כ ולרי פרטית תא/חיפה ....... - דף 2 - סקס אדיר

ולרי פרטית תא/חיפה .......

14
האמת שאני מאמין גדול ביכולות שלי :) אבל בלי קשר אם תסתכל בשרשור שלה תחת הפוסטים של חיפה ואיזור הצפון תראה שאני לא הראשון...:)

בלי קשר צריך להבין משהו לגבי משא ומתן. צריך להכיר את הצד השני ומאיפה הוא מגיע. אם היא אוקראינית שמגיעה אפילו מקייב שם היקרות ביותר לוקחות 400 שקל ל 4 שעות אז מרווח התמרון גדול. במיוחד שהיא כנראה פה לבדה ולא מתחלקת בשלל.

17
יונדאי אין קשר ללילי. ולרי המדוברת נפגשה עם מישהו מהפורום והוא הוריד אותה מ600 ל400 אבל עכשיו היא מוצפת ולדעתי אף אחד לא יקבל את המחיר זה אלא אם יקח אותה ליותר משעה... היא אכן נראית לא רע אבל אין מיקום, חדר על חשבון הגבר, קונדומים רוני קנה לה...
----------------------------

:)

20
[QUOTE=אוליגופול]
אבל אכן הגברת מוצפת כרגע ועם ההצפה האף עולה והיא מכחישה שקיבלה מישהו אי פעם מתחת ל 600.
נראה שהצליחו להפוך אוקראינית לצברית בזמן שיא...:)
החוכמה עכשיו זה לתת לה לרדת מהעץ בסבלנות.
[/QUOTE]
ערב טוב אוליגופול ...
אני סגרתי אתה 500 בטלפון למרות שבסוף נתתי לה יותר(אך עשיתי זאת מרצוני החופשי)
אתה גם יכול להגיד לה שרוני שילם לך 500 ש"ח ביום שישי(הן לא שוכחות אותי כל כך מהר)
אין לי בעיה עם זה אני לעולם לא אומר דבר שקר !!!
הילדה לא טיפשה... שוחחתי עמה היום בטלפון ...
שאלתי לשלומה...אמרה שהכל בסדר רק לא מבינה מדוע הרבה אנשים מתקשרים אליה מאתמול Shocked
יצרתם לחץ וביקוש מיותרים ....
מה שהייתי מציע לך לעשות כרגע...לקבוע מספר חברים ליום מסוים שבו היא תגיע לת"א ברכבת ...
לקחת חדר במלון סאן אביב בת"א (מונטיפיורי 9) 180 ש"ח לחצי יום
תתאמו שעות פגישה בינכם בצורה כזאת שלא תפגשו אחד את השני במלון רק תעבירו מספר חדר אחד לשני בפרטי או בטלפון הסודי ...
ובצורה זו היא תבין שהיא באה עבור שלושה או ארבעה חברים שזה 1500 -2000 ש"ח
היא תבוא גם ברגל מחיפה וגם תסכים למחיר של 500 ש"ח
אוליגופול אתה כלכלן ...
ולרי גם כלכלנית ....
בהצלחה ...קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”