר טוב לגמור טבעי.
האמירה כולה שלה, לא נגעתי, פרט לקטע על יום הזכרון/שואה.

הזכירה לי תוך כדי שאם אני רוצה עוד מספר צריך למהר, אמרתי לה שאני נהנה לדבר איתה ואת המספר הנוסף נעשה בפעם הבאה שאבוא, כי אני אבוא שוב.

לסיכום:
יפהפיה אוקראינית, אין הרבה כאלה ולא הייתה כזו מאז מלאני (אכילס, לתשומת לבך)
דוברת אנגלית מצוינת עם ראש על הכתפיים.
מציצה חשופה, משחקת עם הביצים בידיה תוך כדי.
אפשר לרדת לה.
מתנשקת.
גמירה בפה? לא יודע לא שאלתי.
אנאלי? לא יודע לא שאלתי.
ליקוק ביצים? לא יודע לא שאלתי.
בכלל בלבלה אותי אז לא הייתי מרוכז.

עוד משהו שלמדתי ממנה, לדבריה הבנות לפעמים משחקות אותה שהן לא יודעות אנגלית, במיוחד אם הלקוח לא מוצא חן בעיניהם אז הן לא רוצות לעודד אותו להשאר. אז שלא תעבוד עליכם היא יודעת אנגלית יותר טוב מרובנו.

לרוץ מהר, כי אני בטוח שיגמר.
500 שח לשעה.
תהיה פה שבועיים.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

33
הייתי היום אצל קמילה,
נתחיל במסכת היסורים של הפקידה.
קבעה איתי לחמש, ראיתי שאני מאחר ב2 דקות, הגעתי לדירה, הרמתי צלצול והתחילו התירוצים: "לא מצאתי את הטלפון שלך, לא הצלחתי להשיג אותך, התקשרת בשעות עומס" בקיצור, תפרו לי תיק. שאלתי אותה האם יש מישהו בפנים ובגלל זה כל הסיפורים (אגב, אמרה לי שהיא תסיים איתו תוך 25 דקות, לתשומת לב כל החברים שלא רוצים שיתקתקו אותם) אח"כ התקשרה ואמרה שזה ייקח קצת זמן
בסוף הסכמתי לחכות, חיכיתי עד שתתפנה, הפקידה הרימה אליי צלצול ב-45 ואמרה לי לעלות עכשיו.

עליתי, איזה בחורה יפה ואיזה נעליים, הפוטושופ שעשו על התמונות עושה עימה חסד עליון, היא לא יפה בפנים והיא לא מושכת, לבשה שמלה סתמית ונראתה מבועסת מהחיים.
אמרתי לה "מה קרה?", אמרה לי שהפקידה אמרה שאני אכנס בשש, הרחתי את החוסר חשק באוויר אבל המשכתי, ואז היא הטילה את הפצצה. שאלתי אותה מה בתפריט, אמרה סקס סטנדרטי, שאלתי אותה על גמירה בפה, אמרה לי בתוספת 100.
אנחנו פה מדברים על מחאה וזונות של 400 בהכל כלול והיא עוד עולה ל-600.

אמרתי לה תודה רבה, לקחתי ביס מהדובדבנים של רוני שהיו שם על השולחן והלכתי, לא לפני שהספקתי להתלונן אצל הפקידה בטלפון שעוד הטיפה לי שיש בחורות שעושות הכל כלול ויש בחורות שבתוספת 100. (מה את אומרת, אני כנראה בכסף שלי מימנתי לך את הדירות שאת שוכרת בתל אביב)

אין לי בעיה אם צריך להוסיף 100, זה לא מה שישבור אותי, אבל תגידו את זה בטלפון.
בקיצור, ביעסו לי את התחת, אני חוזר לבחורות של בת ים. התל אביביות מבעסות.

תוספת:
הבחורה היתה פה בסיבוב קודם בבת ים, אני לא זוכר עם נכנסתי איתה או שלא, נדמה לי שמשהו בהתנהלות דחה אותי.

FYI.

34
גם אני הייתי נהג כמוך אכילס אם היו מבטיחים מחיר אחד במודעה ובפון ובמקום הבחורה רוצה תוספת לכל דבר, על הפקידה לומר זאת בשקיפות מלאה במתן הפרטים בטלפון ולא לקוות שכמו תמיד השכל של הגבר בתחתונים והוא כשהוא חרמן טיכו ישלם.

גם אני הייתי עושה שמאלה שמאלה במקרה כזה.

מי שמאונן לא מזיין

39
אני הייתי עושה פרסה כבר ברגע שהייתי מבין שיש מישהו בפנים במקומי. ובטח אחרי שהיא דרשה עוד 100, מבחינתי היא יכולה לא להסכים לגמירה בפה אבל מסיבות רפואיות בלבד, אם היא מוכנה בתוספת של 100 שקל היא אמורה לספק את השירות גם עבור ה500 שקל שהיא לוקחת.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

40
[QUOTE=pinnochio]

אני הייתי עושה פרסה כבר ברגע שהייתי מבין שיש מישהו בפנים במקומי. ובטח אחרי שהיא דרשה עוד 100, מבחינתי היא יכולה לא להסכים לגמירה בפה אבל מסיבות רפואיות בלבד, אם היא מוכנה בתוספת של 100 שקל היא אמורה לספק את השירות גם עבור ה500 שקל שהיא לוקחת.

[/QUOTE]

אגב לי לא היתה בעיה אם מראש (כפי שאמרו לפני זה גופה וזכותה לבקש, אבל זכותנו לא להגיע ולבזבז זמן) היו אומרים את זה בפון ונותנים לך את היכולת להחליט אם להגיע או לא, להביא אותך עד למקום ואז לומר שכל דבר זה תוספת לא נסבל מבחינתי.

אני מציע כצרכנות נבונה לנסות לשאול את כל השאלות מראש בפון, מי שאין לה מה להסתיר תפרט ומי שיש לה מה להסתיר תאמר "תגיע למקום ותסתדר עם הבחורה", או אם מדובר בבחורה עצמה "בוא נראה איך יזרום", שני ביטויים אלו כשאני שומע אותם אני לא ממשיך את הנושא גם אם אולי הפסדתי משהו.

מי שמאונן לא מזיין

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”