כ מאשה...בולעת הגברים !!! - סקס אדיר

מאשה...בולעת הגברים !!!

1
[QUOTE=yoos305x]
אני מעלה כאן את הדיווח כי שוב הפוסטים /תגובות שלי לא מתפרסמות
ומבין שיש לחץ על האדמין ( עקב ריבוי משתמשים חדשים והודעות חדשות בקצב מסחרר ) אז בתקווה להבנה מכם !!
ושאדמין יעביר את הפוסט למקומו המתאים .
אז הנה הדיווח .
נב.
התלבטתי ארוכות אם לכתוב דיווח עלייה לאור התגובה שלה לגבי הסרסרות וכל והגעתי למסקנה שאני לא עושה לה שום נזק בדיווח שלי אפילו להפך
ויש לה את השליטה המלאה למי למסור את המספר ולמי לא .
בכל אופן אני לא מעביר לשום אדם את מיספרה ומי שרוצה לפנות אליה רק דרך כרטיס שלה באתר .
ומי שזכה והגיע אליה בבקשה להתנהג בהתאם ..

[/QUOTE]
יוסי הירושלמי (מבשרת)....מוחא כפייה
תודה רבה אחלה דיווח ...
מאוד אהבתי ונהנתי לקרוא את הדיווח שלך ....
רואים...קוראים...ומבינים ...מיהו האדם העומד מאחורי המילים !!!!Hug
שלום אדמין ...
אם אוכל לבקש בקשה ממך ...
אבקש להעלות את הבחור יוסי לדרגת רב"ט בצבא הזיינים של הפורום !!!
בכדי שנוכל להנות כולנו...מהדיווחים,מהמילים,ומהמשפטים,של הבחור המקסים הזה !!!
תודה ....קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

מאשה...בולעת הגברים !!!

2
Yoss305x
יא חתיכת טינופת גבר נשויי עם ילדים- לשמור על דיסקרטיות
אז ככה: יש לי שם מלא מספר טלפון כתובת מגורים שלך, ואנע אצוד אותך עד סוף חייך על הציטוט המעיל הזה ועל אי שמירת פרטיות. כדאי לך מייד למחוק את כל מה שכתוב, ויחד עם זאת אני אצוד אותך. ניכנסת לפרטיות של בחורה נורמטיבית אישה רגילה שעובדת, גם פירטת במה היא עובדת והיכן היא גרה וכתבת כל מה שאפשר עליה. זאת עילה לתביעה!!! אז תיזהר!!! ובגדול
Hummer

מאשה...בולעת הגברים !!!

3
חתיכת גבר נשויי שמתחבא מאחורי מסיכה וצוחק על חשבון אחרים!!! יאללה תחשוף את השם שלך והטלפון שנוכל לקבל ממך עוד מידע וכוד ליכלוכים יחד עם יוסי הירושלמי שכתב מגילת אסתר מן המניין... מטןמטמים כולכם!!!! זה מה שיש לי להגיד בתור גבר שקורא את כל הליכלוכים שלכם. הלכתם? זיינתם? תשבו בשקט!!! רוצים דיסקרטיות ואז מפרסמים וחושבים שלא יודעחם מי אתם???? מצחיקים!!!!!
ניתפסתם כולכם!!! תעברו למקום אחר ולמישהו אחר אולי לאיזה זונה שזה המקצוע שלה היומיומי וכל חצי שעה היא מקבלת מישהו אחר!!!!
נפלתם בלשון שלכם בגדול!!! לכו הביתה לנשים הקרות שלכם שלא נותנות לכם בלילה ולובשות טרנינג למיטה!
איכסססס גועל נפששש
Hummer

מאשה...בולעת הגברים !!!

4
איפה אתה מתחבא יא חתיכת נמושה.. מה קרה אין לך יותר מה לכתוב???? איזה סיפור מעניין??? מחכים יאללה צא מהביצה...
או שלא עומד לך יותר??? או שניבהלת מעצמך??? ילד מפגר עם אישה קטנה בבית שלא נותנת לך כבר בגיל כזה. מה יהיה בגיל 40? היא תשב על הספה עם כרעינים ןגולף עד הראש ותגיד לך; כואבת לי הבטן לא בא לי שתיגע בי??? יא חתיכת אומלל ... מטומטם שפן שדות... מכוער... מסתתר מאחורי שם בדוייי????
אויייי... תיזהר לך.... תסתכל אחורה כל יום שאתה קם בבוקר,... כל יום..
אז בא לך לכתוב עוד פורום על אישה ירושלמית שעובדת במרפאת שיניים???? או שכבר לא עומד לך יותר????
חתיכת כלום שכמוך!!!!!!
הבעיה היא שנפלת הפעם בגדול... יש מי שיודע עליך הכללל אז... עוד לא מחקת את הפורום שלך!?? או לא ניכנסת למחשב???? מה קרה? תקלה????
יא זבל.... תמחק ומהר ותצפה לשיחת טלפון ומכתב וביקור בבית הקטן שלך, וקפה עם אשתך שלא יודעת כלום כי אתה שומר על דיסקרטיות...
אז איך הפורום שלי עד כה!?? מביא לך חשק להמשיך להתלכלך אולי על עוד כמה נשים?????? לך תסתכל במראה קודם אחר כך תכתוב פורום!!!
Hummer

מאשה...בולעת הגברים !!!

8
רוני גולן....
סוף סוף הגעת למקום המתאים לך ביותר...
אשדוד עיר הענקים...
רוני אתה ענק!!!

כהרגלך בקודש על הדרך מרביץ בנו תורה...מוחא כפייהמוחא כפייה
אין צורך להכביר במילים כל דווח לפנתיאון StarStar
**תודה על התזכורת...
***אלכסנדר הגדול 2....למיטב זיכרוני היא כן ולו במעט. בוודאי מבינה...

הכבוד של האישה יותר חשוב מרצונו של גבר....!!!

שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”