כ מבקש המלצה לבנאדם מתחיל - דף 4 - סקס אדיר

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

31
אכילס.
בחרתי את הדגם בקפידה.
אומנם לא הרכב הכי סקסי, אבל מה שהולך מתחת למכסה מנוע יפתיע אותךקריצה
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

32
[QUOTE=pinnochio]אכילס.
בחרתי את הדגם בקפידה.
אומנם לא הרכב הכי סקסי, אבל מה שהולך מתחת למכסה מנוע יפתיע אותךקריצה
[/QUOTE]

זה מה שקורה שאנשים קונים רכב ומסתכלים שאין חלודה, שהצבע נראה טוב, לא עשו תיקוני פחחות
אבל שוכחים לבדוק את מה שיש מתחת למכסה המנוע, בסוף נתקעים עם רכב יפה מבחוץ והתוכן... לא נוסע
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

34
[QUOTE=אוליגופול]למה שלא יהיה גם וגם?...למה להתפשר על אחד...[/QUOTE]

יש אנשים שמסתכלים רק על הפחחות והצבע של הרכב
הם שוכחים שחשוב שהכיסאות יהיו נוחים, שהמזגן יקרר בקיץ
הם שוכחים שהמנוע חשוב כי אחר כך יש לך יופי של אוטו רק ליופי
ולפעמים יש אנשים שמסתכלים מעבר לצבע ולחלודה, מסתכלים מעבר ליופי החיצוני
ישר בודקים נוחות ומנוע, ביצועים טובים
ואתה יודע, כשאתה קונה רכב מסוחר הוא יכול לדאוג שהחיצוניות תהיה מושלמת, לשטוף ולהכין אותו לפני שאתה מגיע
לגרום לך להזיל ריר על הרכב כשאתה רואה אותו, לשכנע אותך במילים בזמן שעיניך מסונוורות מהיופי החיצוני
ובסוף כשאתה מתחיל את הנסיעה אתה לא רואה את הרכב מבחוץ, אתה נמצא בפנים ואז מרגיש את החסרונות

אז קח את זה כחומר למחשבה
אוליגופול:

גזען!

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

36
[QUOTE=hitdam]אהלן חברים. אני חדש כאן בפורום ובתחום בכלל. אין לי נסיון בסקס ואני רוצה להכנס לתחום דוקא מפה (כדי לצבור נסיון).
אני מחפש בחורה שתגשים לי כמה שיותר GFE ותהיה סבלנית כמה שיותר ללמד בנאדם כמוני בלי נסיון.
בגלל שאני חדש בתחום, ואני לא רוצה סתם זיון על הפעם הראשונה, אני חושש מכל הקטע של מחלות, לכן אני מחפש בחורה כמה שיותר נקיה. אני לא מתקמצן על כסף (אבל לא להגזים עם מספרים יותר מתלת ספרתיים Sleepy).

תודה רבה לכל מי שיעזור לי!
(אגב, עברתי כאן אתמול על 6-7 דפים ראשונים ואני לא כל כך בטוח למי ללכת, בעיקר כי אני לא יודע איזו גברת תקבל בנאדם ללא נסיון כלל ותשמח ללמד אותו, לכן החלטתי לפתוח נושא חדש).

(בבקשה, אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לנסות לשכנע אותי לברוח. אני מודע לאיזה תחום אני נכנס וטוב לי).
[/QUOTE]

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

37
[QUOTE=chico]מקסימום, כל מה שאתה אומר נכון ב 1000% כשבוחרים בת זוג לחיים. בבואי לטבול את צ׳יקו ג׳וניור בנרתיקה של עלמת חן נפקנית, אין סיבה שאפשר על פחות מכוסית על.[/QUOTE]

זה נכון לכל דבר בחיים, זאת אני אומר לאחר ניסיון וטבילות שלא היו מביישות את דודו טופז ז"ל
צריך לדעת לאזן בין הדברים, אל תיקח את ההקצנה שלי כמוטו
מנסה להסביר שלא רק החיצוניות היא הקובעת והרבה פעמים היא מטעה ובגדול
ואם רק לתקוע את הזין אתה מחפש אז לך לקוקסינליות, יש כמה שנראות הרבה יותר כוסיות מכל אישה, יש להן חור, רובן לא יקרות אז פשוט תתקע

אני מקווה שלא יבוא האדון ויתחיל להגיד שיש לי פנטזיות הומוסקסואליות... עם החוסר הבנה שלו זה יקרה

אוליגופול:

גזען!

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

38
[QUOTE=chico]מקסימום, כל מה שאתה אומר נכון ב 1000% כשבוחרים בת זוג לחיים. בבואי לטבול את צ׳יקו ג׳וניור בנרתיקה של עלמת חן נפקנית, אין סיבה שאפשר על פחות מכוסית על.[/QUOTE]

אני אומר יותר מזה, לא צריך להתפשר בשום מקום, גם לא בבת הזוג, לא במכונית, לא בעבודה ובטח לא בזונה.

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

40
ויש אנשים שמתפשרים על התוכן והולכים על חיצוניות, בכל דבר בחיים
העיקר שאנשים יראו את מחזיק המפתחות היקר שרכש לאחרונה, סליחה העיקר שאנשים יראו את הכוסית איתה התחיל לצאת לאחרונה
אוליגופול:

גזען!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”