חברה,
זונה היא גם בן אדם
ובסקס עם לקוח היא מכניסה אותו לתוך קושד הקודשים שלה
זכותה לבחור עם מי היא מוכנה
וכן, זאת גזענות
אבל זאת עדיין זכותה.
גם זונת רחוב לא עולה לרכב של כל אחד
אז מישהי שמקבלת ביתה לא חייבת להכניס כל אחד הבייתה ובטח לא לתת לכל אחד לבעול אותה.
לתשומת ליבכם
אז שחררו
לאדה פצצה סקסית בת 43 בעלת חזה גדול !!!
42טיפש לנצח,
אם בעל המכולת היה מסרב למכור לך לחם - היית מרעיש עולמות, וצועד במצעדי מחאה יחד עם עוד אלפים כמוך. מחאה.
אבל זונה, לדעתך הטיפשית, רשאית לזמן ל'קודש הקודשים' שלה על פי צבע עורו של הלקוח...
קרא שוב את שני המשפטים האחרונים ואולי תצליח להבין כמה אווילית היא דעתך.
בעצם... אין סיכוי..
המגביה עוף - ירחיק ראות
43ההבדל בין בעל מכולת לזונה.
על פי "חוק הגנת הצרכן תשמ"א-1981 "
"עוסק" – מי שמוכר נכס או נותן שירות דרך עיסוק, כולל יצרן;
דהיינו מי שנותן שרות באקראי ולא דרך עיסוק החוק אינו חל עליו.
אז זונה נותנת שרות באקראי או דרך עיסוק? בצריך עיון.
בגמילה
44איצטגנין, אני בטוח שכשאתה נכנס לזונה, דקה אחרי שיצאה ממנה קבוצה של סודנים, אתה מלא אושר כי אתה הולך לזיין אחת שמקפידה על זכויות האדם. אם זה נכון אז כל הכבוד לך. אם זה לא בדיוק נכון אז אתה סתם צבוע, שמאמין ב"זכויות אדם תאורטיות". אני, בכל אופן, מאמין שאין דין זבן כדין זונה. אולי נעבור לזיין זבנים ונהנה משרות שווה, ללא משוא פנים. יום טוב לכולם!
45אלכס, לא ירדת לסוף דעתי.
אני טוען כנגד הדיעה של 'טיפש לנצח' המצדדת בזכותה של הזונה לסנן לקוחות.
לזונה אין זכות לסנן לקוחות - מאחר וזו אפליה - אם בוחנים את הסוגייה מבחינה משפטית.
לכן 'טיפש לנצח' שוגה כאשר הוא מביא טיעונים שמצדיקים את האפליה. זו 'התיפיפות נפש' לשמה..
המגביה עוף - ירחיק ראות
46איצטגנין היקר,ירדתי גם ירדתי. לדעתי יש לזונה זכות,משפטית ואישית,לסנן לקוחות ואני טוען שאפילו אתה לא תלך עם מי שמקבלת כל אחד {ואני משאיר את פירוט סוגיי הלקוחות לדמיון שלך }.הסינון הוא לטובת כולנו,למרות שגם אנחנו עלולים להיפגע ממנו. נדמה לי שלא הפנמת עדיין שמה שלימדו אותך בכיתה ד' היה שקר. רחב לא הייתה מוכרת מזונות,לא הייתה!!! אין קשר בין שרות במכולת לשרות של זונה. באמת שאני לא מבין אותך,אולי אני קשה הבנה. בידידות,אל תתעצבן.
47כמו שאנו "מסננים" למי ללכת , קורה שמגיעים לבחורה רואים ולא מתאים, גם לה מותר לסנן.
על אף מורת הרוח שלנו שאולי סיננה כי הבחור אתיופי.
על אף מורת הרוח שלנו שאולי סיננה כי הבחור אתיופי.
48אישית הבאתי את דעתי כבר לפני ולכן לא אחזור על כך.
עכשיו לעינינינו משהו יכול להעביר בפרטי את הטלפון של הגברת??
נותן בסתר..
מעדיף אותם מבוגרות
מעדיף אותם מבוגרות
50[QUOTE=מבקר קבוע]כמו שאנו "מסננים" למי ללכת , קורה שמגיעים לבחורה רואים ולא מתאים, גם לה מותר לסנן.
על אף מורת הרוח שלנו שאולי סיננה כי הבחור אתיופי.[/QUOTE]
על אף מורת הרוח שלנו שאולי סיננה כי הבחור אתיופי.[/QUOTE]
ללקוח יש זכות מלאה ל'סנן' - כלומר 'לפרסס' - מאחר והזונות אף פעם לא מפרסמות תמונות מלאות. רובן מנסות להפיל בפח, ומפרסמות תמונות לא שלהן.
לזונה אין זכות לסנן (אלא במקרה של חשש מפגיעה).
שני הצדדים אינם באותו מעמד, הזכויות שונות.
המגביה עוף - ירחיק ראות