כ קמילה - הייתי עם פצצה והיא גמרה ברעידות. - דף 5 - סקס אדיר

קמילה - הייתי עם פצצה והיא גמרה ברעידות.

41
שלום שלום

אני יודע שאני חדש בפורום , ומי אני שאלמד ואגיד דברים .
אבל מי שבכל זאת רוצה לשמוע ולחשוב על מעט הדברים שאומר מתוך ניסיון ומתוך הכרת הענף ( הזונות ) , יכול להיות שיחכים כמעא .

הייתי באוקראינה פעמיים ולמדתי שהבחורות הנחמדות ואלה שלא תופסות מעצמן לא יודעות הרבה אנגלית או ליתר דיוק מעט מאוד ומעט מדי . הבחורות הידעניות ניחנות בחוצפה ובמבט : "מי אתה לעזאזל שתפנה אלי" . הבנתי את זה מהר מאוד כשהייתי בכמה מעדונים בקייב , באודסה . דווקא הבחורות שאין להן מושג באנגלית מחייכות ומתנהגות יפה בדרך כלל . מכיוון שאני יודע קצת רוסית , הדבר עזר וכמה שהוא עזר . נכון שבלעתי צפרדעים לפעמים כי ניהלתי שיחות עם הבנות במעדון ואולי הבנתי שליש מהנאמר , אבל אם אתה מחייך אליהן ואומר להן סליחה שאני מבין רק קצת רוסית , הן מקבלות את זה באהבה . כן תתפלאו באהבה . הן לא בוחנות אותך על פי ידע בשפה אלא על פי מי שאתה . לכן הייתי שם גם עם בחורות רגילות שלא עובדות "וביזבזתי" עליהן משקה או שניים ( 100-150 גריבנה ) . עם חלקן יש לי קשר עד היום . אבל אני לא אביא אותן לארץ כי אני יודע שיתקלקלו תוך שנתיים -שלוש .

מה הסיפור הזה קשור לעניינינו ?

פינוקיו ציין כי הבחורה יודעת אנגלית ברמה סבירה ואפילו טובה . מייד עלה בי החשד שמדובר בפרינססה . גם העובדה שהייתה ועבדה כבר ביוןן ובטורקיה רומזת שהיא באה לתקתק קליינטים , לעשות כמה ז'ובות וללכת . מניסיוני בחורות שעבדו בכמה מדינות , יותר שחקניות ופחות עובדות .

זאת דעתי בלבד ואף אחד לא חייב לקבלה . אבל חומר למחשבה לכולנו .

הפוך כל חסרון ליתרון

42
התמונות בפרסום מהממות, ומיד אחרי שנחשפתי לדיווח של פינוקיו רציתי לדגום, אולם השוני המהותי בין שני הדיווחים
הרתיע אותי , מחד התמונות מאוד יפות, ועל פי פינוקיו נאמנות למקור ולמציאות .
מאידך, אכילס טוען שמדובר בפוטושופ מטורף וכי הבחורה ממש לא נראית טוב.
אם היה מדובר בנושא סובייקטיבי בלבד, כמו הכימיה, זרימה וכו׳ אז דיינו, אולם מראה חיצוני כמופיע במודעה המבוסס על מפגש עם הבחורה לא יכול להיות בכאלו פערים.
מבולבל בים של דגים ...
מהר מהר לפני שייגמר...

43
Tuna,
לדעתי, בגלל כעסו המוצדק של אכילס, הוא פרק את זעמו על הנערה.
לא יודע אם יש פוטושופ או אין, לדעתי התמונות נאמנות למקור, ואם יש פוטושופ אז בקטנה כי אני לא ראיתי הבדל.

חוץ מזה, אכילס ידוע בטעמו המשובח, כך שקח את הביקורת שלו בפרופורציות הנכונות..חיוך גדול

ומאחר ולדעתי העיקר אצלה הוא המראה, אתה תמיד יכול להסתובב אחרי הראיון.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

44
פינוקיו היקר,
אם תקרא את דיווחי לאורך השנים תבחין בשני דברים מאוד עיקביים אצלי:
ההתייחסות למפגש והדיווח שלי הינם מנקודת ראות סובייקטיבית בלבד תוך הדגשה כי איני מתיימר שהשירות יהיה זהה עם אחר, לטוב ולרע, כבר יצא שדגמתי מישהי שהללו אותה ואיתי היה סתמי, ויצא גם הפוך.

בחירה בסגנון מאוד מסויים של בנות, עם קירטריונים מאוד ספציפיים, המבט בעיניים, שיער חלק , חיוך, חזה קטן בינוני, בהירות עור, צחורות שיניים, מגולחות למשעי וכו׳, כן, זו אחת הסיבות שאיני מרבה לדגום...

אני בהחלט אקבע פגישה עם הנערה, ואעדכן מנקודת מבטי

אהבתי את חתימתך, משקפת מאוד את דיווחי👍

.
מהר מהר לפני שייגמר...

50
Death once had a near-Chuck Norris experience

קמילה.
ילדה יפה, פנים יפות עיניים כחולות.
שפתיים של מוצצת, יתכן סיליקון.
גוף פצצה של ילדה כוסית.
חזה טבעי קטן עומד יפה.

כוס מגולח דיי יפה.
גומרת נהדר מירידות, רעידות 8 בסולם ריכטר.
מציצה סבירה.
זיון טוב במגוון תנוחות.
אוהבת להזדיין ומרטיבה טבעית.

ילדה יפה, לא ליברלית, יש מצב לאקסטרות בתוספת תשלום.
לבוא לתת עבודה, במיוחד למי שמחפש לפרק כוסית.
אם יש דיל של 30-40 דקות אז היא מושלמת עבורו.

שלכם, צ׳אק.

...................

Boom Boom Chuck

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”