כ דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu, - דף 19 - סקס אדיר

דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu,

182
אצטרף לממליצים,

אגב, למי שלא ראה את ההודעה שלה, היא עכשיו מקבלת ברחוב תדהר.

הגעתי למפגש ראשון בשעות הערב. לאחר שבחנה אותי במצלמת האבטחה נכנסתי לדירה ממש נחמדה. דיברנו על כוס קפה וסיגריה לא מעט זמן, בהתחלה חשבתי שזה "יירד לי מהמונה", אך שמחתי לגלות כי לא כך הדבר.
עלינו למקלחת משותפ בו היא השקיעה כמויות של חומרי ניקוי (טובים) שלא ידעתי שאפשר, ואז למיטה.
אקצר בדברים ואתן רשימה - רימינג, מציצה לא מקונדמת, סקס במגוון תנוחות, גמירה על החזה.
לסיום, מקלחת נוספת.

בהחלט שירות לעניין, כמובן למי שבקטע של נשים גדולות (לי אישית רק הפריעה התסרוקת, אבל לכל אחד הסטיות שלו...)

כמה הערות פרקטיות - קצת קשה לתפוס אותה בטלפון לפעמים, מי שיש לו בעיה עם החתול, שיודיע מראש (הוא גם ככה בחוץ ואני דווקא כן בקטע). ואפשר לבקש לכבות את הטלויזיה ברוסית שבחדר למי שזה מפריע להתרכז (לי לדוגמא)

184
טוב אז ככה הייתי אצל דיאנה ביום שישי,
ראשית היא עברה דירה לדוד תדהר דירה יחסית קטנה אבל נקייה מקלחת לפני ואחרי כמו שקודמי ציינו..
רימינג לא מוותרת הולכת עד הסוף מוצצת ומוכנה לקבל גמירות בפה חופשי(לא בולעת) מזמזמת מדי פעם ומדברת הרבה לא אוהבת צעירים או שיער אבל אוהבת קעקועים.. משפשפת במקלחת מנקה טוב טוב...
מראה אישה נמוכה שמנה ציצים גדולים מאוד שיער קצר כוס מגולח נראת באיזור ה40 בערך המחיר שלה גם השתנה ל200₪ 40דק 300 לשעה... קצת לוחצת על הזמנים שלא כל כך אהבתי אבל בסדר...
לא זוכר מי רשם היה אחד שאמר שיש לה כוס רחב, בשבילי היה מאוד צר מזייפת אורגזמה חופשי...
לסיכום... מראה: 8(בהחלט לאוהבי שמנות)
מיקום: 7 לא בית פרטי אבל די דיסקרטי למי שזה מעניין אותו(אין חנייה)
האקטים: 9(יודעת לעשות רימינג ולמצוץ)
סהכ לא הייתי אומר וואו אבל סבבה...
יש מצב שאחזור לא בטוח

185
הייתי אצל הגברת היום
אמרה לי בפאלפון שהיא שמנמנה
הגעתי ולפי דעתי היא נחשבת bbw
בכל מקרה הכניסה אותי למקלחת שטפה אותי
והופ למיטה התחילה לצבוט אותי קצת בגב שאלה אם אני רוצה שעווה בתחת
כמובן שאמרתי לא ואז התחילה רימינג שהיה בסדר
לא הכי טוב שהיה לי עברה למציצה ושם אחרי חמש דקות השפרצתי בפה
קמה אמרה שסיימה והיא אמרה לי שהיא התחילה להקטין את הזמן של הלקוח
ואין לה כבר כוח שהיא עושה ציפורניים וכל השטויוץ האלו אמרתי לה בסדר
יצאתי משם ובטוח שאני לא אחזור סך הכל הייתי שם רבע שעה

Re: דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu,

187
אלי69 כתב: 27 ינואר 2022, 14:24 שמנה. אני אוהב שמנות אבל היא לא סקסית. עולים לקומה שנייה. מקלחת אותך ביסודיות. מוצצת, מזיין אותה. הזכירו פה חתול, אני זוכר כלב קטן שהיה לידנו כל הזמן ליד המיטה. קצת הזוי. לא בשבילי...
איפה היא מקבלת היום?
זה לא אזור כזה שמשטרה עלולה לעשות לך בעיות?

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”