[QUOTE=אני אליאן אשדוד] אנחנו לא בחרנו להיולד טרסיות ולעבוד בזנות כדי להגיע לחלום הסופי שתמיד הרגשנו וחלמנו להיות נשים לעבוד בזנות אני לא מאחלת לאף אחד להגיע לעבוד בעבודה הזאת לכם זו פנטזיה לנו זה רק לגשים תחלום ולגיע למצב שנסיים תתהליך להיות נשים
ואדון וותיק מי אתה שתשפיל ותרד ככה על ליאור פשוט גועל נפש איכס אתה חיי בסרט שאנחנו השרמוטות שלך פשוט אדם דוחה בגלל לקחות כמוך קוקסינלית מתקתקות .ואגב אני שמה זין על כולם כאן מי שרוצה אותי שיבוא ומי שלא כואב לי הזין מימנו אני לא מפחדת שרישמו אליי כאן אני אמיתית ושלמה אם עצמי שהיה סופש ניפלא וליאור אני מצדיעה לך נשמה שלי[/QUOTE]
, אם מישהי באמת רוצה היא תעבוד בעבודה נורמאלית, אבל הכסף הקל של 300 שקל לחצי שעה קורץ יותר,
מעטות הטרנסיות שבאמת ילכו לחתוך לעצמן , רובן נהנות מחיים ראוותניים של חו"ל ובזבוז הכספים שהרוויחו בזנות, אז על איזה תהליך את מדברת?
תלכי לטיפול , תנסי לעשות את התהליך עם פסיכיאטר, ואני בטוח שגם אם תעשי את זה עם פסיכיאטר (דבר שכלל לא סביר שיקרה) אז הוא יגיד לך שהעבודה בזנות לא תורמת לך כלום אלא רק עושה נזקים נפשיים.
עוד דבר אליאנוש החמוד , אני הלקוח הפוטנציאלי שיכול לבא ולשלם לך את הכסף שאת כל כך צריכה ורוצה (דבר שבחייייים לא יקרה) , אז תדברי יפה, לבנתיים הלקוחות שמים את הזין שלהם בתוך התחת שלך,