כ יאנה מילף פרטית - דף 2 - סקס אדיר

יאנה מילף פרטית

11
אחחח יאנה יאנה יאנה...
אחרי שהשגתי את הטלפון מחבר פה החלטתי לדגום אותה,תיאום לא פשוט עקב כך שיש לה עבודה "רגילה" והיא מתפנה רק בשעות הערב לפגישות.
אחרי שבועיים יצא לנו להיפגש וזה באמת כמו דייט מבחינתה,הסברתי לה שאני נשוי והיא אמרה שזה בסדר וישר נלך לחדר בגבול חולון תא בתחנת דלק.
באתי לאסוף אותה בשעה 22 בלילה ותשמעו היא פשוט פגז לאוהבי המבוגרות !!!
איך שראיתי אותה ישר התחיל לעמוד לי והיא מבחינתה נכנסה לרכב וישר התחילה לשחק איתו...
דיברנו קצת על אה ודה במהלך הנסיעה,היא מאוד חמודה וחייכנית ועושה מצב רוח טוב.
הגענו לחדר היא ישר התנפלה עליי בנשיקות וירדה למציצה קצרה של חמש דקות ואז אמרה לי תוך כדי שהיא על הברכיים אם מתאים לי ואני אוהב את איך שהיא נראית,כמובן שעניתי בחיוב ואז ביקשה כסף 500 .
אחרי זה היא התפשטה ונגלה לפני גוף של אישה אישה עם קמטים קלים וצלוליט אבל אני מת על זה ככה שזה רק מחרמן אותי יותר,חלק מהפורום לא אוהב את זה אז קחו את זה לתשומת לבכם.
אחרי המקלחת קיבלתי מציצה טובה וליקוקי בייצים וזיונים בכל התנוחות ממש מעולה....
אחרי המספר הראשון כבר רציתי לזרום הבייתה ואמרתי לה אולי נוותר על מספר שני ? אני לא אוהב שני מספרים...
היא מבחינתה אמרה לי תן לי חמש דקות ....נתתי לה ובזמן הזה דיברנו קצת (הרגשה של ידידה שאתה מזיין)ואז לאט לאט היא התחילה לחרמן אותי ולהעמיד לי אותו שוב!!!!דבר שלא קורה אצלי בדרך כלל!!
הכניסה אותו לפה ושיחקה עם היד ולא וויתרה עד שגמרתי פעם שניה בקול תרועות וחצוצרות.
אז מה היה לנו כאן?
היא לא מילפית בדיוק היא יותר מבוגרת שווה סביב 45-50 אבל נותנת שירות נדיר ואוהב מכל הלב וגם דואגת להחמיא כל הזמן ומפתחת שיחה כדי לשבור את הקרח...אני אהבתי וממליץ בחום לאוהבי המבוגרות.
יום מקסים מלא בזיונים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”