הדייט מאתר 69
13גם אני חושב שלשלם 2000 זה הזוי . גם אם היא הייתה אחלה אני לא חושב שצריך להגיע אל הבחורה אבל זאת זכותך לשלם גם 40000 אלף לשעה .
לא משלם יותר מ 400 לשעה .
הדייט מאתר 69
15שוב פעם אתם נכנסים לכיס של בן אדם?
שילם 2000 שקל פעמיים אז כנראה שהוא יכול לשלם גם עוד 10 פעמים
בא הבנאדם והזהיר שהבחורה סחטנית ודורשת עוד למרות הסכום הגבוה, אז מה זה משנה כמה שילם?
אם היה משלם 400 שקל והיה מזהיר שהיא סחטנית זה יותר טוב?
מה יש לכם?
תצאו מהכיסים של אנשים אחרים ותגידו תודה על האזהרה
זה נכון שזה מטורף לשלם סכום כזה לבחורה אבל זה כל אחד והשיקול שלו, השיקול של רובכם זה לא לשלם אבל יש כאלה שיש להם ויכולים אז רדו מהגב שלו
ומלך תודה באמת על האזהרה, למרות שפעם שוחחתי איתה הבנתי ישר עם מי יש לי עסק ולא צריך להיפגש ולשלם כסף כדי להבין מי עומדת מהצד השני
אוליגופול:
הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!
הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!
הדייט מאתר 69
16תודה.
כבר יש לי את המספר שלה. התכתבנו דרך האתר ואחכ בווטסאפ.
קודם כל היא מתקשרת מחסום ועושה ראיון עבודה לא קצר בכלל.
אחרי שעברתי אותו היא מתחילה לדבר ביזנס. אמרה 2000. אמרתי לה שאין מצב
שאני משלם סכום כזה. אמרה שבגלל שראתה את התמונות שלי בווטסאפ היא מוכנה
באופן חד פעמי 1000. במחשבה שזה יהיה קבוע ואחכ תוכל להעלות לי...
לפי התמונות שהיא שלחה אכן נראית כוסית בלונדה.
טיפוס הסטודנטית הכוסית הברמנית שעובדת בברים שרק ילדי בינתחומי הולכים אליהם [אם אתם יודעים למה אני מתכוון סבבה. אם לא לא חשוב]
קבענו פעם אחת והייתי חייב לבטל שעתיים לפני בגלל התקלה.
קבענו פעם שנייה והיא ביטלה. מזל שהזמן שעבר גרם לי להתעשת ולהבין שזה יהיה הזוי לשפוך 1000 שח על הבחורה הזאת.
מה גם שהיא מתעקשת תמיד על אותו מלון שהוא מקום לא דיסקרטי בכלל וכאמרתי שאני מעדיף שנפגש באיזה צימר התעקשה שאבוא לקחת אותה ממקום מאוד מרכזי (כנראה מטעמי בטיחות. מקובל). בכל מקרה לא יצא לפועל.
ומזל.
כבר יש לי את המספר שלה. התכתבנו דרך האתר ואחכ בווטסאפ.
קודם כל היא מתקשרת מחסום ועושה ראיון עבודה לא קצר בכלל.
אחרי שעברתי אותו היא מתחילה לדבר ביזנס. אמרה 2000. אמרתי לה שאין מצב
שאני משלם סכום כזה. אמרה שבגלל שראתה את התמונות שלי בווטסאפ היא מוכנה
באופן חד פעמי 1000. במחשבה שזה יהיה קבוע ואחכ תוכל להעלות לי...
לפי התמונות שהיא שלחה אכן נראית כוסית בלונדה.
טיפוס הסטודנטית הכוסית הברמנית שעובדת בברים שרק ילדי בינתחומי הולכים אליהם [אם אתם יודעים למה אני מתכוון סבבה. אם לא לא חשוב]
קבענו פעם אחת והייתי חייב לבטל שעתיים לפני בגלל התקלה.
קבענו פעם שנייה והיא ביטלה. מזל שהזמן שעבר גרם לי להתעשת ולהבין שזה יהיה הזוי לשפוך 1000 שח על הבחורה הזאת.
מה גם שהיא מתעקשת תמיד על אותו מלון שהוא מקום לא דיסקרטי בכלל וכאמרתי שאני מעדיף שנפגש באיזה צימר התעקשה שאבוא לקחת אותה ממקום מאוד מרכזי (כנראה מטעמי בטיחות. מקובל). בכל מקרה לא יצא לפועל.
ומזל.
הדייט מאתר 69
17
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.
הדייט מאתר 69
18זה לא רק היא כל הבחורות באתר הזה השמש זורחת להן מהתחת, אז נכון למדנו להבדיל בין זונות לבחרוות רגילות שבאות מאהבה או מצורך לכסף...אבל אם הם היו דורשות 500-700 לשעתיים היה נוצר פה ז'אנר חדש של נותנות שירות וחבל