כ כמה הערות לחלק מהלקוחות - דף 4 - סקס אדיר

כמה הערות לחלק מהלקוחות

32
[QUOTE=אני אליאן אשדוד] אנחנו לא בחרנו להיולד טרסיות ולעבוד בזנות כדי להגיע לחלום הסופי שתמיד הרגשנו וחלמנו להיות נשים לעבוד בזנות אני לא מאחלת לאף אחד להגיע לעבוד בעבודה הזאת לכם זו פנטזיה לנו זה רק לגשים תחלום ולגיע למצב שנסיים תתהליך להיות נשים
ואדון וותיק מי אתה שתשפיל ותרד ככה על ליאור פשוט גועל נפש איכס אתה חיי בסרט שאנחנו השרמוטות שלך פשוט אדם דוחה בגלל לקחות כמוך קוקסינלית מתקתקות .ואגב אני שמה זין על כולם כאן מי שרוצה אותי שיבוא ומי שלא כואב לי הזין מימנו אני לא מפחדת שרישמו אליי כאן אני אמיתית ושלמה אם עצמי שהיה סופש ניפלא וליאור אני מצדיעה לך נשמה שלי[/QUOTE]

, אם מישהי באמת רוצה היא תעבוד בעבודה נורמאלית, אבל הכסף הקל של 300 שקל לחצי שעה קורץ יותר,

מעטות הטרנסיות שבאמת ילכו לחתוך לעצמן , רובן נהנות מחיים ראוותניים של חו"ל ובזבוז הכספים שהרוויחו בזנות, אז על איזה תהליך את מדברת?

תלכי לטיפול , תנסי לעשות את התהליך עם פסיכיאטר, ואני בטוח שגם אם תעשי את זה עם פסיכיאטר (דבר שכלל לא סביר שיקרה) אז הוא יגיד לך שהעבודה בזנות לא תורמת לך כלום אלא רק עושה נזקים נפשיים.

עוד דבר אליאנוש החמוד , אני הלקוח הפוטנציאלי שיכול לבא ולשלם לך את הכסף שאת כל כך צריכה ורוצה (דבר שבחייייים לא יקרה) , אז תדברי יפה, לבנתיים הלקוחות שמים את הזין שלהם בתוך התחת שלך,

כמה הערות לחלק מהלקוחות

34
אליאן בתור אחד שיצא לו להיות איתך ולדעתי את נותנת שירות מציון איתך ואם רומי ממש הרגשתי חוויה אמיתית שאת לא תקתקנית ומאוד סבלנית חברי הפורם בעצם באים בתלונות לקוקסינליות שבעצם סתם מבטיחות עולמות ובסוף סתם נותנת שירות חרא ואת בסדר אליאן את מותק אז עזבי אל תכניסי את עצמך למיטה חולה ביחוד שראיתי תגובות והמלצות טובות אליך מתוקה .ומר וותיק לא יפה ככה לרדת על קוקס ולדבר אליה בלשון זכר .וחברים בתור אחד שהיה אם אליאן הלואי וכולם היו לומדת מימנה אך נותנים שירות .ממליץ בחום

כמה הערות לחלק מהלקוחות

35
[QUOTE=Liorkoks] Sun- לא רק שאתה מדבר שטויות אלא בכמויות. לא שכל ולא נעליים. מעולם לא ביקשתי שיסירו שום שירשור, זה הכל בראש שלך. אני תמיד מציינת שאני אקטיבית ואם היית מתעקש לזיין אותי הייתי גם מראה לך איך אני מקבלת אותו כמו שנידמה לך שהיית רוצה לזיין. אפילו במודעה מצוין שאני פעילה. אל תנסה לשקר. כולכם עברייני מקלדת פאתטים ומתוסכלים. אם הייתי צריכה להתמודד עם סוג לקוחות כמוכם כבר הייתי פורשת מזמן. ותיק- לך כבר עניתי בפרטי הבנתי את התיסכול והמירמור שלך מהחיים וסהכ אני מרחמת על סוג אנשים כמוך.
בלי פורום או בלעדיו. בלי פירסום או בלעדיו . בין אם זה בבית או בכביש בנות תמיד יעבדו ותמיד ירוויחו כי אתם טיפה בים.
ניסיתי לשמור על רמה אבל אתם חבורת פח שתהיו מאוכזבים תמיד כי הסטנדרטים שהצבתם לעצמך גדולים ממכם והרבה.
חבל היה לי על בזבוז האנרגיה עליכם.
[/QUOTE]

ליאור,
מתי תבינו שתגובות אלו ובעיקר הפיסקב האחרונה בתגובה שלך משחקות לרעתך.
אל תזלזלי החברי הפרום שהם קליינטים פוטנציליים שלך.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

כמה הערות לחלק מהלקוחות

36
וווואו איזה דיון מעמיק-אז לטובת שיעור קצר באנטומיה-בטוסיק(כי תחת זה גס...)בטוסיק יש חרא...זה תפקידו-סוף מסלול של החרא(שהווויז מודיע שהגיע ליעד...-מי שנגעל...שלא ישחק עם החור הזה...-אני לא אומר לא להתנקות חוקן שטיפה וכו...אבל תהיו רציניים...ומי שחושב שהוא ישחק עם החור הקטן והכל יהיה רייח של שושנים-מוזמן להתאכזב.גברת ליאור היקרה-את במקצוע העתיק בעולם אשר בו את מעניקה יחס חם,תשומת לב,רגש אוהב..אינטימיות סקס,ואפילו מגשימה חלומות.כנותנת שירות את נתונה לביקורת מצד הלקוחות-טירון ירוק ניסה להסיבר לך את זה בחוכמתו כי רבה.כאן הפורום הזה-זה המקום לביקורת.נותנת שירות חכמה היתה לוקחת את המסר ומפנימה-או מתעלמת,אבל בכל מיקרה לא מנסה לריב עם הלקוחות הפוטנצאלים שלך..וזה מכמה סיבות:
שם טוב שווה יותר משמן טוב
לוח הזמנים של העבודה הזאת הוא קצר-אין הרבה זמן חסד
אנחנו לא נהיים צעירים מיום ליום -ומאבקים כאלה רק עושים לנו קמטים שערות לבנות ואויבים שמקטלגים אותך כחרא אדם.והכסף לא יזרום.
הזלזול הבוטה שלך רק מאדיר את הסלידה מימך-אישית,ממש מאוכזב מהסגנון תגובה שלך.
דווקא קוקסית צעירה שנשכבה על הגדר כדי לקום להגנתך יכולה להיות לך למודל לאיכות שירות וסגנון שיחה.

שניה של אופטימיות
את עדיין יכולה לתקן את המצב-הכל תלוי בך

וחברים-הדיון מיצה את עצמו..יאמר לזכות ליאור קוקס שהיא קמה מול האש ולא נסוגה-למרות מספר אמירות קשות-ועל זה אומרים -יש לה ביצים זאתי:)

כמה הערות לחלק מהלקוחות

37
[QUOTE=zogsexy]

וחברים-הדיון מיצה את עצמו..יאמר לזכות ליאור קוקס שהיא קמה מול האש ולא נסוגה-למרות מספר אמירות קשות-ועל זה אומרים -יש לה ביצים זאתי:)[/QUOTE]

אלו הביצים שאני ישמח ללקק.
אכן מוצה הדיון
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”