כ מאיה, gfe אמיתי - דף 5 - סקס אדיר

מאיה, gfe אמיתי

41
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=maximum]

[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=maximum]

[QUOTE=אכילס]

[QUOTE=gama light]...

[/QUOTE]
...
[/QUOTE]
...[/QUOTE]
...
[/QUOTE]

קודם אפתח ואגיד שהרמה שהצגת בתגובתך רק מחזקת את דבריי עליך
השתמשת במילים ומשפטים השמורים לתחתית של התחתית של מי שאתה מנסה לכנות את אלה שאני מזיין
אני לא אשחק את המשחק המגעיל שלך אבל אענה לך כמו שהייתי מצפה מבן תרבות לענות

א. אף אחד לא שם אותי אבל בתגובתך המצוטטת אתה רק מוכיח כמה גועל נשפך ממך
ב. אם כבר הזכרת שאני אוהב לזיין שקיות זבל אז כנראה שיש לי פנטזיה עליך כוון שהנך אחת כזאת
ג. נהנה מלריב איתך, זה ממש עושה לי את היום ומעביר לי את הזמן
ד. אומרות לי תודה ומבקשות שאחזור, אני לא באמת גבר אני הפקידה שרבת איתה ושנים שאני מחכה ליום הזה לפתוח חזית מולך. עכשיו תגיד לי איך הצלחת להמאיס את עצמך גם על פקידות? והן אפילו לא ראו אותך Dead

ז. (פה ירדת לשפל המדרגה אבל סבבה אני זורם) אם אלה הסטנדרטים שלך אז אתה מעז לדבר עלי? ודרך אגב היא לא התלוננה כי היא בכלל לא הרגישה שהיית שם, רק הריח הפריע לה

[/QUOTE]

כל המלל הזה בשביל להמנע מתשובה אמיתית על סעיף א'. אתה באמת לא שווה את הזמן שאני מקדיש לך.
ואגב מעולם לא רבתי או הרמתי קול על שום פקידה. אז כמובן שגם שם אין לך מושג על מה אתה מדבר. בחיי, בתור מי שקורא לעצמו צ'ילבה שלי אתה ממש רמה נמוכה. אולי זאת אשמתי, הייתי צריך לסתום את הפה ולא להגיד מילה על הכונפות שלך, אנשים לא מתמודדים טוב עם האמת.

[/QUOTE]

לא אדון אכילס, אתה צודק, כולן כונפות
אין לי ולו אחת נורמאלית, ממש כונפות ובסטיונריות
לא מתחמק פשוט התת רמה שלך שהצגת מול כולם פה מדברת בשבילי
כמו ילד קטן... אמא שלך חיחיחי הראתי לו מה זה
אתה פשוט כלכך קטן שכבר לא מהנה להתייחס אליך בכלל
אבל אמא שלי ביקשה למסור לך ששכחת את המוצץ אצלה בבית

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מאיה, gfe אמיתי

42
המוצץ זה אתה מינימום היקר, פשוט עוד לא הפנמת את זה.

אני אחזור בשבילך על השאלה:

א. מי שמך לומר מהיא תועבה ומהיא לא, אתה חושב שאתה מורם מהשאר? אתה חושב שאתה "יודע להתייחס לאישה" כהגדרתך? אז אני רוצה להגיד לך שאתה כנראה יותר קדוש מהאפיפיור כי הנשים הללו מפרסמות ביודעין את מספרי הטלפון שלהם לכל דיכפין, ואלו שלא הן רק שלב אחד לפני זה ומפרסמות באתרים יותר פרטיים או בפרופילים באינטרנט.
אבל איזה מזל שיש את מינימום מגן הזונות האלוף, יוצא למען הנדכאים והמוחלשים! הידד!!!

מאיה, gfe אמיתי

43
[QUOTE=Black]צ'אק נוריס - אישה

לא מעניין אותי אם זאת פקידה או סתם אישה מן השורה . אם תקראו בין השורות תבחינו מהר מאוד כי מדובר באישה שכותבת . אני עובד עם גברים ונשים ויש הבדל בין סגנונות הכתיבה .

צ'אק זאת בעצם אישה ששונאת גברים .

יש אימרה ברוסית : למה נשים יפות וטיפשות ?

הן יפות כדי שגברים יאהבו אותן , והן טיפשות כדי שגם הן יאהבו את הגברים .

[/QUOTE]

אם צ'אקי אישה ונראה כמו בסטיונר כנראה שיש לי את הטלפון שלו קריצה
אוליגופול:

גזען!

מאיה, gfe אמיתי

44
[QUOTE=maximum]

לא מעניין אותי אם זאת פקידה או סתם אישה מן השורה . אם תקראו בין השורות תבחינו מהר מאוד כי מדובר באישה שכותבת . אני עובד עם גברים ונשים ויש הבדל בין סגנונות הכתיבה .

[/QUOTE]

[/QUOTE]

תגיד את האמת, אבל רק פעם אחת, אתה חושב שהבחורה ההיא הבאר שבעית נראית טוב או שהיא קצת מזכירה לך את המוכר ירקות משוק הכרמל? היא הרי יכולה להרים 4 ארגזים של פומלות בלי להתאמץ, איך אתה מצליח להתעלם מהמראה של מי שאתה מזיין? מה הסוד שלך?

מאיה, gfe אמיתי

46
[QUOTE=אכילס]המוצץ זה אתה מנימום היקר, פשוט עוד לא הפנמת את זה.[/QUOTE]

אוי עוד בדיחה ילדותית
חה חה חה
צחקתי

[QUOTE=אכילס]
אני אחזור בשבילך על השאלה:

א. מי שמך לומר מהיא תועבה ומהיא לא, אתה חושב שאתה מורם מהשאר? אתה חושב שאתה "יודע להתייחס לאישה" כהגדרתך? אז אני רוצה להגיד לך שאתה כנראה יותר קדוש מהאפיפיור כי הנשים הללו מפרסמות ביודעין את מספרי הטלפון שלהם לכל דיכפין, ואלו שלא הן רק שלב אחד לפני זה ומפרסמות באתרים יותר פרטיים או בפרופילים באינטרנט.
אבל איזה מזל שיש את מינימום מגן הזונות האלוף, יוצא למען הנדכאים והמוחלשים! הידד!!!
[/QUOTE]

רוצה תשובה אמיתית ולא עוקצנית?
בבקשה בוא נפתח דיון רציני, כנראה עד עכשיו המוח זית שלך כמו גודל הזית שלך לא הבין, או שהמילים עדיין רודפות אחריו בתוך הראש החלול ולא מצליחות לתפוס אותו, מהיר הקטן הזה גומר צ'ק צ'ק ורץ לשני (5 פעמים בשעתיים לא לשכוח)

נראה לי שהחברה שופטת לבד אנשים כמוך שמתייחסים כמו הזבל שיוצא לך מהפה לאנשים אחרים (אל תגרום לי לצטט את התגובה הראשונה שלך ואת כל התגובות המסריחות שלך שניבלו את הפה)
אתה זה ששם אותי בזה שפתחת מולי חזית כזאת במקום לנהל דיון נורמאלי והתחלת להשתמש בביטויים ששמורים לטובי החלאות של המין האנושי
רק להסביר לך שתבין, מותר לי להחליט מי בעיניי הוא אדם טוב ומי לא, לא רוצה להתחבר לשכמותך
הנשים האלו מפרסמות באתרים ושם נבלעות בין אלפי הבנות המפרסמות, לא מקבלות את מבול הפניות לדקה שקיבלו אחרי פרסום שמן כאן בפורום ובנוסף הן עושות את הסינון שלהן, אבל יש פה כמה חברים שמוכנים ל"סחור" בטלפונים של הנשים האלה וכך גרמו להן לפחד
אם היית בן אדם היית יושב ומקשיב לבחורות כמו מאיה ושומע איך חלאות כמוך מתייחסים אליהן גם באתר דייט69, לא בוחלים במילים והצעות שאני נחרד מלהזכיר כאן
הכל מתוך מחשבה שהם חושבים שהיא בריאה, הרי היא זונה!!
אז אחדש לך שלא כל בחורה שמפרסמת באתר דייט 69 רוצה לפגוש כל גבר בשביל כל סכום
תתפלא שיש נשים אחרות שם שאחרי שיחה אחת איתך היו מבינות מי אתה ופשוט מקיאות את נשמתן ועוזבות את הארץ
אוליגופול:

גזען!

מאיה, gfe אמיתי

47
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=maximum]

[/QUOTE]

[/QUOTE]

תגיד את האמת, אבל רק פעם אחת, אתה חושב שהבחורה ההיא הבאר שבעית נראית טוב או שהיא קצת מזכירה לך את המוכר ירקות משוק הכרמל? היא הרי יכולה להרים 4 ארגזים של פומלות בלי להתאמץ, איך אתה מצליח להתעלם מהמראה של מי שאתה מזיין? מה הסוד שלך?
[/QUOTE]

אמרתי לך, אם הסטנדרטים שלך זה לזיין את אמא שלי אז אין לי מה להגיד לך
אתה בושה למין האנושי
אוליגופול:

גזען!

מאיה, gfe אמיתי

48

[/QUOTE]

צודק, שמי האמיתי הוא צ׳יקיטה נוריסה.צחוק
ואני לסבית שהולכת לבנות בתשלום, רוצה להצטרףקריצה
...................

Boom Boom Chuck

מאיה, gfe אמיתי

49
[QUOTE=maximum] [QUOTE=אכילס] [QUOTE=maximum] [QUOTE=Black]צ'אק נוריס - אישה
[/QUOTE]קריצה
[/QUOTE]
[/QUOTE]

אתה בושה למין האנושי
[/QUOTE]

מינימום, זה ממש לא יפה שאתה מדבר ככה לאבא.

מאיה, gfe אמיתי

50
[QUOTE=maximum]
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=maximum]
[QUOTE=Black]

[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]

[/QUOTE]
די חברים !!!!
אכילס....מקסימום ....
עד כאן !!!!!!!
די אתם הורסים את החשק להיכנס לפורום !!!!!!!
אתם מערבבים את האמא שלכם עם הזונות ?????????????????????
תגידו מה עובר עליכם ????
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”