במקום תפוח בדבש החלטתי ברוח החג לנסות מטעם קצת שונה ועשיתי פעמי אל איריס המדוברת ללא הרבה ציפיות אך בגישה ספורטיבית מינימליסטית.
רק הנסיעה אליה שעשעה אותי והזכירה לי את הנסיעות בדרום לבנון במלחמה. פרבר מהוה שדרת אקליפטוסים מאובקת סוף העולם דהוי .
ייאמר לזכותה ש5 דקות לפני השעה שנקבעה כבר התקשרה לוודא שאני באיזור ולא טעיתי וכוונה אותי לדירתה.
בחצר הבית המטונפת מאשפה שלא נאספה כבר שנים נמנם לו אתיופי קשיש . בירכתי אותו בשנה טובה ועשיתי פעמי לדירת הזיונים.
חייב לשבח את הכותבים לפני הכל באמת לפי הספר . דירה שראתה ימים טובים יותר אם בכלל ואישה שחומה סימפטית חייכנית שמאנה להפרד מצעיף שקוף שהיה כרוך למותניה . "כך זה מגרה אותי יותר" לחשה לי בחיוך מלא זימה. והיות שערוותה ושדיה היו גלויים לא התעקשתי על הצעיף וצנחנו למיטה תחת מאוורר תקרה בהעדר מזגן שאמנם קיים אך מקרר רק את הסלון.
אך נשאב זיני לפיה צלצל הטלפון והיא בהתה בו בערגה ולכן ברוח החג החלטתי לא לחסום פרה בדישה ואמרתי לה תעני בכיף.
מה רבה היתה הפתעתי כששמעתיה אומרת ללקוח הבא "עוד 20 דקות תהיה כאן "
סליחה איריס תמהתי באוזניה ? 20 דקות ? עוד לא התחלנו.
עזוב אמרה הנימפו שיחכה חצי שעה לא יקרה לו כלום זה לקוח ותיק הוא שרוף עלי ואם ייקח לך יותר אז אחלה.
המשיכה למצוץ. מציצה בינונית רטובה ללא ליקוק ביצים או רימינג אבל עם הרבה התלהנות ציונית.
ואחרי דקה שתיים הגיע טקס הסיגריה המשולבת בירידה. הציתה אש נשכבה על גבה פסקה את רגליה ופערה את ערוותה שעלי לציין שלמרות גילה המתקדם והופעתה הלא מטופחת הדיפה ריח מעולה ורטיבות תקנית חלקלקה.
במקביל ללשוני יצאו אצבעותי לטיול חג אל רקטומה שנתגלה אף הוא נקי ובעיקר פעור לרווחה עוד לפני שאצבעי נקשה על דלתו- אות ועדות לכך שמרתפה פעיל מאד וכבר אינו חוזר כלל למצבו הנעול - ויש לציין כי הייתי ראשון באותו הבוקר כך שהחור פתוח תדיר.
מבחינת איריס יכולתי להמשיך לרדת לה עד יום הכיפורים אבל גם אני יהודי ומגיע לי, ולכן כשנגמרה הסיגריה הפכתי אותה וחדרתי ... סליחה לא צריך לחדור ... פשוט החלקתי לישבנה ללא כל התנגדות וחיכוך. זיונים אנאליים רבים היו לי בחיי אך איני זוכר חור כה פתוח רך ומזמין שרמת החיכוך בו נופלת אף מזו של הכוס.
איריס קיבלה את החדירה בחיוך קטן ושאלה מייד איפה תרצה לגמור ?
איפה אפשר? ואיפה את מעדיפה שאלתי בנימוס פולני וורשאי ?
מה שבא לך אמרה בנחת אך המסר הסמוי היה "איפה שבא לך רק תגמור כבר כי הבא אחריך כבר למטה."
אז גמרתי בתרועה תקיעה ושברים , ואיריס אפילו לא קמה מהמיטה לא למקלחת לא ללוות אותי לדלת. היא פשוט נשארה שוכבת מפושקת ומוכנה ללקוח הבא שכבר חיכה ברכב מול הבית ואמרה לו בטלפון בעודי יוצא " הדלת פתוחה אני במיטה"
זהו ידידי אין צורך בפרשנות כי הדברים מדברים בעד עצמם.
חוויה קצת ביזארית , נחמדה לחד פעמי אבל בעודי פולט בתוכה כבר ידעתי שעד כאן. זו פעם ראשונה ואחרונה ובעת שנוכחתי שהלקוח הבא עתיד לשכב על גופה הרווי בזיעתי ושפיכי ללא כל נקוי כבר הייתי בטוח ש never again.
שנה טובה לכולם לאיריס ולכם ולכל הבנות הרעות הטובות והמכוערות