נפילה קשה - ליאל מרמת גן
15נפילה קשה - ליאל מרמת גן
16נפילה קשה - ליאל מרמת גן
18שלום לכל חברי הפורום היתי רוצה להגיב בנושא של ליאל,איני יכול להכנס למלחמת הגרסאות בין מדריך הכושר לבין ציקו,אוכל רק לספר את התרשמותי האישית,ליאל היתה אצלי ביום ראשון בערב,אני חושב שרק באותו יום היא התחילה לפרסם במדור,אני לא יחצן שלה ומעולם לא פגשתי אותה לפני המפגש בינינו,אני לא אתיחס לעניין הסקס,רק אומר שהשתדלתי לגרום לליאל את מירב ההנאה כפי שאני יודע לעשות והיא מצידה עשתה את המירב כדי לענג אותי בחזרה,אבל מה שיותר חשוב ליאל יפה מתוקה ואנושית ,האמת שהיא אפילו נכנסה לי קצת ללב ,אני מתכתב איתה ומקווה לפגוש אותה עוד פעמים רבות,הסיבה לכך שאני כותב בעיניין היא שכואב לי שמכפישים אותה כך,תנו לה צאנס היא חדשה בתחום,תמיד יהיו לקוחות מרוצים יותר ומרוצים פחות ככה זה בחיים.ציקו אני מאחל לך שתמצא מישהי שתעשה לך רק טוב אבל הליאל שאתה מתאר זו לא הבחורה המתוקה האנושית והסבלנית שאני פגשתי,יום טוב לכולם.
נפילה קשה - ליאל מרמת גן
19נפילה קשה - ליאל מרמת גן
20וההתרשמות הסובייקטיבית שלי מצ'קו היא שהוא משתמש תורם ואמין, שלא כהתרשמותי מהמשתמש בעל שני ניקים. זאת הן מההודעות של צ'קו בשרשור הזה והן מהודעות שלו בשרשורים אחרים. לכן אין לי ספק שהתיאור של צ'קו אמתי ושהנפילה רובה ככולה בשל היחס של הבחורה אליו ולא להיפך.
יתרה מכך, אני מצפה מה"מנהל האומנותי" שלה, זה בעל שני הניקים, להימנע מניסיון השמצה של משתמש תורם ואמין, ובמקום זאת להסביר ביושר שהבחורה שלו חדשה ולא מנוסה, להודות יפה על הביקורת, להבטיח שלמד את הלקח וככל שנוגע לו, יהיה שיפור בתודעת שרות הלקויה של הבחורה. אחרת, משתמשים אחרים אשר קוראים את השרשור הזה יבינו שיש להם עסק עם בחורה אשר נותנת שרות גרוע כעיקרון ולא כנפילה חד פעמית.
ולצ'קו - תודה על הדיווח ובהצלחה בפעם הבאה.