כ זהירות - סקס אדיר

זהירות

1
לפני כתקופה היתה לי תקופה שלא הצלחתי להתחבר לאתר. לאחר בירור ארוך הוסבר לי שכנראה ניסו לפרוץ לי לחשבון.

היום אחרי הריב עם צ'אק נוריס ולאחר הניסיון שלי להסביר לו בצורה הגיונית ואינטלגנית שאני מדווח וותיק על הרבה מקומות + הסברתי לו את החיבה האמיתית שיש לי ליוליה ובנותיה (שמגובה בלא מעט דיווחים אוהדים מעבר לשלי כך שהכל כמובן אמיתי) חשבתי שהסאגה נגמרה ותכננתי להניח לילד ולפעול מול האדמין להרחיק אותו מאחר ולא הפסיק להזכיר את שמי למרות שביקשתי.

היום בערב שוב לא הצלחתי להתחבר לאתר ושוב החשבון שלי נחסם מאותה סיבה שקרתה לפני חודש - כנראה שוב ניסו לפרוץ לי לחשבון.

יש לי הרגשה שצ'אק הוא יחצן מסוג חדש...אחד שנשלח ע"י תאגידי ה-500 בגלל המאבק של חלקנו במחירים. שימו לב היטב ואולי תחליפו סיסמא כי אני חושב שדברים עלולים לגלוש לחיים האישיים אם אכן יצליחו לפרוץ לחשבון.

זהירות

2
גם לי ניסו לפרוץ כמה וכמה פעמים וקיבלתי אותה בעיה, אך שיניתי את הססמא כמה פעמים לאחת מסובכת כלכך שאפילו אני מתקשה להקיש
דבר שני אין בחשבון שלי שום דבר שיסגיר את מי שאני, כולל המספר טלפון שלי שמי שרוצה אתן לו בשמחה
מה אכפת לי הוא עולה כולה 70 שקל בקיוסק הקרוב ורשום על שם מישהו שהמצאתי במקום
ואולי ידידי
בוא תן לבחור קצת מרחב נשימה ונראה מי הוא באמת
אל תבקש מאדם לא להאשים אותך ביחצנות בזמן שאתה מעלה האשמות כנגדו
ככה זה ייגרר לעוד ועוד
ניסיתי להסביר לצ'אקי ועכשיו גם לך
תשאירו לי ולאדון צ'ילבה שלי את הריב, גם ככה אנחנו עושים את זה יותר מעניין משניכם
וברצינות
תן לו צ'אנס
לא נראה לי שמישהו מכם יחצן
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

זהירות

4
אני הצעתי לו כבר כמה פעמים "חיה ותן לחיות" אבל הוא לא מרפה...פתאום בצירוף מקרים אני לא מצליח להתחבר כי ניסו לפרוץ לי...לא יודע מקסימום...

בד"כ שאתה מדבר עם מישהו ופורס בפניו עובדות וטענות הגיוניות אז בסוף דברים חודרים. פה מגיע לך בן אדם שנמצא פה יומיים וחצי...70 הודעות בלי דיווח אחד (נותן שני דיווחים של 2 שורות באותו יום מה שהופך אותם למפוקפקים וגם אם לא..דחילק..איפה היית עם הדיווחים האלו במשך כל הזמן שאתה פה) ומזכיר אותי ב-10 הודעות על החיבה שלי לתאגיד של יוליה...

כמה אפשר להבליג....

זהירות

5
[QUOTE=אוליגופול]אני הצעתי לו כבר כמה פעמים "חיה ותן לחיות" אבל הוא לא מרפה...פתאום בצירוף מקרים אני לא מצליח להתחבר כי ניסו לפרוץ לי...לא יודע מקסימום...

בד"כ שאתה מדבר עם מישהו ופורס בפניו עובדות וטענות הגיוניות אז בסוף דברים חודרים. פה מגיע לך בן אדם שנמצא פה יומיים וחצי...70 הודעות בלי דיווח אחד (נותן שני דיווחים של 2 שורות באותו יום מה שהופך אותם למפוקפקים וגם אם לא..דחילק..איפה היית עם הדיווחים האלו במשך כל הזמן שאתה פה) ומזכיר אותי ב-10 הודעות על החיבה שלי לתאגיד של יוליה...

כמה אפשר להבליג....

[/QUOTE]

בגלל זה כתבתי, אין לך מה להוכיח תן לו את הזמן להוכיח ונראה מה יהיה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

זהירות

6
[QUOTE=אוליגופול]
יש לי הרגשה שצ'אק הוא יחצן מסוג חדש...אחד שנשלח ע"י תאגידי ה-500 בגלל המאבק של חלקנו במחירים. שימו לב היטב ואולי תחליפו סיסמא כי אני חושב שדברים עלולים לגלוש לחיים האישיים אם אכן יצליחו לפרוץ לחשבון.

[/QUOTE]

נראה לי כדאי תחבור לצעיר לנצח עם תיאוריות הקונספירציה.

יש לי ווידוי:
אני חנון יוצא יחידת 8200.
יום אחד פנה אליי בחור רוסי גדול ומפחיד.
הוא אמר לי שהוא הבעלים של תאגיד ה500 והוא רוצה לשכור את שירותי פריצת האתרים שלי, מאחר והוא איים עליי הייתי חייב להסכים.

הוא אמר לי שהמטרה היא תאגיד ה400 ושאני צריך לפרוץ לחשבון של אוליגופול ואם לא הוא ידאג לזה שאני לא אזיין יותר בחייםShocked

מצטער אוליגופול, אני רוצה להמשיך לזיין...צחוקצחוק
...................

Boom Boom Chuck

זהירות

7
גם אצלי זה זרק אותי מהחשבון ושלח לי למייל לכתוב סיסמה חדשה חשבתי שחסמו אותי משום מה
היה מוזר הקטע לקח לי זמן עד שהצלחתי להתחבר שוב

זהירות

8
גם לי קרה אותו דבר
לדעתי נפרץ החשבון והצלחתי להשתלט עליו שוב.
ועוד משהו, מייד לאחר מכן נפרץ חשבון הגי מייל שלי!
גם עליו השתלטתי.
בהחלט מפחיד ומעצבן.
אבל לא חושב שזה החבר שהוזכר כי זה היה לפני כחודש.

זהירות

9
בוקר טוב החבר אוליגופול למה אתה מתבייש לקרא לגברת בשמה האמיתי
הכותרת היתה צריכה להיות ״ אלימות מילולית בפורום״
כתבתי במקום אחר שיש מספר חברים שמקבלים תגובות ציניות שלא נראות טוב מאיימים בפרטי
וכמו שנאמר אלימות מילולית תוביל בסופה לאלימות פיזית
ולצערי יש הרבה תרנגולים בפורום וזה חלק מההיתנהגות החברתית של גברברי המדינה
יעני ״ כל ממזר מלך״
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”