ולרי פרטית תא/חיפה .......
22אני ניהלתי איתה מו"מ עוד לפני שהתפרסמה כאן בפורום... וכבר אז לא הצלחתי להוריד אותה מהעץ של ה 600 ש"ח לשעה + מיקום ( ועוד אמרה לי לקנות קונדומים - הזוי ! ) ... אני לא משלם סכומים כאלה יותר פריציפ !
לפני חודשיים שפכתי על שחקנית פורנו צ'כית 600 אירו ... אחר כך זיינתי שבוע שלם כוסיות לא פחות יפות בשמינית מהמחיר הזה...
המצב בארץ עגום ...
שיהיה לנו בהצלחה
לפני חודשיים שפכתי על שחקנית פורנו צ'כית 600 אירו ... אחר כך זיינתי שבוע שלם כוסיות לא פחות יפות בשמינית מהמחיר הזה...
המצב בארץ עגום ...

שיהיה לנו בהצלחה
23בוקר טוב ילדים....

רציתי לספר לכם בדיחה על רכבת ....
רכבת יוצאת היום מחיפה לתל אביב .........
תעזבו בדיחות על הבוקר.
תשמעו סיפור...
ברכבת מחיפה לתל אביב יושבת ארנבת ולידה בובה חמודה עם שמלה ורודה .....
תעזבו סיפורים על הבוקר.
בקיצור הזמנתי היום שוב את ולרי מחיפה לתל אביב ....היא ברכבת ....תתקשרו ותקבעו ....

ורק משום שאתם חמודים ...קבלו סיפור חמוד ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
24Good Morning to everyone, first a big thanks to Roni for the contact infos of Valerya, Nothing to add on the desription made by Roni, she is a very nice girl, not meeting a lot, she is on hollidays, very friendly girl, sex during 2 hours in all positions , she do her best and always asking what make you happy, full GFE, no CIM and no anal but all the rest is possible,she speak a perfect english and we spent 4 hours , together and it was really great , good conversation she is very educated and can talk about a lot of things, for sure that I will see her before she leaved in less than one month. For me the best private girl I met during theses lasts months, Beautiful, friendly, sexy and also funny....what else?
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.
25אין דבר שיותר מעצבן אותי מבחורה שמעלה את האף ועל כזה דבר אני לא מוכן לוותר. אם אני יודע שמישהי לוקחת למישהו אחר 500 והיא לא מוכנה לזוז אז שתחזור לאוקראינה ואמצא טובות ממנה.
26What you are talking about ? she took 600 nis for 4 hours, lets say two hours of sex netto and she even didn t ask for tip of something for extra time, I didn t found better deals for a long time
27foudelabite צפה בגלילה למטה
עכשיו אני מבין למה לא ענתה שלשום - היתה תפוסה עם Foudelabite
לא נורא - ננסה פעם אחרת או באחד מסיורי צפונה
עכשיו אני מבין למה לא ענתה שלשום - היתה תפוסה עם Foudelabite
לא נורא - ננסה פעם אחרת או באחד מסיורי צפונה
חולה על השפתיים..! (גם העליונות)
28בכל זאת הבחורה לוקחת סיכון, אחרי הראשון שיבריז לה (לא דווקא, כי באמת קרה משהו) היא כבר לא תגיע יותר..
היא מתקלחת לפני? אחרי כל הנסיעה הארוכה ברכבת...
29תשמע...אני מודה שחטאתי בחטא ההיבריס איתה ופשוט התמקחתי בוואטסאפ ...זו היתה טעות והייתי צריך לדבר איתה בטלפון והדבר היה נסגר עם קצת קסם אישי.
אבללל....היא בכל מקרה דיברה על 600 לשעה ומעבר לזה יש לי עקרונות שבניהם שלא ישקרו לי בפרצוף...היא הלכה כבר ב 400 וב 500 ואומרת לי שהיא לא יודעת על מה אני מדבר.
היא בחורה נאה ויש תחושה קלה של פספוס אבל:
1. נתקן עם טטיאנה בקרוב.
2. לא נתפשר על עקרונות.
30she is in business it's fair, but at the end she is a good deal, at first sight she also ask me 600 for one hour and 1000 for 2 hours and at the end 600 for 4 hours with smilimg girl of good company Enjoy with Tatiana and if it s a good deal I will be happy to have the contact details good fuck