כ קופנגן וקופיפי - סקס אדיר

קופנגן וקופיפי

1
אהלן חברים...יוצא לתאילנד ואהיה גם בקופנגן קופיפי..יש שם משהו מעניין בתחום שלנו מלבד המכוני מסאג' הקטנים עם האקסטרות? ואיך המחירים? מקומות מומלצים לתפוס תיירות? תודה!!!קריצה

קופנגן וקופיפי

2
לא כל כך מת על המקומות האלה אם אתה מחפש אקשן בתאילנד מהסוג שאנחנו פה בפורום אוהבים יש פוסט שלי על בנקוק פוקט ופטאיה בהמשך , אם כבר קוסמוי יש NURU MASSAGE אבל זה בלי סקס וכל הברים והתיירות נמצאים באותו מקום שזה
באזור GREEN MANGO ב chaweng beach בקוסמוי.
יש עוד אזור קטן של ברים עם תאילנדיות רבות ב lamai beach ברחוב הראשי חזק החל מהשעה 20:00.

קופנאגן זה רק מסיבות חוף בלילה ובטן גב ביום ניתן למצוא שם ברים עם תאילנדיות מדי פעם על הכביש אם נוסעים לאורך הכביש של האי.

קופנגן וקופיפי

5
אהלן חברים.. אם למשיהו יש המלצה על מקום ספציפי בפנהגאן או בקופיפי יעזור לי מאוד תודה.. אחרי קצת בירורים עם חברים (פטאייה ופוקט מוכרות כבר) לא כל כך מצאנו משהו בשבילנו באיזורים האלה..שוקלים לוותר עליהם...רב תודות:)

קופנגן וקופיפי

6
הייתי בשתי המקומות, אם אתה מחפש סקס תוותר על קופיפי. לגבי קופנגן, אם לא היית שם פעם, אני ממליץ להיות שם ב3 ימים שלפני הפול מול ובפול מון עזבו ואז לעזוב את האי. ממליץ להיות ברוב הזמן בפאטיה, אתה פשוט לא תרצה לעזוב את המקום מרוב כמות הסדום ועמורה שיש שם. אם תרצה המלצות למלונות שם, דבר איתי.

קופנגן וקופיפי

7
[QUOTE=גול_גול]הייתי בשתי המקומות, אם אתה מחפש סקס תוותר על קופיפי. לגבי קופנגן, אם לא היית שם פעם, אני ממליץ להיות שם ב3 ימים שלפני הפול מול ובפול מון עזבו ואז לעזוב את האי. ממליץ להיות ברוב הזמן בפאטיה, אתה פשוט לא תרצה לעזוב את המקום מרוב כמות הסדום ועמורה שיש שם. אם תרצה המלצות למלונות שם, דבר איתי.[/QUOTE]

וואלה תודה מעולה..את פטאייה ובנגקוק ופוקט אחד החבר'ה מכיר טוב מאוד אז אני לא דואג...טיול זיונים טבע ומסיבות כזה...מקסימום נשתמש בקופיפי וקופנגן כמנוחה לזין....תודההצחוק

קופנגן וקופיפי

8
בקופנגן יש תמיד בחורות עובדות שמצטרפות למסיבות בקקטוס, לא תפספס אותן, הייתי מציע לך ליצור קשרים עם בחורות בקוסמוי ,( מומלץ בחום שיהיה לך מספר טלפון מקומי וכך תוכל לתקשר עם בחורות בכל תאילנד), אחרי שתיצור קשרים עם בחורות בקוסמוי יהיו כאלה שיגיעו בשבילך לקוסמוי אם תרצה ויהיה יבש, עצה שלי, לך על תיירות בקופנגן, לא יותר מדי קשה להשכיב שם תיירות ותמיד יש שם בחורות עובדות שמצטרפות לקראת סוף המסיבות.

קופיפי, בגדול האיזור לא מפותח מבחינת מקומיות עובדות אבל בהחלט יש מקומות של מסאז׳ עם סקס ומה שרק תרצה, תוכל לזהות מקומות כאלה בלילה בלבד, ביום אלה יהיו מקומות שמציעים מסאז׳ סטנדרטי ובלילה הם מחשיכים את הזכוכיות וזה סימן שיש שם סקס, מה שכן, הבחורות בקופיפי לא מי יודע מה מושכות ולא מתקרבות למה שיש בפטאייה…

מה שנותר לכולנו לעשות זה לקנא בך על כמות הסקס שמצפה לך בטיול הזה, זיין תמיד עם גומיה ותעשה חיים.

קופנגן וקופיפי

9
כמו שאמרו כאן...אם אתה רוצה לזיין זה רק פאטיה. ...אל תבזבז זמן על קופיפי או קופנגן אם אתה רוצה לזיין בתשלום (נראה לי יותר קל לזיין שם בחינם איזו תיירת מאשר למצוא מישהי בתשלו לא שהצלחתי גם את זה לעשות)
בפאטיה יש את המבחר הכי גדול אבל אין מה לעשות העיר קצת מסריחה ומגעילה אבל לא בשביל זה באים המבחר שם פשוט עצום

קופנגן וקופיפי

10
תראה אז לא אחזור על חברי לפורום -כבר הבנת את הלך הרוח בכל אחד מהמקומות
יכול להמליץ על שאם תלך לקופיפי אז קח איתך איזה תאילנדית שעשתה לך טוב בפוקוט(לרוב הן יבואו חינם כי כל המחייה תהיה על חשבונך) אם תדע להתנהל נכון איתה גם לא תבזבז עליה הרבה וגם תהנה
אם תרצה עוד פרטים,מקומות מלונות וכו' תגיד ונכתוב
סה"כ מקנה בך לאלללה איך הייתי מת להיות שם עכשיו
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”