כ מיטל - פלא עולם שמיני - דף 15 - סקס אדיר

מיטל - פלא עולם שמיני

143
טוב,
לפני כמה ימים חזרתי לביקור נוסף לאחר כמה חודשים.
אחרי כמה פעמים שהייתי אצלה בהחלט אפשר לסכם שמיטל היא אחת האופציות הטובות ביותר כיום מבחינת עלות מול תועלת.
היא נראית טוב, שדיים אליפות, היא דיסקרטית והיא יודעת את העבודה. אגב, השמן המוזר באמת הוחלף וטוב שכך.
מסג' היא לא עושה (יותר עושה נעימי כזה), אבל בשביל מסג' אמיתי תזמינו תור בקופת חולים.
בקטגוריה של מסג' מפנק - באמת שאין עליה.
כמה כתבו עליה שהיא אשת שיחה. גם אני התרשמתי ככה. אפילו לפעמים עוברת את הגבול, כשסתם בא לך לשכב ולהתפנק והיא ממשיכה לדבר. זה בסדר, אף אחת לא מושלמת.

המראה שהיא הוסיפה והמיטה האיכותית משדרגים את החוויה גם כן.

עצה למי שרוצה לקבל ממנה שירות מכסימלי (בגבולות שלה) - תנו לה את הכבוד שלה. תתיחסו אליה עם כבוד ותקבלו שירות מעולה. לא פחות מכך.

אגב, כתבתי פעם וזה עדיין מטריד אותי - לא ראיתי אותה אף פעם נכנסת להתקלח. מכסימום שוטפת את עצמה בכיור. קצת מטריד עם כל הגמירות בין השדיים...

מיטל - פלא עולם שמיני

144
אוקיי. אז לאחר שביקרתי את כריסטינה נהייתי רעב בטירוף(בכל זאת עשיתי כבר 4 מספריםEmbarrassed) וירדתי על איזה לאפה טובה בבן יהודה. הבטן התמלאה ונרגעהצחוק ואני - שעדיין הייתי חרמן משום מהקריצה(מה חדש?צחוק)- התחלתי לחשוב על המטרה הבאה שליApprove. למי שרוצה לקרוא את הדיווח על כריסטינה הוא מופיע כאן:

כריסטינה שזיינה לי את הצורה.

אחרי 4 זיונים עם 3 בחורות שונותEmbarrassed התחשק לי איזה מסז' טוב. בעוד אני בודק מטרות פתאום אני רואה את הדיווח המצוייןאצבע למעלה של החבר pinnochio אודות בחורה חדשה בשם לולה שנשמעה מאוד לטעמי בדיווח. התלבטתי... בכל זאת בא כרגע יותר מסז' מזיון...Ermmצחוק אמרתי לעצמי שנשמור אותה כמטרה מעניינת לסבב הדגימות הבאקריצה ונלך על מסז'. ראשונה בתור - סהר האתיופית(בשל המשיכה העזה שלי לשחורות/שחומות עורTongue) שהחבר פין-חס דיווח עליה לטובה כאן:

מתקשר לגבעון ונאמר לי שעזבה כבר לפני כמה חודשים...Disapprove בעסה!!Ouch כבר הספיקה לעזוב?! אם מישהו יודע איפה נמצאת היום(במידה ועדיין עובדת) אני אשמח לשמוע. הלאה. מתקשר לבטינה הברזילאית שרבות וטובות דובר עליה כאן. אמרה לי שלא עובדת היום ושאנסה ביום אחר... אוקיי. מטרה הבאה. זכרתי את הדיווחים המעורבים על מיטל ולמרות זאת החלטתי לנסות כי היא נשמעה בול הטעם שלי(שחומה, גבוהה יחסית וחטובהTongue). מתקשר וכמו שכתבו לפניי - היא קצת קשוחה/חשדנית בטלפון. קצת חוקרת איך ומאיפה הגעתי אליה(כמו תמיד - דרך חברקריצה). כיוונה אותי למיקום מוזר - דירה בתוך בניין משרדים באיזור הבורסה בר"ג.

לאחר תיאום טלפוני אני נכנס. פתחה לי את הדלת בחזייה ותחתונים וכבר חיוך עולה על פנייחיוך גדול. הבחורה ניראית מאוד לטעמי!!Tongue בת 27, שחומה/שזופה בגובה 169-170 ס"מ, שיער שחור, פנים בעלות יופי מזרחי, חזה בינוני+ טבעי ושופע, תחת מוצק ועגול כמו שאני אוהב, וגוף חטוב עם טיפה בשר עליו שיהיה מה לתפוסקריצה. כמו שאמרתי - מאוד נמשך לסוג המראה הזהחיוך גדול. סקסית ומושכת מאודדד!!פצצה

פרטים: 250 למסז' ובודי לחצי שעה.

נכנסתי להתקלח לא לפני שניהלנו סמול טוק ארוך מאוד ולפניי נתגלתה בחורה נעימה וחכמה שכיף לדבר איתהמוחא כפייה ובכלל היה כיף לקשקש קצת בעברית אחרי כל האנגלית שדיברתי עם הרוסיות שפגשתי קודם באותו היוםצחוק(ראו דיווחים קודמים). אגב, היא מודעת לפורום(למרות שלא הזכרתיCensored ולא מזכיר לעולם בשום מפגש שאני חבר פורום מתוך עיקרון אישי שליפצצה) ויש לה עליו דעות מעורבות... מעדיפה בעיקרון את שיטת חבר מביא חבר על פני כאלה שיבואו אליה דרך הפירסום.

בגדול התרשמתי שמדובר בבחורה שבאופן עקרוני מתייחסת בכבוד רב ללקוחותיה(כנראה הקשיחות/חשדנות בטלפון היא סוג של אמצעי לסינון) ושאכפת לה שייצאו מרוצים
מוחא כפייהאצבע למעלה.

לעיניננו: לאחר מקלחת נשכבתי על מיטת המסזי'ם שלה ומיטל מורחת עליי שמן ומתחילה במסז' קצת חלש אך מושקע. בסבלנות עוברת על הרגליים והישבן, ולאחר מכן הגב תוך שהיא מחמיאה לי הגוףEmbarrassed. מהר מאוד נצמדה אליי מלמעלה עם שדיה תוך שיורדת עם ידה לכיוון המפשעה ומתחילה לעסות את הביצים והזין שהחל לתעוררחיוך גדול. ביקשה שאסתובב והחלה לאט לאט לעסות את הזין והביצים תוך שהיא נשכבת לצידי ודוחפת את שדיה השופעים לפנייTongue(לא לפני שהרימה את משענת המיטה כך שיהיה לי יותר קל לנשק וללקק לה הציציםTongue). הבחורה בהחלט משתמשת לא מעט באוצרות הטבע שלהTongue ואני מזמזתי את ישבנה המגרה תוך שהיא ממשיכה להצמיד את שדיה לפניי במקביל לעבודת היד על הכלי. נישקתי גם את פניה ועשיתי מס' ניסיונות לגרום לה לזרום לצרפתיות אולם ללא הצלחה.

ביקשתי ממנה 69, ופה התגלה לי החיסרון הכמעט יחיד שלה: לא מגולחת למטה...מבולבל אולי תפסתי אותה יום לפני טיפול קוסמטי...Ermm אנא עארף... בלי קשר - בכל הגוף היא חלקה לגמרי ומאוד נעימה למגעApprove. ליקקתי אותה בכוס ובדגדגן בעוד היא ממשיכה בסבלנות לעבוד על הזין והביצים עד שהסתובבה חזרה ובשלב זה שאלתי על אקסטרות. הציעה מציצה מקונדמת בלבד(לא מוכנה לחשופה גם בתוספת, או שאולי רוצה קצת להכיר את הלקוח בטרם זורמת איתו יותר... לא סגור על זה) ופרוסטטה.

בחרתי בפרוסטטה בתוספת של 50 ש"ח ומיטל שמה כפפה על היד ובאה מלפניי. עיסתה בעדינות את פי הטבעת ואז החדירה אצבע במקביל לשפשוף הכלי. ביקשתי ממנה לעבור פעם נוספת ל-69 כי התחשק לי שוב על התחת הסקסי והמוצק שלהTongue, עברה לתנוחה זו ושוב התחלתי ללקק לה את החורים בתאווהחיוך גדול כשהיא ממשיכה במקביל לשפשף את הביצים והחבר מהקומה למטה.

מצינו והיא עברה לשכב לצידי שאני ממשיך למצוץ את שדיה היפים ולמזמז בחרמנות את ישבנה(ביקשה להימנע מאצבעות וכמובן שכיבדתי זאתApprove) עד שביקשתי ממנה לגמור בדרך האהובה עליי - "גמירת פלחי ישבן מלוקסרת"קריצהTongue. הסכימה, ונשכבה על ביטנה. אוחח!!! איזה תחת מזמין יש לה!!!TongueTongue מרחתי אותו בשמן ונשכבתי מעליה כשאני משפשף עד להתפוצצות החמישית שלי לאותו יוםEmbarrassed שהתפזרה על כל גבה ואף הגיעה לפניה(מה לעשות...צחוק חירמנה אותי הבחורהStarחיוך). עוד המתוקה אומרת לי:"טוב שלא הגעת רחוק"Shockedצחוק חחחחחחחצחוקצחוק קמתי, ניקיתי אותה ונכנסתי להתקלח.

התלבשתי ונפרדתי ממנה בחום ובחיבוקיםHug(לצערי לא זרמה לנשיקת פרידה על הפה...צחוק אולי נפתחת יותר כשמכירה את לקוחותיה) תוך שאני מודה לה על הטיפול המאוד סבלני והמסורStar.

סה"כ הייתי שם כ-50 ד' ללא שום לחץ של זמן מצידה!!!מוחא כפייהמוחא כפייהStarStar רק הוסיף למניותיה אצלי שגם ככה היו גבוהות מאוד.

לסיכום: ישראלית שחומה וסקסית, שירותית ומאוד סבלנית, חשוב לה שתצא מרוצה, ליברלית למחצה במסגרת גבולותיה(וכמובן שחובה לכבד זאת. אולי עם קבועים נפתחת וזורמת יותר), משקיעה, לא מלחיצה אפילו לשנייה, ובכללי שווה כל אגורה לדעתי. אני בהחלט אשוב אליה בהזדמנות. תהנו ותתייחסו יפה ליהלום המתוק הזה.

אח"כ הלכתי לקים מביאליק 127. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

zooz

מיטל - פלא עולם שמיני

146
גם אני הייתי סוף סוף לאחרונה עם מיטל לראשונה, ואכן טיפול חביב.
יש לי קצת בעיה עם המחיר, ובייחוד שאמרה לי שהיא מתלבטת אם להעלות את המחיר ל- 300.
בכל אופן כחוויה חד פעמית היא בהחלט מומלצת, ואני מאשר מנקודת מבטי את כל מה שכתב לקסר עליה.
מחפש את הדבר האמיתי!

מיטל - פלא עולם שמיני

147
אז אני אוסיף לשירשור הארוך את ביקורי אמש, וגם לי לצערי אין מה להוסיף למעט העובדות הפשוטות - היא מודעת לשירשור ולחוות הדעת הנרחבות, המחיר עדיין ללא שינוי. הזמן נשאר 30 דקות ברוטו והשדיים מקבלות בשמחה את כל הרצונות בגבול הטעם הטוב.
לא חשבתי על עניין המקלחת שלה, אולי לא מתקלחות אבל נראית, מרגישה ומריחה נקייה מאד.
שורה תחתונה - אני אחזור.

מיטל - פלא עולם שמיני

150

Just came back from a visit from Meital. I usually go with the אין לקדם אתריםs but I read about her great natural tits and couldn't resist

She is independent which I like, and her place is in the middle of a business district which makes it very discrete
The room which is clean and Meital was wearing a nice sexy black lingerie.

after a quick shower i sat on the bed and played with her big naturals -65G heaven for a tit lover
i layed back and let her go to work. her tits were all over my body which was obviously why i came and soon I did.

What was especially nice was that she didnt just clean up and get dressed she kept her hands on me giving me a light massage, btw the music in the background was nice for the atmosphere, all in all it was a great 30 minutes and I no doubt will return

What I have now learned after reading the posts here is that she offers a lot more than just a mere massage. Though it doesnt include full penetration , there is a lot more going on than just a handjob

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”