כ ברלין קליגולה - דווח חיובי. סקס עם 8 בנות ב-6 שעות - דף 2 - סקס אדיר

ברלין קליגולה - דווח חיובי. סקס עם 8 בנות ב-6 שעות

11
ראשית כל הכבוד על הדיווח

הייתי בקליגולה בסוף חודש יולי ( ממש עכשיו ). אני אישית לא אהבתי את המקום . הבחורות כמעט כולן מרומניה . אני דובר כמה שפות , אז אותי הן לא יכלו לחרטט . חלקן צועניות . שאלתי את הפקידה האוקראינית הנחמדה ואת הבר מן וובה ( ולדימיר ) אם יש בנות רוסיות או אוקראיניות או אפילו גרמניות , והם ענו שלא . כלומר הסחורה הטובה לא שם . מכיוון שהן חייבות להיכנס לחדר עם הלקוח , אז הן כל הזמן מנסות להוציא אקסטרות ולתקתק . החדרים לא נעימים וקטנים . הייתי בשתי המשמרות וראיתי 15 בנות באופן כללי ורק 2 שוות . אדריאנה הרומנייה הייתה מאוד נחמדה , אבל גם היא לוקה בתסמונת התקתוק כיאה למקום .

בקיצור , לא מומלץ ולא איכותי . במיוחד לאור העובדה שהייתי אצל מוסטפא ושם אתה נמצא בסרט פורנו עם בנות שנהנות מהעבודה ורובן שוות .

אני גם ממליץ להגיע לארטמיס . הרבה אמרו לי שהמקום יקר ( כניסה שמונים יורו ) אבל לדעתי שווה . ישנן הרבה בנות נאות שמסתובבות ערומות , וגם אם נכנסת פעם או פעמיים ( אמנם צריך לשלם בעבור כל כניסה ) עדיין זה פשוט כיף להסתובב שברקע 20-30 בנות עם כוס מגולח . גם כאשר הן ניגשות אליך ומנסות לשכנע אותך להיכנס לחדר , ולמטב זכרוני כמעט כל הבנות שם ניגשו אלי , אתה לפעמים לא יודע אם להסתכל ישירות לעיניה או למטה למקום החשוב . היתרון שיש שם בנות מכל מיני מקומות בעולם ומכל הסוגים . לגבי הכניסה עם אחת הבנות ( 60 יורו ) אבל צריך לפעול בשיקול דעת כפי שהציע חברנו אחים של גברות .

תהנו ותהנו מברלין
הפוך כל חסרון ליתרון

15
110 יורו ליום שלם Tongue, כולל בחורות ללא הגבלה. אני הוספתי לבחורה אחת אקסטרא של 15 יורו עבור גמירה בפה.

[QUOTE=bigdady]דובי חמוד :) (מת על התמונה שלך קריצה) אכפת לך גם לפררסם את המחירון של המועדון וכמה יצא לך החשבון...תודה.[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

18
תודה. אבל אני לא בטוח שזה רק כושר אישי/מולד למרות שאכן אני מאוד חרמן, רמזתי במהלך הדווח על כמה דברים שכדי לכם לנסות:
  • לא להביא ביד כמה ימים לפני.
  • לא לאכול כמעט ביום של
    הסקס, גלידות זה טוב..
  • להיות סבלניים כי יושבים שעות על שעות עם מוזיקה מעצבנת. לצערי הבנות המושכות תפוסות, אז גם לרוב יש פחות על מה להסתכל. שיחה עם חבר טוב יכולה להעביר לכם את הזמן.
  • לבחור בחורות שהן לטעמך (אני מעדיף רזות וצעירות לא בהכרח יפות, כל אחד וטעמו).
  • לתכנן את הסקס עם מי לעשות, ובאיזה תנוחות לזיין - רצוי לא מעייפות ושנוח לגמור בהן.
  • מי שמפחד לאבד זיקפה, שייקנה ויאגרה.

[QUOTE=אוהב סבתות]מה אתה אוכל לב זהב,גם אני רוצה יכולות כאלה,
כל הכבוד על הביצועים והדיווח היפה
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

19
חחח אני לא מודאג צחוק, אני מאוד פתוח ועשיתי כמעט הכל אבל לגברים אני לא נמשך. אם הייתי נמשך לא הייתי עוצר את עצמי...

חמוד כמו Cheer Bear אני לא, כי היא דובית הכי מתוקה בכל העולם!

[QUOTE=bigdady]דובי חמוד (שוב סליחה, מת על התמונה שלך)...האם אתה גם חמוד כמו הדובי במציאות? (לא בעניין רק סקרן חיוך גדול).

תודה על המידע...מאוד אהבתי את הפירוט המדוקדק.
[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”