כ מאיה, gfe אמיתי - דף 3 - סקס אדיר

מאיה, gfe אמיתי

21
כמו תמיד הפורום לפעמים מקלקל בנות ולא עושה דווקא את ההיפך
חברים ישנן בנות שלא רוצות להיחשף ככה בפומבי, שוב אתם מתייחסים אליהן כזונות כאשר אתם שוכחים הבדל אחד, הן לא ממש עושות את זה בכיף שלהן
קחו את נושא הפוסט הזה, היא עושה את זה מצורך קיומי ולא ביקשה שיעבירו אליה את כל חברי הפורום, גם לא 5 בכל פעם
נשים שהועברו לפה על ידי ועל ידי אנשים אחרים שאני מוקיר, כל אלה הועברו תוך הסכמה שלהן שיפנו אליהן עוד גברים
לא כך הדבר פה
אז חברים תפסיקו לשלוח הודעות ולבקש טלפון כי אף אחד לא יקבל

[QUOTE=gama light]אני לא מבין במה אחים של גברות, יותר מוסרי מכל אדם אחר פה. יש כאן קבוצה של אנשים ששולחת מספרים של פרטיות במישרין, ורואה את עצמה כבעלת איכויות מוסריות גבוהות במיוחד. אני לא מבין מה הטעם בפורום, אם נוצרת פה גווארדיה של יוזרים, שמשתפים לרוב אך ורק את עצמם. [/QUOTE]

בדיעבד זה מכוון אליך

כשאני נותן כרטיס או טלפון לאחים של גברות אני יודע למי אני נותן, לעומת זאת אין לי שמץ של מושג מי אתה ולכן לא תקבל ממני טלפון של בחורה כזאת

אין פה "גווארדיה"
יש פה אנשים שהכירו ויודעים מול מי הם מדברים
וכן המוסריות של אחים של גברות הרבה יותר גבוהה משל כל אדם אחר פה
אתה לא מכיר אותו אבל אני כן
אז שב בשקט, עדיף
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מאיה, gfe אמיתי

23
אתה קשקשן.
אז שתף את אחים של גברות, בעשרות טלפונים למה אתה מפרסם זאת בפורום?
מטרה של פורום היא שיתוף, ובזה שאתה מודה שאתה נותן לאנשים מסוימים טלפונים ולאחרים לא, רק מוכיחה את מה שאני כותב. את החישובים של עלות תועלת שלך, תעשה בפרטי ותפסיק להתנשא כאילו יש בך משהו מיוחד. אתה גם אתה טיפוס אגרסיבי צדקן ומוסרני, אבל אתה ברמה האישית לא מעניין אותי אז מילא.

מאיה, gfe אמיתי

24
[QUOTE=gama light]אתה קשקשן.
אז שתף את אחים של גברות, בעשרות טלפונים למה אתה מפרסם זאת בפורום?
מטרה של פורום היא שיתוף, ובזה שאתה מודה שאתה נותן לאנשים מסוימים טלפונים ולאחרים לא, רק מוכיחה את מה שאני כותב. את החישובים של עלות תועלת שלך, תעשה בפרטי ותפסיק להתנשא כאילו יש בך משהו מיוחד. אתה גם אתה טיפוס אגרסיבי צדקן ומוסרני, אבל אתה ברמה האישית לא מעניין אותי אז מילא.
[/QUOTE]

תחשוב מה שבא לך ואותי זה ממש לא מעניין, אני יודע מי אני ולא מעניין אותי מה אתה או מישהו אחר חושב עלי
אתה רק מוכיח את מה שאני כותב, כל אנשי הפורום שלא מבינים מה הם גורמים לנשים שלא ממש רוצות את החשיפה הזאת
קח שתי דוגמאות רק מהיום
מאיה היא אחת ושלי היא השנייה
שתי הנשים סגרו את הכרטיס שלהם בגלל מבול הפניות
אתה פשוט אטום ולא מבין את העניין
אמרתי את זה אלף פעם אז הנה בשבילך במיוחד
זאת לא בחורה שמחפשת לקנות עוד זוג נעליים באלף שקל, אלה נשים שעושות את זה בלית ברירה ותאמין לי שהם לא מחפשות את החשיפה הזאת
אני מעביר את הכינוי או הטלפון לאחר שהבחורה יודעת, לאחר שאני יודע גם שלמי שאני מעביר יש היסטוריה של כבוד לנשים כאלה
זה לא שוק בשר פה גאמא דארק

אוליגופול:

גזען!

מאיה, gfe אמיתי

25
נתעלם מהדראק. בקשר לדבריך: אתה וחבריך יוצרים פה שוק שמטרתו לנצל את הפורום למטרותיכם האנוכיות. אתם מעבירים שמות ביניכם ובין עצמכם, תוך הרעפת שבחים אין סופית תוך כדי שאתם מעבירים אחד לשני ולא מעבירים לאחרים. זו לא מטרת הפורום! מקסימוס דראק צדקן, אתה ברמה האישית מעניין אותי כמו שאני מעניין אותך. אבל אתה מקדם את האינטרסים הפרטיים שלך, תוך נקיטת עמדה מוסרנית שיש עמה הרבה בעיות אבל מילא, וטוען שכולם ניאנדרטלים חוץ מהוד מעלתו.

לא מעניין אותי מאיה, ועוד בחורות שאתה מחליף את שמותיהם לחבריך הווירטואליים בפורום. מעניין אותי שהפורום הזה הפך לסמי פרטי, שאתה וחברך הגברות לא תורמים מאומה ל-99 אחוז מהחברים לפורום, ויוצרים תקדים של "אתן לי אתן לך" שהיה מגונה בפורום.

זה שאתה מתפלסף על מוסריות לא מעניין לי את התחת, זה שאתה מעודד אנשים פה ליצור את חבורת שו שו סוד מוחלט כן מעניין אותי. ואני לא מדבר על המקרה הספיציפי, אם גברת מאיה לא רוצה להיחשף שתסגור את היוזר, ותיצור חדש. אלא תופעה שאתה עומד בראשה.

מאיה, gfe אמיתי

26
[QUOTE=gama light]נתעלם מהדראק. בקשר לדבריך: אתה וחבריך יוצרים פה שוק שמטרתו לנצל את הפורום למטרותיכם האנוכיות. אתם מעבירים שמות ביניכם ובין עצמכם, תוך הרעפת שבחים אין סופית תוך כדי שאתם מעבירים אחד לשני ולא מעבירים לאחרים. זו לא מטרת הפורום! מקסימוס דראק צדקן, אתה ברמה האישית מעניין אותי כמו שאני מעניין אותך. אבל אתה מקדם את האינטרסים הפרטיים שלך, תוך נקיטת עמדה מוסרנית שיש עמה הרבה בעיות אבל מילא, וטוען שכולם ניאנדרטלים חוץ מהוד מעלתו.

לא מעניין אותי מאיה, ועוד בחורות שאתה מחליף את שמותיהם לחבריך הווירטואליים בפורום. מעניין אותי שהפורום הזה הפך לסמי פרטי, שאתה וחברך הגברות לא תורמים מאומה ל-99 אחוז מהחברים לפורום, ויוצרים תקדים של "אתן לי אתן לך" שהיה מגונה בפורום.

זה שאתה מתפלסף על מוסריות לא מעניין לי את התחת, זה שאתה מעודד אנשים פה ליצור את חבורת שו שו סוד מוחלט כן מעניין אותי. ואני לא מדבר על המקרה הספיציפי, אם גברת מאיה לא רוצה להיחשף שתסגור את היוזר, ותיצור חדש. אלא תופעה שאתה עומד בראשה.
[/QUOTE]

עזוב, את הבחורות שהוא מעביר, עדיף יותר שישמור לעצמו, זה בחורות שאם רואים אותם בחוץ הן לא עוברות את "מבחן הגורילה",
אתה יודע מה זה מבחן הגורילה? מכניסים בחורה לכלוב עם גורילה, אם הבחורה רצה החוצה בצעקות הכל טוב, אם הגורילה רצה החוצה בצעקות כנראה שלמקסימום יש את הטלפון של הבחורה בכלוב.

בקשר לזה שהוא לא תורם? לא חדש, הוא אוהב יותר להטיף מלתרום. הוא לא מבין שלכולם פה יש אינטרס משותף. וזה בדיוק למה הוא לא "גבר" כמו שהוא מגדיר את עצמו.

מאיה, gfe אמיתי

27
[QUOTE=gama light]נתעלם מהדראק. בקשר לדבריך: אתה וחבריך יוצרים פה שוק שמטרתו לנצל את הפורום למטרותיכם האנוכיות. אתם מעבירים שמות ביניכם ובין עצמכם, תוך הרעפת שבחים אין סופית תוך כדי שאתם מעבירים אחד לשני ולא מעבירים לאחרים. זו לא מטרת הפורום! מקסימוס דראק צדקן, אתה ברמה האישית מעניין אותי כמו שאני מעניין אותך. אבל אתה מקדם את האינטרסים הפרטיים שלך, תוך נקיטת עמדה מוסרנית שיש עמה הרבה בעיות אבל מילא, וטוען שכולם ניאנדרטלים חוץ מהוד מעלתו.

[/QUOTE]

חחחחח צחוק
מצחיק ביותר, אתה פשוט עלית עלי
איך ידעת שזה מה שאני עושה?

עכשיו ברצינות גאמא חמודי
אני חושב שאני קצת יותר וותיק ממך בפורום, אני חושב שגם את הכוכב המסתובב שם הרווחתי ביושר
אני לא צריך להוכיח לך מה תרומתי לפורום, אתה יכול לבדוק זאת בעצמך
ותתפלא שלא כולם ניאדרטליים כמוך, יש פה הרבה אנשים ממש טובים
ואם אתה חושב שיש פה "סחר" בטלפונים של בנות פרטיות.... וואלה אתה צודק
ידעת שיש גם פורום מיוחד לזה שלא לכולם יש גישה אליו? (גם לא לי למען האמת)
זה לא אינטרס פרטי שלי, זה לא אינטרס של מישהו אחר שהזכרת פה
זה פשוט לא אינטרס של הבנות שאני מכיר לתת את השם שלהן לחצי מיליון גברים חרמנים על פני הפורום הזה!!!!
הבנת או שצריך להסביר לך אות אחרי אות???

הפורום הזה לא פרטי ולא סמי פרטי, אבל נחש מה... אני בן אדם פרטי ולא שייך לך או לאף אחד אחר בפורום הזה
מותר לי לחלק את מה שאני יודע עם חצי מיליון איש או לחילופין עם החברים שלי
מי שרצתה להיחשף קיבלה במה, מי שלא פשוט לא תעבור לאף אחד פה
וזה שאני מוסרי ואומר את זה, כמו גם האנשים שאליהם התחברתי פה, כנראה שאם לא התחברתי אליך ואתה לא לאף אחד מהם... לא אוסיף

אתה רוצה רשימה של בנות שאני או חבריי תרמו לפורום הנכבד הזה?
אני בטוח שתוכל למצוא אותן בעצמך, זה ממש ממש קל
אוליגופול:

גזען!

מאיה, gfe אמיתי

29
[QUOTE=אכילס]

[/QUOTE]

עזוב, את הבחורות שהוא מעביר, עדיף יותר שישמור לעצמו, זה בחורות שאם רואים אותם בחוץ הן לא עוברות את "מבחן הגורילה",
אתה יודע מה זה מבחן הגורילה? מכניסים בחורה לכלוב עם גורילה, אם הבחורה רצה החוצה בצעקות הכל טוב, אם הגורילה רצה החוצה בצעקות כנראה שלמקסימום יש את הטלפון של הבחורה בכלוב.

בקשר לזה שהוא לא תורם? לא חדש, הוא אוהב יותר להטיף מלתרום. הוא לא מבין שלכולם פה יש אינטרס משותף. וזה בדיוק למה הוא לא "גבר" כמו שהוא מגדיר את עצמו.

[/QUOTE]

התעוררת חמוד?
ישנת טוב שאתה רוצה לחזור למלחמה איתי?
נתחיל מא'?

א. אני שומר לעצמי כדי שלא יגיעו אליך ותלכלך אותן עם התועבה שלך
ב. יש לי גם את הטלפון של הגורילה אם בא לך שסוף סוף מישהו יזיין אותך כמו שצריך ותפסיק לדבר איזה חודש
ג. אני לא תורם כלום, תרמתי כבר בעבודה
ד. איזה מזל שאני לא צריך להוכיח לך אם אני גבר או לא
עזוב אין לי כוח נקפוץ ישר ל..
ז. עדיין מנסה להרגיש משהו שם למטה? ניסית להגדיל בשקל ותשעים? בעצם גם 19000 שקל לא יעזרו לך
אוליגופול:

גזען!

מאיה, gfe אמיתי

30
מקסימום.
היא סגרה את החשבון בגלל שמישהו הפחיד אותה, לא בגלל שהיא הוצפה!
אני העברתי את הכינוי שלה ללא יותר משלושה ארבע חברים בלבד.
אני בטוח שאף אחד מהם לא הספיק להתקשר אליה כי כדי להשיג את הטלפון היו צריכים לפנות אליה באתר.
...................

Boom Boom Chuck

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”