כ דיווח על מועדונים וגוגו תאילנד בנקוק-פוקט -פטאיה - דף 2 - סקס אדיר

דיווח על מועדונים וגוגו תאילנד בנקוק-פוקט -פטאיה

13
שלום חברים

תגובה לadirsh23
תשמע ידידי אני מדבר על בחורות שלקחתי מ-מועדונים לא מגוגו או מברים ואף אחד לא רצתה יותר מ-2000 גג לזמן ארוך
והיה גם 1000 לזמן קצר והייתי בפוקט מספר פעמים לאורך השנים פעם אחרונה ב2014

תגובה לCBRCBR
יש אתר שעוזר לך לגלות מי מהמלונות לא לוקחים כסף על בחורות זה לא כל מלון, אפשר להיעזר גם בסוכני הנסיעות שגרים בתאילנד הם רגילים לבקשות האלה.
זה האתר בכל מקרה: bargirlfriendlyhotels

תגובה לגבינט
עדיף כבר לחפש ב06:00 באינסומניה אם הוא עדיין לא נסגר חחח לרוב אין הרבה בחורות בJP והן גם לא משהו

14
בקרוב אהיה בפוקט ל-3 לילות, וכמובן שאני מתכוון לבדוק שם את הסחורה.

בפאטאייה אני מומחה, אבל בפוקט (הייתי שם פעם אחת לפני הרבה שנים) אני די טירון ורציתי לברר כמה נקודות -

1. באיזה סביבת מלונות מתרכזים כל הישראלים ? אני שואל כי אני לא רוצה לישון יחד עם כולם באותם 2-3 מלונות, ובטח לא בא לי לקבל פרצוף זועף של ישראלית אחרי שהיא ראתה תאילנדית עם ציצי בגודל של הראש שלה... (:

2. מבחינת חוף (בים) האם ישנו חוף "מרכזי" שם, סטייל החוף של ה"ארק בר" בקוסאמוי ?

3. אם אני אקח מלון בפאתי פטונג או באזורים סמוכים + אשכור קטנוע, האם זה משתלם ?

4. התקציב שלי למלון הוא 1400-2000 בהט ללילה, ואני יודע ובדקתי שזה מספיק למלונות טובים - אז אם יש למישהו המלצה למלון טוב שהוא היה בו - אבקש קבל המלצה לפרטי (נא לראות סעיף 1...).

15
גבינט אני הייתי במלון meir jar והמלון היה טוב ובלי ישראלים והכי טוב שגם לא ביקשו כסף כשהבאתי בחורה. זה היה לפני שנה.
המלון מרוחק כ 10-15 דקות הליכה ממרכז העניינים. לא זוכר כמה עלה לי אבל נראה לי שזה בתקציב שלך. www.meirjarrhotel.com
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”