כ מבקש המלצה לבנאדם מתחיל - דף 2 - סקס אדיר

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

14
[QUOTE=pinnochio]
הוא צריך ילדה אוקראינית תמימה, משהו בסגנון של כריסטי שעזבה אותנו.

[/QUOTE]
אצבע למעלה החביבה ביותר שהייתה לי... אוי התמימות שלה...

השאלה אם הבחור מסוגל להתקשר לאחת כזו ולקבוע איתה?...
או שצריך סיוע גם בזה...

----------------------------

:)

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

15
[QUOTE=chico]לפעם ראשונה, קטיה היא הבחירה המושלמת. אני חותם על ההמלצה של אוליגופול.[/QUOTE]

האמת השתכנעתי (גם לאחר צפייה בתמונות שלה), אבל לאחר שקראתי את הדיון עליה, רוב האנשים אומרים שהיא לא מתנשקת, וגם מתקתקת עד ל45 דקות ושלום. אני לא חושב שזה מתאים לפעם ראשונה.. במיוחד כשאני מחפש מישהי עם GFE.

"אופציה אקזוטית", בשביל מה הציניות?

(אני מקווה שהתגובות שלי לא יצאו מעורבבות פה כי רשמתי כמה ומשום מה כבר יום שלם לא מאשרים לי אותן. עד מתי ההגבלה הזאת אגב?)

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

16
אני עוקב אחרי הרבה זמן בפורום ולדעתי אין מציאות כיום מבחינת שילוב של פנים +גוף סביר

* אל תחפש מפגשים בפחות מ 400 שח לא שווה את ההשקעה בין אם אתה מתחיל או לא זאת דעתי..עדיף לשלם קצת יותר מאשר לפזר את הכסף ולהיות עם בחורות סבירות במקרה הטוב.

תחכה להמלצה אולי באחד התאגידים של ה400 או 500 תוכל למצוא בחורה יפה..חכה לדיווחים מה שכן מבחינת GFE לדעתי ישראליות יותר טובות בעניין או זונות שהם לא מקצועיות..

אני חושב שהאופציה הכי טובה זה להכנס ללא למצוא בחורה שעונה לסטנדטים שלך להתחיל שיחה מה שתורם לתחושת הGFE

בהצלחה..

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

17
אתה יכול גם לבדוק במועדוני חשפנות.. יש לך שם מבחר אני בטוח שאם תבקר ב3-4 המועדונים בתל אביב
בטוח תיפול על אחת יפהפיה :)

לפני 6 חודש הייתי בבורסה - הסחורה לא משהו..
לפני 3 חודש הייתי שם ,אחת ישראלית לא זוכר תשם...אבל כאיש שיודע לזהות פנים יפות ובעל טעם טוב..לא נופלת מדוגמנית מסלול..

המחיר 400 שח ל 15 דקות..

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

18
[QUOTE=אוליגופול]מקסימום - אל תסדר לו את הבסטיונר...הוא יעבור לגברים :)

אני באמת צוחק (בלי תגובה זועמת :) ) אכילס פשוט הצחיק אותי עם ההשוואה הזו.
[/QUOTE]
קודם כל אני לא זועם ולא כועס עליך, לא השוואה של פעם אחת הכעיסה אותי, כי אם יחס מזלזל לאורך תגובות רבות בפוסטים השונים.
אם בן אדם יבוא ויגיד מה שהוא רוצה בניסיונות להעליב אותי או מישהו קרוב אליי, אני פשוט אצחק מזה. עובר לי מעל הראש ודרך האוזניים.
אבל בן אדם שמתנשא ויהיר כמו הנ"ל... כאלה אני פשוט מתעב ולא יכול לסבול

ובקשר לבחורה שנהנית מההשוואה שלה לבסטיונר, הפסדת שלא לקחת את הטלפון, אין לך מושג מה הפסדת
ואם למילים שלי אתה לא מאמין אז הנה המילים של פינוקיו, הוא ניטראלי

[QUOTE=pinnochio]
תאמין לי שאם הוא יסדר לו אותה, הוא לא יבין מה נפל עליו.
זה כמו לתת לנהג חדש לנהוג על שברולט קמרו.חיוך גדול
אחרי שהיא תגמור איתו, היא תהרוס לו כל זיון עתידי שכבר לא יעמוד בציפיות.
הוא צריך ילדה אוקראינית תמימה, משהו בסגנון של כריסטי שעזבה אותנו.

[/QUOTE]

בגלל הסיבה הזאת לא הצעתי לו אותה, היא תפרק אותו
הוא צריך אחת קצת יותר בוגרת ועוטפת, עדינה וחברותית
דווקא לא האוקראיניות, הוא צריך ישראלית טובה
קיבל ייעוץ ומקווה שהבחורה תמצא חן בעיניו (כל אחד וטעמו הוא)
יתנהג בכבוד ויקבל מחיר הגון וייצא צדיק

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

19
האמת הוא צריך להתחיל מהבחורות של תל ברוך הן מנוסות ואין להן סרסור על הראש בתנאי שיש לך רכב אפשר לסחוב איתן שעתיים כמו חברה ולהפיק מידע מיני מיכולתן לגרום לך להנות באופן חושני וגם שיעור הכול כולל...קח את זה לצומת ליבך?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”