כריסטינה שזיינה לי את הצורה.
22[QUOTE=החפוז המכני]ואיך נראה?! זה הפקידה![/QUOTE]

אתה באמת חושב שאני פקידה?
...................
Boom Boom Chuck
Boom Boom Chuck
24[QUOTE=צ׳אק נוריס]רק לשם גילוי נאות היה ראוי שתדווח גם על ההנחה שקיבלת!
ואני יודע שקיבלת אז תחסוך ממני את ההכחשות.
[/QUOTE]
איך "אתה" יודע שהוא קיבל הנחה?...
אנחנו מרבים לעשות בפורום שימוש במונח "לשכב על הגדר". אבל עקב מחאת ה-400 מקסימום לשעה, הרגשתי שאכן כך עשיתי. הרי טענות החברים (מעוררי התמיהות) שאם משלמים יותר מקבלים יותר, צריכות להיבחן - וכך עשיתי. העמדתי את ההשערה במבחן מעשי; ביצעתי ניסוי מדעי אובייקטיבי (ככל שהוא יכול להיות). הלכתי לכריסטינה. אז התמונות - ו-ה-ד-י-ו-ו-ח-י-ם - הבטיחו רבות והעלו את הציפיות לשמים. הגעתי לדירה בה קיבלה בעבר איזבל. את הדלת פתחה בחורה נאה. התמונות אמתיות והבחורה שווה. וכאן כשלתי. לאחר שהגענו להסכמות עברנו לחדר השינה. ממש כמו איזבל - גם כריסטינה מתחמקת מנשיקות. כך שהן היו מאולצות, ואם לשפוט על פיהן - לבחורה אין לשון. המשכנו בחרמונים ועברנו למציצה, אך בגלל שהיא אמרה לי מראש שאין גמירה בפה - הודעתי לה לפני וגמרתי בחוץ על החזה. חזרתי ממקלחת, ואז התחוור לי עוד משהו: היא מצוננת

לסיכום
מראה: 8.5; בחורה צעירה וסקסית עם חזה יפהפה, אך לא מטופחת - מריחה רע, שעירה, לא עשתה רגליים כך שהזיפים דוקרים, ויש לה שומות.
שירות: 5; כמו רובן המוחלט של התאגיד התל אביבי/בת ימי (זה עם הפקידות העצבניות שלא עונות לחסום), היא אדישה ומכנית. אפשר לומר שלא היתה כימיה, אבל אני נראה טוב (וודאי שהגעתי מגולח למשעי, מקולח ומבושם) והיא פשוט עשתה רושם של מי שלא מעוניינת ליצור כימיה - אלא נתנה תחושה שאני מאוס ומתעלק עליה. מצד שני, ככה זה כשבאים חולים לעבודה.
גיאףאי: 6; התחמקה מנשיקות, לא שילבה לשון וממש לא נתנה תחושה של חברה.
דיסקרטיות: 3; מעבר לכך שמדובר באזור די מרכזי - הבחורה פתחה את הדלת כשיצאתי מבלי לבדוק כלום ובדיוק עמדה בכניסה מישהי!
אני יכול לומר, לאחר אותו ניסוי, שההשערה הופרכה: קרה שקיבלתי יותר עבור פחות. ביחס, בדיסקרטיות, בהיגיינה! זהו, אני עם התאגיד הזה סיימתי. אני יכול רק לשער שיש כאן לא מעט יחצנים שעובדים בשירותו, מבלי לנקוב בשמות, וזוהי הסיבה העיקרית שנפלתי איתו כל כך הרבה. הייתי צריך להבין זאת כבר כשהפקידה הפרנואידית התעצבנה עליי שאיחרתי - למרות שהגעתי בזמן והתקשרתי כמה דקות לפני המועד, אבל היא פשוט לא ענתה. אז לא אעלה תמונה מפחידה כמו שעושה ביגדדי אלא אסתפק בדברים האלו, אבל אני יכול להבין מאיפה מגיע התסכול.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
25חפוז יקר, יחצן מוצלח של יוליה!

אני לא יודע אם אכילס קיבל הנחה או לא.
זה היה פתיון שנועד בעיקר בשבילך ועוד כמה זרזירים פה בפורום.
אני שמח שנגסת 

אתה באמת חושב שאם הייתי פקידה הייתי חושף שנתתי הנחה לאכילס?

הסבר מפורט בפוסט האזהרה שפתחת!

ולעניין כריסטינה,
שוב הפלת את עצמך, איזו קטילה ודווקא לבחורה כל כך נחמדה?
לא יפה!
אני בטוח שאם כריסטינה היתה עובדת אצל יוליה, היית כותב עליה שהיא כליל השלמות.
זה שאתה, לפי דבריך, מסוכסך עם סקסי מאן, לא אמור לעניין את הפורום.
שמור את מלחמת התאגידים שלכם לפרטי, תשאיר את הפורום נקי!
...................
Boom Boom Chuck
Boom Boom Chuck
26חבר'ה, חבל על הויכוחים הטיפשיים, לבחורה מכל תאגיד שהוא, אם זה בת ים או תל אביב הולכים בשבוע הראשון, אח"כ זה רק מתדרדר... לא הנחה ולא אבטיח. אגב, אני תמיד מבקש הנחה, לא שאני מקבל, אבל לא רע לבקש.
27צ`אק נוריס היקר, גם אני ביקרתי את הבחורה אתמול פשוט לא הספקתי להעלות דיווח, אבל אני יכול להעיד שהתיאור של תפוזי מדוייק לחלוטין! הבחורה מצוננת עם דלקת בשקדים וכששאלתי אותה למה היא ממשיכה לעבוד בצורה כזו היא אמרה שבאה לעבוד ולישות כמה שיותר כסף ולכן לא יכולה להרשות לעצמה לנוח עד שתבריא.
בנוסף, היא מתחמקת מנשיקות ככל שניתן, אולי עקב היותה מצוננת וההרגשה הכללית היא שהיא מנסה לגרום לך לגמור מהר וללכת.
מבחינת מראה מדובר בבחורה נאה עם חזה מרשים אולם רגליים רזות מדי ותחת נפול ולא מוצק. היא לא טרחה לגלח את הרגליים והכוס במשך כמה ימים וההרגשה דוקרנית ולא נעימה. גם אני הגעתי אליה בעקבות הדיווחים הנלהבים שקראתי עליה כאן וכשראיתי אותה הייתה עם פנים נפולים אבל התעלמתי מסימן האזהרה והחלטתי להישאר מכיוון שחשבתי שאני מדמיין.
אמנם יש לציין שהיא לא תיקתקה אותי או הייתה מעצבנת כמו אדלין אבל ההרגשה הייתה שהיא עובדת בלי חשק, אולי שוב כי היא לא מרגישה טוב. המציצה שלה טובה אבל היא לא עמוקה כי כואב לה הגרון. הציצת ביצים אגרסיבית מדי עד שנאלצתי לבקש ממנה להפסיק. היא ניסתה ככל יכולתה לגרום לי לגמור ממציצה כדי להימנע מסקס אבל לא ויתרתי לה. לאחר הגמירה שלי היא פשוט קמה והלכה להכין לה כוס תה חם להקל על הצינון. לא חיבוק, לא סמול טוק, וגם לא התקלחה אחרי.
לשמחתי לקחתי את המסלול של 40 דקות ב 400 כך שהנפילה הייתה פחות כואבת. נשאר רק לחכות כמה ימים ולקוות שלא חטפתי משהו...
אני לא נכנס למלחמות הטפשיות בין צ,אק לתפוזי ואי אפשר להאשים אותי ביחצנות של תאגיד זה או אחר אבל אני יכול להעיד שבמקרה הזה הדיווח של תפוזי תואם בדיוק את מה שחוויתי, ומי שלא מאמין שילך לבדוק בעצמו...
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...
28אני מוכרח לציין מה שמוזר בפורום, זה הדיכוטומיה הכמעט מוחלטת בין דיווחים. יש כאן כאלה שטוענים שהבחורה היא כליל השלמות, ודיווח שהיא נפילה כואבת ואף מדביקה לקוחות בחיידקים כאלה ואחרים. מבחינתי האמת היא באמצע כפי שסקורפיו העיד, היא ממש לא יפהפיה בחורה בסיידר עם שדיים נאים.
לא הייתה שום עדות לכך שהיא רקדנית מסיביר, אולי פקידת דואר מעוצבנת. היא מוצצת ככה ככה, לא ממש נחמדה, לא ממש מתקתקת אבל גם לא נותנת את מלוא הזמן. לי אישית תמיד יש איחור של הפקידה, שנמשך חמש דקות, פלוס שתי מקלחות זה יוצא בדיוק 15 דקות פחות לזיין. הרגשתי שאני מזיין את אשתי אחרי יום אפור במשרד, אחרי שהיא סובלת כאבים בראש ורוצה לזרוק עליי כיסא.
בסופו של דבר אני משלם על שירות בינוני 500 שקל, על בחורה לא מאוד יפה וגם לא נחמדה במיוחד. זה מאפיין את רוב החוויות שלי עם התאגידים, עד שהגעתי למצב שבקושי אני הולך לרוסיות, אולי פעם בחודש. אם פעם רוסיה הייתה כליל השלמות, הרי שכעת הם תפסו תחת והפכו להיות לחצי ישראליות, פושרות ולא ממש מעניינות.
כדי לסכם את תרומת הפורום עבורי, בלי לנקוב בשמות תאגידים הרי שעל כל 10 דיווחים חיוביים, אולי 3 מתבררים כאמת מועילה. אני מניח שאני איזשהו ייצוג, של מרבית חברי הפורום. אולי יש כאן יחצ"נים, אולי אין כאן יחצ"נים, אבל פעם ראשונה אני מסכים חלקית עם צעיר לנצח:
יותר מידי כסף פחות מידי שירות.
29[QUOTE=Scorpio]
צ`אק נוריס היקר, גם אני ביקרתי את הבחורה אתמול פשוט לא הספקתי להעלות דיווח, אבל אני יכול להעיד שהתיאור של תפוזי מדוייק לחלוטין! הבחורה מצוננת עם דלקת בשקדים וכששאלתי אותה למה היא ממשיכה לעבוד בצורה כזו היא אמרה שבאה לעבוד ולישות כמה שיותר כסף ולכן לא יכולה להרשות לעצמה לנוח עד שתבריא.
[/QUOTE]
הנה, בבקשה... גם אני הפסקתי את "מציצת" הביצים שלה
[QUOTE=gama light] אני מוכרח לציין מה שמוזר בפורום, זה הדיכוטומיה הכמעט מוחלטת בין דיווחים. יש כאן כאלה שטוענים שהבחורה היא כליל השלמות, ודיווח שהיא נפילה כואבת ואף מדביקה לקוחות בחיידקים כאלה ואחרים. מבחינתי האמת היא באמצע כפי שסקורפיו העיד, היא ממש לא יפהפיה בחורה בסיידר עם שדיים נאים.[/QUOTE]
אין דיכוטומיה, משתדלים לשקף את האמת. כתבתי שיש לה גוף יפה עם חזה אדיר (לטעמי גם לא נפול), וגם די יפה. אבל זה ממש לא מפה על כל השאר.
צ`אק נוריס היקר, גם אני ביקרתי את הבחורה אתמול פשוט לא הספקתי להעלות דיווח, אבל אני יכול להעיד שהתיאור של תפוזי מדוייק לחלוטין! הבחורה מצוננת עם דלקת בשקדים וכששאלתי אותה למה היא ממשיכה לעבוד בצורה כזו היא אמרה שבאה לעבוד ולישות כמה שיותר כסף ולכן לא יכולה להרשות לעצמה לנוח עד שתבריא.
בנוסף, היא מתחמקת מנשיקות ככל שניתן, אולי עקב היותה מצוננת וההרגשה הכללית היא שהיא מנסה לגרום לך לגמור מהר וללכת.
מבחינת מראה מדובר בבחורה נאה עם חזה מרשים אולם רגליים רזות מדי ותחת נפול ולא מוצק. היא לא טרחה לגלח את הרגליים והכוס במשך כמה ימים וההרגשה דוקרנית ולא נעימה. גם אני הגעתי אליה בעקבות הדיווחים הנלהבים שקראתי עליה כאן וכשראיתי אותה הייתה עם פנים נפולים אבל התעלמתי מסימן האזהרה והחלטתי להישאר מכיוון שחשבתי שאני מדמיין.
אמנם יש לציין שהיא לא תיקתקה אותי או הייתה מעצבנת כמו אדלין אבל ההרגשה הייתה שהיא עובדת בלי חשק, אולי שוב כי היא לא מרגישה טוב. המציצה שלה טובה אבל היא לא עמוקה כי כואב לה הגרון. הציצת ביצים אגרסיבית מדי עד שנאלצתי לבקש ממנה להפסיק. היא ניסתה ככל יכולתה לגרום לי לגמור ממציצה כדי להימנע מסקס אבל לא ויתרתי לה. לאחר הגמירה שלי היא פשוט קמה והלכה להכין לה כוס תה חם להקל על הצינון. לא חיבוק, לא סמול טוק, וגם לא התקלחה אחרי.
לשמחתי לקחתי את המסלול של 40 דקות ב 400 כך שהנפילה הייתה פחות כואבת. נשאר רק לחכות כמה ימים ולקוות שלא חטפתי משהו...
אני לא נכנס למלחמות הטפשיות בין צ,אק לתפוזי ואי אפשר להאשים אותי ביחצנות של תאגיד זה או אחר אבל אני יכול להעיד שבמקרה הזה הדיווח של תפוזי תואם בדיוק את מה שחוויתי, ומי שלא מאמין שילך לבדוק בעצמו...
[/QUOTE]
הנה, בבקשה... גם אני הפסקתי את "מציצת" הביצים שלה

[QUOTE=gama light] אני מוכרח לציין מה שמוזר בפורום, זה הדיכוטומיה הכמעט מוחלטת בין דיווחים. יש כאן כאלה שטוענים שהבחורה היא כליל השלמות, ודיווח שהיא נפילה כואבת ואף מדביקה לקוחות בחיידקים כאלה ואחרים. מבחינתי האמת היא באמצע כפי שסקורפיו העיד, היא ממש לא יפהפיה בחורה בסיידר עם שדיים נאים.
לא הייתה שום עדות לכך שהיא רקדנית מסיביר, אולי פקידת דואר מעוצבנת. היא מוצצת ככה ככה, לא ממש נחמדה, לא ממש מתקתקת אבל גם לא נותנת את מלוא הזמן. לי אישית תמיד יש איחור של הפקידה, שנמשך חמש דקות, פלוס שתי מקלחות זה יוצא בדיוק 15 דקות פחות לזיין. הרגשתי שאני מזיין את אשתי אחרי יום אפור במשרד, אחרי שהיא סובלת כאבים בראש ורוצה לזרוק עליי כיסא.
בסופו של דבר אני משלם על שירות בינוני 500 שקל, על בחורה לא מאוד יפה וגם לא נחמדה במיוחד. זה מאפיין את רוב החוויות שלי עם התאגידים, עד שהגעתי למצב שבקושי אני הולך לרוסיות, אולי פעם בחודש. אם פעם רוסיה הייתה כליל השלמות, הרי שכעת הם תפסו תחת והפכו להיות לחצי ישראליות, פושרות ולא ממש מעניינות.
כדי לסכם את תרומת הפורום עבורי, בלי לנקוב בשמות תאגידים הרי שעל כל 10 דיווחים חיוביים, אולי 3 מתבררים כאמת מועילה. אני מניח שאני איזשהו ייצוג, של מרבית חברי הפורום. אולי יש כאן יחצ"נים, אולי אין כאן יחצ"נים, אבל פעם ראשונה אני מסכים חלקית עם צעיר לנצח:
יותר מידי כסף פחות מידי שירות.
אין דיכוטומיה, משתדלים לשקף את האמת. כתבתי שיש לה גוף יפה עם חזה אדיר (לטעמי גם לא נפול), וגם די יפה. אבל זה ממש לא מפה על כל השאר.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
30קראתי את הפוסטיפ על כריסטינה והיתה לי שאלה. לפני שבוע קבעתי איתה ונכנסתי לחדר והיא באמת כוסית לטעמי. אבל היא לא הראתה לי שום חום ולא שום התעניינות בי. רק בקשה מיד כסף. פחדתי שלא תהיה שום כימיה ושלא אהנה ולכן לא נשארתי. השאלה היא האם לאלו כאן שכתבו פוסטים חיוביים היה לכם אותה הרגשה כשנכנסתם? ומ"מ היה סבאבה? ואולי כדאי לי לחזור ולנסות איתה שוב? או אולי כבר בהתחלה היתה כימיה טוב ביניכם ואצלי לא ולכן טוב שאני יצאתי? מה את ם חושבים? |