כ הנסיכה די (דייט 69) - דף 6 - סקס אדיר

הנסיכה די (דייט 69)

52
לסיכום, אם ניקח את הניק "אחים של גברות" וננסה להתנהג כמו אחים לאותן גברות שאנו מבקרים חדשות לבקרים, כולם ירוויחו מכך.

מההכרות שלי עם "אחים של גברות" אני יכול להעיד שהוא לא סתם בחר בשם הזה הפורום, אם מישהו יודע איך להתנהג לאישה, זה הוא.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

הנסיכה די (דייט 69)

55
[QUOTE=Snoop_Dogg]הרסת אותי שהכנסת את הגוינ'ט כחלק ממחיר העסקה[/QUOTE]

זו הפעם השניה והאחרונה שאני הולך אליה.
בלי הג׳וינט זה היה מסתכם בפעם אחת בלבד.חיוך גדול
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

הנסיכה די (דייט 69)

56
[QUOTE=maximum]
[QUOTE=maximum]

חייב לומר לך שאתה מלך!

נפגשתי עם שניהן....היה מדהים חוויה יוצאת דופן פשוט הגשמת חלום.

להגנתך רק ציינתי שהגעתי דרך ... בשיחות שלנו....בפגישה היא שאלה איך אנחנו מכירים לא נתתי יותר מידי פרטים ואמרתי פשוט מכרים ותיקים.

תותח!

[/QUOTE]

זה ציטוט מתיבת הדואר שלי, לא אחשוף את הכותב אלא אם ירצה לחשוף את עצמו
חבל שאלה שכן קיבלו את הטלפון לא דיווחו
יש משפט שנאמר על ידי חכמים ממני
אל תסתכל בקנקן...
והמבין יבין
כל הכוסיות שהייתי איתן, הייתי עם הרבה מאוד כוסיות מגיל החוקיות הכי תחתון, נשים שלא מבקשות תשלום על סקס אלא רוצות סקס כי הן אוהבות סקס. נשים שאכילס לא ישיג בימי חייו ובגלגול הבא. נשים שמחפשות משהו ספציפי בגבר שלאכילס אין וזה לא רק האופי הגברי שהוא לוקה בו, אלא מבנה אנטומי מסויים
למדתי דבר אחד ממאות הנשים שהייתי איתן בחיי, המשפט הזה אומר הרבה מאוד
אני לא מחפש לגמור, כזה אני, מחפש איכות
מחפש אישה שתגרום לי להרגיש שהיא רוצה שאזיין אותה, בין אם הי מזייפת טוב או אמיתית.
מחפש אחת שיודעת לזיין ולא תשכב שם כמו איזו פגר רק בשביל לגמור 5 פעמים
אני יכול לספר על נשים שהכרתי ואחרי פעם אחת בתשלום ביקשו שאבוא שוב, לא חשוב הכסף רק תבוא
על נשים שהסכימו שבמקום האלף שלקחו מאכילס אבוא אליהן ב400 רק כי זה אני
ועל הרבה נשים שכסף לא עניין אותן בכלל, לא כמה פעמים זיינתי אותן אלא איך זיינתי אותן
נשים כאלה סיפרו לחברות שלהן וככה הייתי מקבל הודעות מנשים שרצו רק להכיר
הניסיון שלי לעומת זה של אכילס מסתכם בכל הפעמים שהוא גמר עם כל אישה בחייו לא מתקרב למספר הנשים שאני הייתי איתן
אז איכות זאת איכות
שקית זבל זאת שקית זבל גם אם היא גומרת 5 פעמים בשעתיים
[/QUOTE]
פשש, ממש הדלקתי אותך, אה?
תמשיך תמשיך, אני נהנה ממך, בבון מצוי שקפץ לו הפיוז. יפה איך שאתה מסיק שזיינת יותר ממני, אנחנו מכירים? לא נראה לי.
אבל תמשיך, בנתיים השרצת 4 הודעות בלי להוסיף שום דבר חכם. איזה גבר אתה!

הנסיכה די (דייט 69)

57
[QUOTE=maximum]
[QUOTE=אוליגופול]
מקסימום....היתה פה ליליה מלכת הסקס מבחינתי שהגיעה מאוקראינה ולקחה 400 לשעה ...היא גם נראתה טוב מאד וגם היתה סקס מעולם אחר. אז למה לעזאזל לשלם למישהי שלא נראית טוב 600 או 1000??? יש אנשים שלהם חשוב המראה יותר מהכל...יש אנשים שחשוב להם כמה פעמים הם גומרים יותר מהכל...יש בנות שאני יכול לתת לך מספר והן נותנות שירות סוף הדרך אבל לא נראות משהו...לי זה ממש לא עוזר.

למה אתה לא יכול לקבל שכל אחד מגדיר איכות בצורה שונה ומתמחר אותה באופן שונה. למה למשל לא לכבד את הדעה של האחר? אותי באופן אישי מרחפן שאנשים כמוך וכמו אחים של גברות מוכנים לשלם סכומים כאלה בשביל דברים שאני מגדיר לא משתלמים..אבל אני לא אומר שאתם טועים...אני מכבד וממשיך הלאה...למה אתה מקשר בין זה שבן אדם מחפש עלות תועלת לפי ראייתו והשקפתו לחוסר הבנה מהי איכות...

[/QUOTE]

כי היא נראית טוב, היא ממש לא נראית כמו שאכילס מתאר אותה
ואף אחד לא התווכח פה על הטעם, הבעיה זה היחס בלבד
אם אכילס, או מישהו אחר לצורך העניין, מתייחס לנשים לפי המראה שלהן הוא פשוט המיץ בשקית של הזבל
[/QUOTE]
מי נראה טוב, הפול טריילר?
אתה אוהב כנראה לזיין באסטיונרים בשוק, כי זה בדיוק המראה שלה, לדעתי היא גם יותר גברית ממך, אבל זה כבר אני לא יכול להגיד כי לפי איך שהתעצבנת אתה נראה לי הטיפוס הנשי...

הנסיכה די (דייט 69)

59
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=maximum]
[QUOTE=אוליגופול]
מקסימום....היתה פה ליליה מלכת הסקס מבחינתי שהגיעה מאוקראינה ולקחה 400 לשעה ...היא גם נראתה טוב מאד וגם היתה סקס מעולם אחר. אז למה לעזאזל לשלם למישהי שלא נראית טוב 600 או 1000??? יש אנשים שלהם חשוב המראה יותר מהכל...יש אנשים שחשוב להם כמה פעמים הם גומרים יותר מהכל...יש בנות שאני יכול לתת לך מספר והן נותנות שירות סוף הדרך אבל לא נראות משהו...לי זה ממש לא עוזר.

למה אתה לא יכול לקבל שכל אחד מגדיר איכות בצורה שונה ומתמחר אותה באופן שונה. למה למשל לא לכבד את הדעה של האחר? אותי באופן אישי מרחפן שאנשים כמוך וכמו אחים של גברות מוכנים לשלם סכומים כאלה בשביל דברים שאני מגדיר לא משתלמים..אבל אני לא אומר שאתם טועים...אני מכבד וממשיך הלאה...למה אתה מקשר בין זה שבן אדם מחפש עלות תועלת לפי ראייתו והשקפתו לחוסר הבנה מהי איכות...

[/QUOTE]

כי היא נראית טוב, היא ממש לא נראית כמו שאכילס מתאר אותה
ואף אחד לא התווכח פה על הטעם, הבעיה זה היחס בלבד
אם אכילס, או מישהו אחר לצורך העניין, מתייחס לנשים לפי המראה שלהן הוא פשוט המיץ בשקית של הזבל
[/QUOTE]
מי נראה טוב, הפול טריילר?
אתה אוהב כנראה לזיין באסטיונרים בשוק, כי זה בדיוק המראה שלה, לדעתי היא גם יותר גברית ממך, אבל זה כבר אני לא יכול להגיד כי לפי איך שהתעצבנת אתה נראה לי הטיפוס הנשי...
[/QUOTE]

איך ידעת?
עלית עלי, חבל ניסיתי להסתיר
אבל באסה שנשים אוהבות אותי ולא סובלות אותך
ממש באסה
רב זיין 5 פעמים בשעתיים
לפי החישוב שלי גומר כל 24 דקות
מסכן, לא נורא כשתגדל תבין
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”