אלונה, לווינסקי 134
22[QUOTE=administrator]
[/QUOTE]

[/QUOTE]
שלום אדמין ...
ערב טוב
זה ביג דדי הגדול ...
לא הגיע הזמן להעלות אותו בדרגה קטנה 

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
אלונה, לווינסקי 134
24[QUOTE=administrator]
רוני אתה כבר על גג הגולן!!!
לאן עוד אתה רוצה להגיע..?
[/QUOTE]

אדמין יקירי ...
הגולן הוא גולן ...השמיים הם שמיים ....אנחנו יוצרים את הגבולות !!!!
לעולם לא תינתן לאדם משאלה ...מבלי שיינתן לו הכח להגשימה ....
נ.ב
ביקשתי דרגה לביג דדי לא לעצמי
מבחינתי קח אחת משלי ותעביר אליו בשמחה 

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
אלונה, לווינסקי 134
25[QUOTE=administrator]
רוני אתה כבר על גג הגולן!!!
לאן עוד אתה רוצה להגיע..?
[/QUOTE]

רוני דואג לחבר, לא לעצמו.
כמובן שלביג דאדי מגיע קידום, אני זוכר דיווח שלו מלפני 4 שנים על זיון אנאלי של לינה, שאני אחרי כמעט מאה פאמים שזיינתי אותה אנאלי, כמעט גמרתי שקראתי.
ולענין של מחלות ורגישות.
ביג דאדי צודק כמובן שהמקצוע גורם לזונה לקחת סיכונים מופרזים למרות אהבת ילדים או אולי אפילו אהבת בן זוגה.
הוא גם צןדק שבנו לזיין ולא לשנות את העולם. עברו הזמנים שציפיתי להמנעות מזיון אגרסיבי לבחורות שאני מעריך.
אני חושב שתמורת כסף שהן מקבלות הן יכולות לסבול גם זיון אגרסיבי. אם ירצו - לא יקבלו בפעם הבאה.
ולגבי הדיווחים - לא אכפאת לי אם הדיוח גס, רק אני מצפה דבר אחד - כבוד לאישה או בחורה שעומדת בתפקיד של זונה.
אלונה, לווינסקי 134
26אדמין בבקשה !!!
תעביר כוכב אחד ממני לביג דדי ....
אלונה, לווינסקי 134
27[QUOTE=צ׳אק נוריס]
[QUOTE=bigdady]
ערבה כאדם רגיש הדואג לבחורות איתן הוא מבלה,
[/QUOTE]
אהההההההההההה... כאן קבור הכלב... מכאן משתין הדג... זוהי נקודת התורפה של צ'אק נוריס! צ'יקה, אמרי לנו, מה מקור האיבה שאת מחזיקה כלפי הדדי הגדול? מדוע את נוטרת לו טינה? מה, הפריע לך שהוא מסר דיווח מהימן על בחורות מסוימות?
[QUOTE=bigdady]
ערבה כאדם רגיש הדואג לבחורות איתן הוא מבלה,
לגבי גברים כאלה ואחרים הנוהגים בגסות....
אשמח לשמוע ממך על הקבועות שלך בפרטי
[/QUOTE]
bigbaby
1. מצטער לאמר לך אבל רגיש אתה לא, בדיוק להיפך, לפי הדיווחים שלך.
2. מצטער לאמר לך, אבל שוב, אתה נוהג בגסות, לפחות בדיווחים שלך.
3. ערבה, לא הייתי ממליץ לתת לתינוק המגודל פרטים של מישהי שאתה מעריך, אלא אם כן בא לך לראות אותה למחרת בפורום אחרי שעברה פוטושופ קטלני שישנה אותה לרעה.
[/QUOTE]
אהההההההההההה... כאן קבור הכלב... מכאן משתין הדג... זוהי נקודת התורפה של צ'אק נוריס! צ'יקה, אמרי לנו, מה מקור האיבה שאת מחזיקה כלפי הדדי הגדול? מדוע את נוטרת לו טינה? מה, הפריע לך שהוא מסר דיווח מהימן על בחורות מסוימות?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
אלונה, לווינסקי 134
28[QUOTE=bigdady]
מתקשר לפקידה המעצבת, הנבלה טרפה, ימח שמה, שתאבד את הקול שלה לצמיתות ותעבוד כל החיים שלה כעוזרת קופאית בסופר.
היא מנסה לחנך אותי בנימוסין ואיך צריך לדבר איתה, מתכווץ ונחמץ לי הלב ,אך הזין דורש ואני מתנצל ומבקש שוב את הפרטים.
קובע שעה, ומכוונת אותי לרחוב הירקון ת"א.
דרך אגב, הפקידה לפי דעתי נותנת שירות גם בבת ים ויכול להיות שזו שיצאתי עליה בעבר, עושה רוטאציה עם "כלבות" אחרות בתאגיד.
[/QUOTE]
big baby
הציטוט לעיל לקוח מהדיווח שלך על סנדי.
אני חושב שהוא מלמד יותר מכל על מי אתה באמת, מעבר להתפלפלויות ומשחקי המילים שלך.
כל מי שמתבטא בצורה כזו הוא לא בן אדם, ובטח לא רגיש או אכפתי!
...................
Boom Boom Chuck
Boom Boom Chuck
אלונה, לווינסקי 134
29צ'אק נוריס אני לא מאמין, אתה מגיב לי פעמים בתוך יממה..כולי התרגשות עד כדי כך שאינני מצליח לישון
.

כבוד הוא לי שאתה בחרת להגיב לדברי מכל שאר חברי הפורום...מעריץ מספר אחד שלך
.

אני שמח שאתה מגן על הפקידות באשר הן, כמו שהגנת על ארה"ב מפני ארגון טרוריסטי המנסה להישתלט על על המדינה ב-Invasion U.S.A. ואתה הדבר היחיד שעומד בדרכם...צ'אק נוריס עם אקדח שלוף מקרב לרקה, קלק של הפטיש...ואומר "זה הזמן למות!!! "
אתה בעצם גיבור-על עבור הפקידות בלי הכוחות והגלימה.....אתה כמו תיק גב ללא הכתפיות....אתה כמו צ'אק נוריס ללא התותחים והאגרופים (וגם הומור עצמי
).

אני שמח מאוד שמצאת גם כאן בארצינו הקטנה קבוצה להגן עליה מעין בת ים ריינג'ר התאגידי, הבנות ישמחו והפקידות ירקדו ,סופסוף יש לנו ריינג'ר אמיתי שיעשה סדר בבלאגן, יחזיר את העטרה ליושנה ויסלק את הלקוחות החרמנים, הנודניקים המשלמים אחד ולתמיד.
אני כבר מחכה לסרט בנושא "בת ים ריינג'ר-ארץ הקודש" וסרט ההמשך "בת ים ריינג'ר- ההתחלה", שם אתה מראה לנו איך אתה משחרר את הבנות מידיהן הפושעות של משפחתן האוקראיניות ונלחם במשטרת ישראל והגבולות האכזרית המנסה למנוע את הגעתן של הבנות ולשבש את העסקים והרוחים, עד להגעתן לחוף מבטחים בבת ים, עם סצנת סיום אדירה כאשר אתה נלחם בראש הארגון הנפשע בנצי סאו ממלא מקום המפכ"ל.
בהצלחה...
.You so need a Daddy, little girl

אלונה, לווינסקי 134
30בתור אחת שטוענים שהיא פקידה, רק הגיוני שאגן על בני מיני
לא ככה חפוזי המתוק?

bigbaby, תדע לך שמאוד נעלבתי שעדיין לא הזכרת את הסרט האהוב, "זאב בודד"
אני מקווה שלהבא תצליח להכניס גם אותו לעלילה

עכשיו אני צריך בירה....
...................
Boom Boom Chuck
Boom Boom Chuck