כ ורד בן גוריון 18 רמת גן..נפילה!!!!!! - סקס אדיר

ורד בן גוריון 18 רמת גן..נפילה!!!!!!

1
חברים יקרים
אחרי שבועות רבים שלא דיווחתי..תפסה אותי היום חרמנות ומכיוון שהייתי באזור קפצתי לבן גוריון 18 ברמת גן..הגעתי לאזור ומצאתי חנייה ברחוב מקביל ושמתי פעמיי לכיוון הדירה שנמצאת בסמטה ליד פיצוציה בבנין מספר 18..דיסקרטי זה לא..
שלוש קומות. דלת לבנה והופ נכנסתי לדירה..פתחה לי בחורה עם חזה גדול מסיליקון ישראלית העונה לשם ורד ...מטר שישים מבנה גוף רחב ובינוני אגן רחב ושחומת גוף..שער חום ארוך ומעט אף סולד...היתה לטענתה בג'ט לג...נכנסתי לחדר והיא אמרה לי "אתן לך פרטים" אמרתי לה שאני לא פעם ראשונה אולם היא התעקשה..טוב נו..הלכתי להתקלח ויצאתי מהמיקלחת שרגלי מעט הרטיבו את הריצפה..ורד נכנסה וגערה בי על כך שהרטבתי את הריצפה... ולא התנגבתי כמו שצריך..היא ממש כעסה..הייתי בשוק ואמרתי לה שזו פעם ראשונה שמתייחסים אליי בצורה כה מבישה..שאלתי אותה אם היא רוצה ללכת ואקרא לאחרת.. והיא אמרה שלא..האמת כבר ירד לי..אז התחילו לשרוף לה העיניים כי היא לא ישנה לטענתה.בכל אופן נשכבתי על המיטה ושוב היא כעסה שלא שכבתי כמו שצריך על המגבות.היא ביקשה שאתרומם וסידרה אותם שוב..היא התחילה העיסוי..עיסוי סתמי של 10 דקות הורידה חזייה וחלק תחתון.שאלתי אותה איפה אפשר לגעת.בחלק התחתון אסור לגעת..אמרה לי להתהפך אחרי 10 דקות והיא עשתה לי בודי עם החזה על הבטן ועל שמוליק שסוף סוף התרומם...בחזה לא נותנת לגעת יותר מדי מדי פעם הורידה לי את היד..משחקת יפה עם הביצים לבסוף כמובן שפשוף נעים, לא רע בכלל...יצאתי במהירות משם והסתלקתי כל עוד נפשי בי..אחת החוויות הגרועות שהיו לי בתחום..לא אחזור לשם יותר...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”