[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=maximum]
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=gama light]...
זה שאתה מתפלסף על מוסריות לא מעניין לי את התחת, זה שאתה מעודד אנשים פה ליצור את חבורת שו שו סוד מוחלט כן מעניין אותי. ואני לא מדבר על המקרה הספיציפי, אם גברת מאיה לא רוצה להיחשף שתסגור את היוזר, ותיצור חדש. אלא תופעה שאתה עומד בראשה.
[/QUOTE]
...
בקשר לזה שהוא לא תורם? לא חדש, הוא אוהב יותר להטיף מלתרום. הוא לא מבין שלכולם פה יש אינטרס משותף. וזה בדיוק למה הוא לא "גבר" כמו שהוא מגדיר את עצמו.
[/QUOTE]
התעוררת חמוד?
ישנת טוב שאתה רוצה לחזור למלחמה איתי?
נתחיל מא'?
א. אני שומר לעצמי כדי שלא יגיעו אליך ותלכלך אותן עם התועבה שלך
ב. יש לי גם את הטלפון של הגורילה אם בא לך שסוף סוף מישהו יזיין אותך כמו שצריך ותפסיק לדבר איזה חודש
ג. אני לא תורם כלום, תרמתי כבר בעבודה
ד. איזה מזל שאני לא צריך להוכיח לך אם אני גבר או לא
עזוב אין לי כוח נקפוץ ישר ל..
ז. עדיין מנסה להרגיש משהו שם למטה? ניסית להגדיל בשקל ותשעים? בעצם גם 19000 שקל לא יעזרו לך
[/QUOTE]
שוב פעם סעיפים? נו טוב, נזרום עם השטויות שלך. בירוקרט קטן צריך סעיפים.
א. מי שמך לומר מהיא תועבה ומהיא לא, אתה חושב שאתה מורם מהשאר? אתה חושב שאתה "יודע להתייחס לאישה" כהגדרתך? אז אני רוצה להגיד לך שאתה כנראה יותר קדוש מהאפיפיור כי הנשים הללו מפרסמות ביודעין את מספרי הטלפון שלהם לכל דיכפין, ואלו שלא הן רק שלב אחד לפני זה ומפרסמות באתרים יותר פרטיים או בפרופילים באינטרנט.
אבל איזה מזל שיש את מינימום מגן הזונות האלוף, יוצא למען הנדכאים והמוחלשים! הידד!!!
אתה בהתנהגות שלך רק מחפה על חוסר החברות שאתה מפגין פה בפורום ובמקום לשתף אתה שומר קלפים אצלך, מזל שבמקרה שלך זה דווקא לטובה, הקלפים שלך הם לא מתחתית החבילה אלא מתחתית הזבל.
ב. את הטלפונים של הגורילות תשמור לעצמך, מרשה לך. אגב, זה שאתה חושף בסעיף הזה את הפנטזיות שלך לגביי זה לא לעניין, תשמור גם את זה לעצמך.
ג. זה ידוע שאתה לא תורם, בעצם מה אתה עושה פה חוץ מלריב ולהצטדק?
ד. תגיד, זה נכון שהכונפות רק אומרות תודה שמישהו מזיין אותם ונותן להן גם כסף על זה? כי אם כן אתה באמת לא גבר.
ז. אמא שלך דווקא לא התלוננה...
[/QUOTE]
קודם אפתח ואגיד שהרמה שהצגת בתגובתך רק מחזקת את דבריי עליך
השתמשת במילים ומשפטים השמורים לתחתית של התחתית של מי שאתה מנסה לכנות את אלה שאני מזיין
אני לא אשחק את המשחק המגעיל שלך אבל אענה לך כמו שהייתי מצפה מבן תרבות לענות
א. אף אחד לא שם אותי אבל בתגובתך המצוטטת אתה רק מוכיח כמה גועל נשפך ממך
ב. אם כבר הזכרת שאני אוהב לזיין שקיות זבל אז כנראה שיש לי פנטזיה עליך כוון שהנך אחת כזאת
ג. נהנה מלריב איתך, זה ממש עושה לי את היום ומעביר לי את הזמן
ד. אומרות לי תודה ומבקשות שאחזור, אני לא באמת גבר אני הפקידה שרבת איתה ושנים שאני מחכה ליום הזה לפתוח חזית מולך. עכשיו תגיד לי איך הצלחת להמאיס את עצמך גם על פקידות? והן אפילו לא ראו אותך

ז. (פה ירדת לשפל המדרגה אבל סבבה אני זורם) אם אלה הסטנדרטים שלך אז אתה מעז לדבר עלי? ודרך אגב היא לא התלוננה כי היא בכלל לא הרגישה שהיית שם, רק הריח הפריע לה