כ yellowhorny סיפורים! - דף 2 - סקס אדיר

yellowhorny סיפורים!

11
[QUOTE=צעיר לנצח] צהוב צהוב,
עד כמה שהתרשמתי ממך עד היום, אתה לא כזה עילג
הסיפור הזה כל כך לא מתאים.. לא לך ולא לאווירה
כל כך הרבה שגיאות כתיב
שגיאות תחביר
שגיאות שפה
שגיאות בקשר בין משפטים
יותר מדי סימני קריאה
יותר מדי סימני קריאה לא במקום

זה נראה יותר כמו סיפור מתורגם ע"י גוגל בתוספת נסיון לתיקונים...
בכל מקרה, אני ממש מצטער אבל הסיפור ממש לא מעניין[/QUOTE]

צודק!

I fart in your general direction

yellowhorny סיפורים!

13
שחר המלכה הלבנה!

שחר המלכה הלבנה, קיבלה אותי,בחלוק לבן, פשוט ופתוח! עם חזייה חוטיני לבן קטן סקסי על התחת שלי שהיא מסתובבת:). פתחה לי את הדלת כמובן חיבוקים נשיקות בפה! יושבים כמה דקות מה קורה, מה חדש. הולך להתקלח!

חזרתי מהמקלחת ראיתי אותה על המיטה עושה משהו אם הטלפון אז כמובן לא התאפקתי כבר רציתי אותה כבר! אז נישקתי בתחת. היא לא התייחסה לזה חשיבות כמו זונה גדולה אז עוד הפעם נשיקות תחת כוס ואז היא מרשה לעצמה להתסתובב:).

ואז זה התחיל הדבר הגדול הבא כמובן שאחרי שקניתי לה את המסג׳ר היא שאלה אם אפשר כבר להתחיל כמו שאנחנו יודעים אמרתי לה כן כמובן היא ולקחה את המסג׳ר הלכה להביא דילדו! חזרה! היא נשכבה על הגב, כמובן שמרחתי לה היטב ג׳ל הכנסתי לה את הדילדו עמוק עמוק התחלתי לאט, לאט ,לאט, לאט, להזיז אותה רוצה שהיא תתרגל אליו! שהיא התחיל לזוז איתי ביחד!

כמובן שהיא זזה איתה ואז שילבתי ביחד את המסג׳ר שלנו:) שם אותו על הדגדגן:) היא כמובן צורחת, מתפתלת על המיטה מחזיקה את עצמה לא לגמור היא יודעת שאני אוהב לגרום לה לשחק עם האורגזמה:). אמרתי לה תוך כדי שהיום לא בטוח שאני אגמור ולא אכפת לי העיקר שאחדת לפחות תגמור! היא כמובן אמרה שאני לא יוצא מפה בלי גמירה. ואז ברמה בפעם השלישית, אורגזמה בערך! אז הפסקתי.

היא מתחילה למצוץ לי את הזין! לאט לאט ואני מתחיל ככה לגלוש לתחת שלה קצת מתחיל עם הידיים לתחת שלה! ככה טיפה מחרמן אותה כבר מודיעה לי שאני מוכן לזיין אותה.

היא פותחת את הקונדום אומר לה לשים את הקונדום מתחיל לקטוש אותה,מהר,מהר, בהתחלה עומד הזין אבל, משהו לא עובד היא גונחת אבל, זה לא מוסיף אומר לה, לשכב על הבטן אולי ככה אני אגמור אבל היא לא זזה כמו אחרות גם די קשה לזיין אותה בגלל שהיא גדולה אבל לא נותן לזה לגבור עלי מבקש ממנה ככה בעדינות להתפך כזאתי יפה שחומה עם השדיים בלי סיליקון ככה שאני מזיין אותה הם זזים ככה למלעלה למטה.

אני יורד ממנה (עוד לא גמרתי) היא מעליי אבל פשוט לא הולך עוד מוסיף את המסג׳ר אבל פשוט זה לא היום שלי:(. אחרי זה היא ביקשה הפסקה. פשוט הראש שלי היה אחרי הניצחון של מכבי פשוט לא יכול להפסיק לשיר את השירים שלי מכבי מהראש!.

אז החלטתי, זהו אני גומר ידני, לא אכפת לי, כמה זמן זה יקח מתחיל לבד היא עדיין באמצע סיגריה היא מסיימת את הסיגריה בודקת כמה דברים בטלפון ואז באה החרמנית הזונה הזאת! היא עולה על המסג׳ר אני כבר עוד שניה גומר היא כנראה גומרתי איתי! פשוט כיף!

אחרי זה עוד כמה אורגזמות ויאללה הבייתה!:).

שחר מותק, את פשוט חלום שלי כל כך התגעגעתי אליך לתחת ולגוף שלך!

מחכה כבר לפעם הבאה:).

תודה רבה

רק תיהיה בריאה:).

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

yellowhorny סיפורים!

14
[QUOTE=סופר לה טיב] צהוב,בשביל מה ההודעה הזו?אתה מצפה שנכין לך שטיחים אדומים לקראת מחר? שהפורום יכנס למתח ולכוננות על?אם תיפגש איתה מחר, ואם יהיה לך סיפור נוסף - פשוט תעלה אותו גם ללא קדימונים.

[/QUOTE]
שטיחים צהובים!!!!

yellowhorny סיפורים!

15
שלום לכולם!! רוצה להגיד תודה רבה לשחר על פינוק מסרטים ביום חמישי האחרון בבוקר!
הגעתי אליה, אחרי כמה ימים של בלי אוננות רק חושב עליה. מיד שאני נכנס מריח את השמפו שלה ומיד עומד לי אני עוצר. לעצמי אוי אוי היום זה יהיה מהיר אני מרגיש את זה!

נשיקה קטנה דיבור קטן לפני שמתחילים אגב היא רזתה די הרבה לדעתי!

טוב מתחילים אני תופס לה בשיער אומר לה היום את השפחה שלי לשעתיים בלבד! אני אתן לך לגמור כמה שאת רוצה אבל קודם כל אני! היא אמרה כן אדוני והתחילה במערכה הורידה ממני מהר את את הבגדים! עד הבוקסר הצמוד שיש לי! ראתה שיש לי חור ליד הזין איזה היא פשוט קרעה את התחתונים לשתיים אני הייתי בשוק! התחילה למצוץ לי כל כך טוב שהייתי צריך להפסיק אותה מהר כדי שאני לא אגמור לה בפה (היא לא מרשה לגמור בפה!).

אמרתי לה יאללה קונדום, היא הסתכלה עלי באמת כל כך מהר, תן לי טיפה להנות איתך לא כליום אתה בא בלי שיערות! (התגלחתי למטה!).

אמרתי לה עכשיו קונדום או שאני גומר בפה שלך לא הייתה לה ברירה! היא נתנה את הקונדום אני חשבתי שאני פשוט אזיין אותה בדוגי אבל היא לקחה פיקוד פשוט עלתה עלי ופשוט אחרי אולי 5 פעמיים תוך כדי זה היא אמרה לי יאוווו כמה שאתה עמוק אתה לא מבין! אחרי זה פשוט לא יכלתי וגמרתי היא כנראה לא שמה לב!!! גם כמעט ולא! מזל שהרגשתי טיפה אורזמה!

אמרתי לה שגמרתי, היא אמרה אתה בטוח אמרתי 99%שכן, אמרה טוב ויצאה. אחרי זה, הגיע זמן סיגריה אחרי זה, פינוק בשבילה אבל כנראה שהיא לא גמרה! אחרי היומיים האלה שרק תחנו אותה ככה היא מספרת לי.

מנסה עוד דבר אחד שהייתי בטוח שהיא תגמור אבל לא הצלחתי:(. ואז אני אומר לה יאללה תורי היא מסכימה! מוצצת עד שהבן זונה עומד שוב אני שמח:). אבל הגמירה שניה הייתה ארוכה מידי איך שהוא גמרתי אחרי זה נשיקות דיבורים ויאללה הבייתה! שמח וטוב לב:).

תודב רבה שחר על פינוק מהסרטים! רק את יכולה להביא אותה לעוצמות כאלה!

yellowhorny סיפורים!

17
כמו שצריך:) אוהב סבתות!

האמתית! שאין דבר יותר כיף מזה לזיין אתשחר הלכה באדום ועוד בבוקר! התקשרתי אל שחר לפני כשבוע אמרתי לה תראי אני זקוק לך יותר מפעם עברתי חוודש גיהנום אם אני לא בא שבוע הבא אני הולך להרוכ מישהו! (ככה אני מוציא עצבים!!!).

קבענו ככה ליום ראשון שהיה בשעה טובה בבוקר:) ניסיתי להקדים אבל היו פפקים! אז קבענו10:00:).

הגעתי אליה חרמן מוות רק רוצה אותץה לא מעניין אותי שום דבר לא מכבי לא הפועל לא ביתר רוצה רק אותה.

ראיתי אותה בבייבי דול אדום מחרמן! אני כועס עלי שחיכיתי כל כך הרבה זמן לראות אותה היא כל כך סקסית בעיני! הלוואי ויכולתי לזיין אותה כל יום כמה פעמים ביום היא פשוט החלום הרטוב שלי:).

היא יודעת למצוץ היא יודעת מתי להפסיק היא יודעת כמה שאני מחכה לפגוש אותה!

ממשיכים במציצה פתאום אני עוצר אותה מרגיש יותר מידי טוב אומר קחי את המסג'ר תאונני אם זה! אני כבר לא יכולתי לחכות ופשוט גמרתי בקול תרועה ממש כמה מטחים כבדים זה זרע על הבטן חזה שלי!. וואו זה היה אורגזמה טובה!

כנראה שאלוהים באמת שונא אותי כי בזמן שאני ניסיתי לחדור אלי פתאום היא ראתה ג'וק מסתובב לו על הרצפה כמו לביאה כמעט בעטה בי בזין שלי מזל שאני ראיתי את זה קורא! היא לקחה את המגבת שלי שאני התנגבתי בה ושמה אותה עליו הלך לישון בינתיים הבן זונה לא הפריע לא יותר לזיין אותה:).

ניסיתי עוד כמה פעמים אבל הזין שלי כנראה גמור מהלילה שגמרתי באוננות כי הייתי סופר חרמן! אז גמרתי ביד! היא אוננה!

זהו חברים יום טוב ומלא בחרמנות!!!!
סיפור קצר אך מדהים!

yellowhorny סיפורים!

19
אחרי כמה חודשים שבהם אני לא מדווח על שחר החלטתי שהפעם אני חייב חיובי:). בפגישה ההיא ביום ראשון!!!!

התקשרתי אל שחר, בתחילת החודש, אמרתי לה אני רוצה פינוק משהו בן זונה יש לך רעיון, פתאום איך שהיא מדברת, עולה לי שפגישה האחרונה היא דיברה על מישל! (חברה שלה). אמרתי לה עצרי הכל, שעתיים אני את ומישל! קבענו תאריך!
אחרי כמה ימים היא אמרה שמישל לא יכולה התאריך הנקוב שאנחנו אמרנו אמרתי לה באסה. נקבע לתאריך אחר אחרי שעתיים אמרה אוקי היא בסוף יכולה!!!!

אני כבר שמחתי אבל מה עכשיו עושים קבעתי כבר עם מישהי אחרת בתאריך הזה! מה עושים זרקתי את הסנדוויץ על הרצפה האנשים שלידי לא היה להם מושג למה אני עצבני!!! כוס ראבק אני שונא לבטל!!! התקשרתי אל ההיא שהייתי אמור לבוא אליה מסכנה כבר הרבה זמן חשבתי עליה! בסוף איך שהוא בוטל ואני אמרתי לשחר יאללה רק מחכה לזה!!!!

הימים לא עוברים שאני לא מאונן! כוס ראבק, מגיע לעבודה אין כלום מה לעשות! יושב מחכה6 שעות וטס הביתה סופ״ש זה הכי גרוע! ביום שישי אני הכי חרמן בעולם אלוהים ישמור!!! שבת כבר עובר סבבה ראשון מגיע אני כבר מתבלבל בשעות, מתקשר אליה לא עונה לי שולח 3 הודעות סמס לא עונה ואני כבר צריך לצאת פתאום היא עונה לי אומרת לי קבענו לאחת לא? אמרתי לה אני זוכר ב10 אבל לא נורא. אני יכול לדחות את זה. נגיע באחת.

הגיע זמן לצאת אמרתי לעצמי אל תשכח שום דבר אצלה ואל תשכח את המעטפה אם הכסף אומר לעצמי לפני שאני יוצא!.
כמו מפגר פתאום לא יודע איך שכחתי את המעטפה בביתה חוזר הביתה מזל שנוסע באופניים חשמליים! בקיצור נוסע אליה כבר חרמן מת!!!! מגיע קושר את האופניים שלי לאיזה עמוד משלם מהר למלונית נכנס לחדר ואז מגלה שרק היא שם מחכה לי באיזה שמלה מטורפת!!! אלוהים ישמור!!!!! שחר יא סקסית!!!!!

שואל איפה מישל אומרת שהיא מאחרת שואל אותה אם אפשר להתחיל היא אומר שכן! פשוט את הבגדים שלי (יאללה רק מי זה כבר נהיה חרמן!!!) לוקח את הפה שלה חחח היא חולה על זה היא מזיין לה את הפה פתאום הטלפון מצלצל אומרת רק שניה זאת היא שניה שולחת לה את המספר כמה דקות היא שולחת את המספר אני כבר מת שוכב על המיטה והיא שולחת טקסט מסיימת לשלוח סמס! ואז מישל נכנסת למי שלא מכיר בחור. די רזה ציצים מסיליקון די יפה! תחת שווה אבל התחת של שחר שווה הרבה יותר!!!!!

אומר לשחר עכשיו תורך להינות! אומרת סבבה אדוני מה לעשות לוקח את מהסג׳ר שאני קניתי לה מתחיל לדחוף לה שם בכוס ולא מאמין זה נכנס! שרמוטה הבחורה היא אומרת שהיא רטובה אני מחליט לבדוק את העניין לובש קונדום ופשוט קורע אותה בדוגי מחליט להיכנס לה באנאלי אומר לה זהירו. אני נכנס מאמי אני כבר מחכה!!! נכנס דופק אותה כמה פמפומים!!! ובום גומר!!!!! ישששש גמרתי לה בתחת איזה כיף!!!! (כמובן בגומי!) איזה מאושר אני!!!! מוציא אותו לאט לאט נותן לה נשיקה בפה אומר לה היה שווה לבטל הכל ופשוט לבוא את לא מבינה שחר כמה זמן רציתי לעשות את זה!!!!

שחר תודה רבה!!!
אה כן נ.ב

יששש מכבי עברה

שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”