כ Nicole2015 מדייט 69. האם מישהו עשתה אותה? - דף 2 - סקס אדיר

Nicole2015 מדייט 69. האם מישהו עשתה אותה?

11
[QUOTE=קישקשתא]
ככה!! כי אף אחד לא שואל אותך!! קנאי צר עין שכמותך!
ותפסיק לעשות בת יענה - אם לא יכתבו על זה בפורום, זה לא אומר שאנשים לא מזיינים בסכומים הרבה יותר גבוהים ממה שאתה יכול להרשות לעצמך!
רוצה לזיין נרקומוניות גמורות ב 70 שקל בתחנה המרכזית? סבבה - לך על זה, אף אחד לא מתערב לך ואומר לך לעשות.
אבל תפסייק לזיין לאנשים את המוח ולהכנס להם לכיסים כל היום. תסתפק במה שיש לך ובמה שאתה יכול להרשות לעצמך ותפסיק להיות כזה קנאי צר עין קרציה.
נמאסת שאין דברים כאלה
כועס
[/QUOTE]

רק רציתי להדגיש....
המגביה עוף - ירחיק ראות

12
[QUOTE=צעיר לנצח]בשביל מה להזכיר כאן בחורות שדורשות מחירים מופרזים?

למי בדיוק זה טוב?

וכן, יש כאן גורמים שמאד מעונינים להראות את המחירים הגבוהים האלה

הגיע הזמן להפסיק עם זה![/QUOTE]
אוף שוב אתה?
באמת זה מתחיל להימאס שאתה נכנס לכיס של כולם פה, אמרתי בעבר אתה צודק בקשר למחירים אבל זאת לא הדרך
להיכנס לכל פוסט ולהמאיס את המשנה הסדורה שלך עלינו, זה דווקא מה שלא תורם ולא הפרסום של המחירים הגבוהים
אתה מצליח לעשות בדיוק ההיפך ממה שאתה רוצה לעשות
או שאני טועה ואתה הגורם בעל האינטרס להבליט את המחירים הגבוהים האלה, בצורה של המאסת המחאה על כולם?

הגיע הזמן להפסיק עם זה!

קצת חומר למחשבה צעיר..
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

13
[QUOTE=בועל נשים השני]אני מתכתב איתה בשלבים מתקדמים. רוצה 1,000 ש"ח לשעתיים. נראית בתמונות משהו סטייל נטלי מלכת הפורנו. ממוקמת.
נראה טוב מאוד מבחינתי. רק צריך להוריד אותה קצת מהאולימפוס.
[/QUOTE]

שמעתי עליה ממישהו שהיא מוצצת טובה
אוליגופול:

גזען!

14
אהלן חברה, אני רואה שיש ויכוח רציני בקשר למחיר מול הסחורה. אני חושב שתכלס באים למספר פלוס מינוס עם זונה, נערת ליווי.
זאת לא חברה או בת זוג לעתיד. מהניסיון שלי, אין הבדל בין המחיר לשירות. אפשר לקבל יחס קר תמורת מחיר 300 ויותר. מצד שני יש בחורות/ נשים שתמורת 120 שקל תרגיש שאתה עם החברה הכי טובה שלך. המסקנה שלי שהמחיר תמורת השירות לא קובע, זה תלוי באופי של הבחורה. לכן חבל לזרוק סכומים גדולים על איזה מספר. אם מוכנים להשקיע כל כך הרבה כסף, עדיף כבר על בחורה רגילה. על נערת ליווי לא הייתי שם יותר מ200 שקלים. עלו והצליחו ופמפמו כל עוד אפשר.

17
[QUOTE=מכור ותיק]אהלן חברה, אני רואה שיש ויכוח רציני בקשר למחיר מול הסחורה. אני חושב שתכלס באים למספר פלוס מינוס עם זונה, נערת ליווי.
זאת לא חברה או בת זוג לעתיד. מהניסיון שלי, אין הבדל בין המחיר לשירות. אפשר לקבל יחס קר תמורת מחיר 300 ויותר. מצד שני יש בחורות/ נשים שתמורת 120 שקל תרגיש שאתה עם החברה הכי טובה שלך. המסקנה שלי שהמחיר תמורת השירות לא קובע, זה תלוי באופי של הבחורה. לכן חבל לזרוק סכומים גדולים על איזה מספר. אם מוכנים להשקיע כל כך הרבה כסף, עדיף כבר על בחורה רגילה. על נערת ליווי לא הייתי שם יותר מ200 שקלים. עלו והצליחו ופמפמו כל עוד אפשר.
[/QUOTE]
ויש אנשים שרוצים לשלם אלף, אלפיים, מה אכפת לך?
מי שרוצה שישלם כמה שבא לו, בנות שרוצות 5 אלף אף אחד לא ישלם אבל יש אחד או שניים שכן
מפריע לי?
לא!!
שיבושם להם
אוליגופול:

גזען!

18
לי אין שום בעיה שתשלמו אפילו 5000 ש"ח על זונה כל ערב
באמת
אבל תזיינו בשקט

זה שכותבים פה על המחירים הגבוהים פוגע בי בסופו של דבר, כי המחירים בכל השוק נוטים להתיישר למעלה.

וזה מה שצפריע לי

אז תזיינו כמה שאתם רוצים, באיזה סכום שאתם רוצים, אבל אן לי שום צורך לקרא על המעללים שלכם כאן בפורום (שאגב, לא מאמין לחצי מהם, אבל זה לפוסט אחר)

אגב,
כמה אנשים מכאן באמת הולכים לזיין בסכומים שמעל ל 600 ש"ח? אפשר לספור אותם על יד אחת
כמה חברים קוראים כאן בפורום כל יום?
מאות !
אז כולנו מבינים שמדובר על הטיה לא טבעית של השוק

שחררו בבקשה

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

19
[QUOTE=צעיר לנצח]לי אין שום בעיה שתשלמו אפילו 5000 ש"ח על זונה כל ערב

באמת

אבל תזיינו בשקט

זה שכותבים פה על המחירים הגבוהים פוגע בי בסופו של דבר, כי המחירים בכל השוק נוטים להתיישר למעלה.

וזה מה שצפריע לי

אז תזיינו כמה שאתם רוצים, באיזה סכום שאתם רוצים, אבל אן לי שום צורך לקרא על המעללים שלכם כאן בפורום (שאגב, לא מאמין לחצי מהם, אבל זה לפוסט אחר)

אגב,

כמה אנשים מכאן באמת הולכים לזיין בסכומים שמעל ל 600 ש"ח? אפשר לספור אותם על יד אחת

מאות !

שחררו בבקשה

[/QUOTE]
שחרר אתה בבקשה
http://www.sexadir8.com/Forum/forum_posts.asp?TID=32665&KW=&PID=291172&SID=7f438a9f8396dc9ad757151e98b32a31#291172
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

20
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=צעיר לנצח]לי אין שום בעיה שתשלמו אפילו 5000 ש"ח על זונה כל ערב

באמת

אבל תזיינו בשקט

וזה מה שצפריע לי

אגב,

מאות !

שחררו בבקשה

[/QUOTE]
שחרר אתה בבקשה
http://www.sexadir8.com/Forum/forum_posts.asp?TID=32665&KW=&PID=291172&SID=7f438a9f8396dc9ad757151e98b32a31#291172
[/QUOTE]
ועוד מדבר על אמינות...
אוליגופול:

גזען!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”