לאחר שמערכת היחסים שלי עם הפקידה התל אביבית התדרדרה למצולות הנשייה, עברתי לבת ים לזיונים אך הקארמה סיפקה תירוץ לעבור בחזרה לתל אביב (גם יותר קרוב) בצורת כריסטינה. שינסתי מותניי ובשיחה מאוד לבבית עם הפקידה יישרנו את ההדורים, כל הכבוד באמת שהיא ככה יודעת לעשות סוויץ' בצורה מקצועית, אין לי מושג איך קוראים לה אבל היא עושה את עבודתה נאמנה.
בקיצור, התנשקנו, התחבקנו (וירטואלית) והיא קבעה לי פגישה עם קריסטינה.
קריסטינה גרה ברחוב הירקון, באה לפני כמה ימים. היא רקדנית בסיביר למי שממש מעוניין לדעת. :-)
פתחה לי את הדלת, בחורה גבוהה, לדעתי 1.80 אולי טיפה פחות.
משדרת סקסיות מטורפת (כמו כל הרקדניות שמודעות לעצמן) בלונדינית (צבועה) חמודה בטירוף, חייכנית ונחמדה.
משדרת סקסיות מטורפת (כמו כל הרקדניות שמודעות לעצמן) בלונדינית (צבועה) חמודה בטירוף, חייכנית ונחמדה.
שלחה אותי להתקלח (אני עוד חשבתי עם עצמי אם להכנס או לא), גמגמתי משהו ונכנסתי למקלחת 

כשיצאתי היא מחכה לי שכובה על המיטה בפוזה מגרה, מייד הצטרפתי.
ירדה למציצה ממש מושקעת וטובה, עשתה כמה טריקים שאני מת עליהם כמו להכות עם האיבר על לשונה (מטריף!)
המציצה ארכה כ 15 דקות והיתה עם המון רוק, לעיתים גם קטעים של מציצת עומק. שאפו!
גמרתי אחרי שהיא התחילה לשחק עם הפה שלה על הזין בצורה סקסית, נדהמתי מהמהירות שגמרתי, החזקתי את ה-15 דקות הללו אבל ב2 דקות האחרונות היא עברה לעשות משהו אחר, לא יכולתי שלא לגמור בצורה מטורפת.
שוב מקלחת, יוצאים ועושים ריקוד סקסי ביחד שהיא על הקיר (רקדנית, כבר אמרנו) היה מגניב. קפצנו שוב למיטה, אחזה בכלי זייני והכניסה לפה שוב, לאחר כ10 דקות חיזלש"תי אותה כי קשה לי לגמור בפעם השניה רק ממציצה.
עברנו לרכיבה, היא רכבה עליי והשמיעה קולות כאילו היא גומרת (אבל רק כאילו, אל תטעו) למרות שכשהפכתי אותה לדוגי היתה שם רטיבות מאוד גדולה, לא השתמשה בקרם ולא כלום.
המשכתי לפמפם עוד כמה דקות במסיונרית ואח"כ מהצד, עד שהעברתי אותה לתנוחה שבה אני נכנס שהיא רכונה על המיטה, משהו מטריף. היו לי צרות ממנה אבל היא בהחלט נותנת קונטרות טובות, זיינתי עד שיצא עשן.
עברנו למציצה לפני הסיום, השקיעה ועשתה עבודה קשה וטובה על האיבר, גמרתי בכל תרועה בתוך פיה.
בקיצור, בחורה לטעמי, נראית טוב, שירות טוב, דירה נחמדה, מקלחת נקיה.
יצאתי משם קרוע לחלוטין, הבחורה זיינה לי את הצורה. השחיזה לי את הכלי בצורה מטורפת.
אין ספק שהיא יודעת מה היא עושה.
בקיצור, שווה. היא פה עוד חודש אבל לדעתי עדיף לתפוס אותה שהיא עוד טריה.
זיינו ותהנו!
אגב, היא נראית טיפה יותר טוב מהתמונות, לדעתי הן עושות לה עוול.