כ שתי בחורות מהדר בוואלה צ'אט - סקס אדיר

שתי בחורות מהדר בוואלה צ'אט

1
הבוקר יצא לי "לפגוש" 2 בחורות בצ'אט.
שתיהן מחיפה, איזור הדר. עניין של 2 בחורות מאותו איזור קצת נראה לי חשוד בעיניי.
מה שעוד המענה שלהן בצ'אט היה דומה מאוד.

הראשונה מציגה את עצמה בת 24, ישראלית, רזה, בווצאפ בתמונה שלה היא מקועקת מאוד. שיער שחור. מבקשת 300
השנייה מציגה את עצמה בת 28, ישראלית ממוצא הודי, בוואצפ יש לה תמונת פנים בלבד. ניראית שמנה, מבקשת 200.

לי מריח כמו דירה שהן שתיהן עובדות, למי שרוצה את המספר טלפון לבדיקה - אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית.
ומתנצל מראש אם אינני עונה במיידית.

3
לפני כמה שנים נפגשתי דרך וואלה עם זוג בנות.

העדפתי לפגוש אחת בלבד. עד כמה שאני זוכר, התאור שלה דומה למה שאתה אומר. מקועקעת, די חטובה, די צעירה.

נפגשתי איתה בחדרים בצומת ק. אתא. דווקא פגישה טובה.

אחר כך נעלמו. אל תבקשו מספר או פרטים נוספים, זה היה מזמן.
יכול להיות שאפילו דיווחתי על זה.

אם מדובר באותם 2 - יכול להיות סבבה.
תביאו בחשבון שיש דיווחים על 2 נוכלות שעוקצות בכל הארץ. אל תיפלו בפח.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

5
תומך, אתה צודק לגבי 2 הנוכלות.
אבל הנוכלות מבקשות 1400 שקלים, אותן בנות הנ"ל מבקשות 200 ו-300 שקלים.
הנוכלות מבקשות גם סמים.
וגם היום, ממש היום במקרה הן היו גם בצ'אט והן היו באיזור המרכז. אז קשה לי להאמין שמדובר באותן שתי בחורות, אבל תמיד טוב להיזהר.

6
אז קודם כל תודה לסאני קפואלה על המספר: יצאתי לבדוק - היתי עם ההודית..גרה בארלוזרוב בהדר..מבקשת 200 שקל לשעה מדברת בוואטסאפ. אני אוהב מלאות אבל היא שמנה. ממש שמנה. לא יודע למה נכנסתי עדיין לא הבנתי עד היום. היחס הוא לא רע אבל היא נראית כאילו מכריחים אותה להזדיין, אווירה דכאונית, אישה במצב כלכלי קשה (כנראה) טוענת שהיא גרושה עם 2 ילדים. גולת הכותרת, בבית שהיא נפגשת הילדים נמצאים! הם גרים שם והם באחד החדרים ככל הנראה, ואף אחד מהם תינוק לפי מה שאמרה. הזיון לא משהו בכלל, הבחורה אמנם נחמדה אך פסיבית לגמרי, חזה גדול גוף שחום וגדול, פטמות גדולות וכהות, המציצה נחמדה, מתנשקת חופשי יש GFE מסוים היא נראית לא וואו בכלל ובאתי עם ציפיות נמוכות, המיקום גרוע וללא יותר מידי חניה, המקלחת לא נקיה בכלל, אבל מעל הכל וסורי שאני מצטדק ומתייפיף, לא נעים להיות עם מישהי בתשלום כשהילדים שלה שם. לאוהבי שמנות או לאנשים שהסטייה שלהם זה לזיין אמא כשהילידם בבית- מה אגיד לכם, תהנו, אני לא שופט רק מזהיר. עקב העובדה שהיא פרטית המספר יינתן בפרטי לכל דורש. אני בחיים בחיים לא אחזור. עדיף כבר היה לקנות לה מצרכים ב200 ש"ח האלה. מה אנחנו עושים כשאנחנו חושבים עם הזין??
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”