טוב, אז אני אמנם לא דוגם ולא מדווח הרבה - אבל אני פה לא מעט, ובימים האחרונים יצא לי לדבקר את קטיה.
קודם כל מדובר בבחורה יפיפה לטעמי, גבוהה, רזה, סקסית, חזה פרופורציונאלי,(ישבן קצת קטן - אבל עליו בהמשך). יפה כמו נימפה.
הכיכרות, כסף, מקלחת, הבחורה מעט עצורה. גם בנשיקות, הזדרזה לסגור את הפה. נעמדה במיטה על הברכיים כדי להתחיל להתפשט, ואני ניצלתי את ההזדמנות ונכנסתי עם הפנים בין רגליה ל-facesitting. קטיה גנחה, רטטה מעט (היה נראה אותנטי) והתחילה להכנס לעניינים. הרגשתי שהיא נרטבת, והיא מיד משכה קונדום הלבישה והתחילה לרדת לי שאנחנו ב-69. חוויה מופלאה.
משם התהפכתי על הגב והיא התיישבה מעליי. לא רכיבה אלא ישיבה. הגניחות שלה התגברו, החזקה שלה קפץ, השיעור הארוך והחלק שלה נשפך על החזה והפטמות הורדרדות שלה ומהר מאד לא יכולתי לשלוט בעצמי והתפרקתי בתוכה.
הורדת קונדוום, מקלחת וחזרה למיטה. קטיה נפתחה, התחלנו לדבר עליה ועל אוקראינה, קצת בדיחות. שנינו ערומים במיטה, ליטופים, נשיקוןת (הפעם זרמה קצת יותר - הקרח נשבר) והתחלתי לרדת לה.
ירדתי לה איזה 7 דקות. הייתה פעילה, גנחה, התפתלה, הרימה את הרגליים שלה מעל הכפתיים שלה (מחזה שיכול להביא לדום לב אצל היפיופה הזו), לא נראה לי שגמרה, אבל בהחלט רצתה חדירה. הרימה את הראש שלי אליה, נשקיה אוי והחלה לטפל בקונדום.
הפכתי אותה לדוגי מול המראה - אמרתי לה שאני חייב לקראות אותה וזה הדליק אותה.
דוגי, טויק קטן, אני מתחיל לאט ורואה איך הזין שלי מושך איתו החוצה חלק מפנים הכוס המתוק שלה. התחלתי להגביר את הקצב שהיא מגבירה את הגניחות, עד שבאיזה שהוא שלב היא לא יכלה יותר, התרחקה קצת, התהפכה על הגב, נתנה לי חצי חיוך (אחד המפתים) ביד אחד אוננה לעצמה ובשניה קראה לי אליה למיסיונרית/
סחבק לא יכול היה לסרב, נכנסתי אליה במסיונרית. היא לא הכי צרה ולא רחבה מדי, היא הייתה רטובה והסקס היה נעים ואיטי. באיזה שהוא שלב הרימה את הרגליים הרזות, החלקות והבלתי נגמרות שלה מעל הכתפיים שלי, ודחפה לי את הישבן פנימה לתוכה בקצב מהיר יותר עד שהתפרקתי בתוכה. קצת לפני כן היא הגבירה אנחות, תפסה את הראש ונתנה אחלה שואו. לא יודע אם גמרה או ניסתה לזרז אותי. רק יודע שזה מחזה מאלף לראות כוסית שכזו מתפתלת תחתיך ואם זה הצגה - לגמרי שווה את זה.
סיכום על פי קריטריונים:
מציצה - 8 (מקונדמת) אבל בפוזיציה הנכונה מדובר במראה יפיפיה ששוה כל שניה.
סקס - סיבוב ראשון 7 סיבוב שני 9. הילדה נפתחת לא כמו פרח, עדין, אבל כשהיא פורחת - ה-ל-ל-ו-י-ה
אוירה - ראה סקס.
סה"כ - אני רוצה אותה שוב ושוב. מת להעביר לילה עם הדבר הסקסי הזה. שהיא שוכבת ערומה לידך מלטפת וצוחקת -בשבילי זה היה שווה הכל.
תבלו!