כ .. - דף 2 - סקס אדיר

..

11
[QUOTE=pinnochio]אמילי דוברת עברית. שתיהן דוברות אנגלית.
עוד דבר, למולדבית יש קול צרוד כזה, כאילו הסיגריות הרסו לה את המיתרים. אם הייתי שומע אותה בטלפון הייתי מפחד להגיע, אבל היא סבבה לגמרי, המראה שלה הפוך מהקולחיוך גדול
[/QUOTE]

אמילי בלגית וגם דוברת צרפתית עד כמה שאני יודע
עם החברה שלה לא הייתי, הייתי עם אמילי מזמן לפני שנתיים פלוס
מאמין שכלום לא השתנה בבחורה

פינוקיו היא כזאת גם כשהיא לא על משהו חחח
היא פשוט הזויה, אבל בקטע טוב
שווה ביקור אחד לפחות
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

..

13
[QUOTE=pinnochio]
עכשיו קרה משהו שקשור רק אליי ולא לבנות. לא יודע למה אבל התחלתי לחשוב על הסיטואציה, ומה אני לעזאזל עושה באמצע היום בדרום תל אביב, ולאן הזין המזדיין הזה לוקח אותי. בקיצור סרטים דווקא ברגע הכי לא מתאים.
[/QUOTE]
בוקר טוב פינוקיו ...
ראשית תודה רבה על הדיווח... מוחא כפייה
אחד הדיווחים הטובים והמשובחים שלך ...(וקשה לבחור יש לך הרבה)
אך לקחתי ממנו ציטוט אחד שמאוד נגע לליבי ...ואף ריגשת אותי ....
"רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום "(משלי)
מקדיש לכולם את השיר ..... "מחשבות"
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

..

14
.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

..

18
החוויה שלי עם הבלגית המוזרה:
לפני כחצי שנה - הכרתי אותה דרך דייט (כן יש שם גם מציאותחיוך גדול). גם אז ביקשה 500. לא הייתה אפשרות לאורגיה. אבל המראה שלה ואיך שזרמה בשיחות בינינו עשו לי הרגשה טובהHandshake.
נמצאת בדירה בפינת רחוב די מרכזית בדרום תל אביב אבל עם גישה דיסקרטית למדי.
אממה, הבחורה גרה בדירת חדר מעופשת עם טחב ופטריות עובש על כל התקרה והקירות ברמה שזה סכנה בריאותית של ממש. ממש דאגתי לה.
בכלל הבחורה משדרת קצת סוג של אבודה (שלא לומר אובדנות).
אבל אסור להתבלבל היא זונה מקצועית.
סיפרה לי על ההיסטוריה שלה בכל מיני דירות ומקומות שונים [נדמה לי שסיפרה שחלקה פעם דירה עם טראנס וכו].
בקיצור יושבים מקשקשים קצת, מעשנים קטנה ביחד וגם הבאתי קאווה קפואה.
אין מה להגיד - הבחורה נעימה מאוד לשיחה. יש לה פנים יפייפיות ועיניים בצבע שקד עם ריסים ארוכים. נדירהHeart.
עברה הרבה בחיים בגילה הצעיר ולפעמים רואים את זה בעיניים שלה [שוב היו רגעים שפשוט רציתי להגיד לה ילדה איפה ההורים שלך ולמה את לא מדברת איתם יותר].
בגלל כל המסביב לקח לי קצת זמן להכנס לעסק: התחלנו להתחרמן. גוף מהסרטים. רגליים יפות ארוכות ורזות. בטן שטוחה, ישבן עגול עסיסי וטעים. חזה יפה (טיפטיפה נפול אבל זה כבר רק לקטנוניים שבינינו) [בזמנו בדייט הייתה לה תמונה עם בגדי ים בג'קוזי-דוגמנית אין מה להגיד].
ירדה לי - בלי קונדום דווקא. אבל משהו לא הרגיש לי נעים בגלל הדירה המעופשת והאווירה שביקשתי מעטפה בעצמי!.
ירדתי לה קצת. נהנתה אבל מדי פעם ברחה לעולמות אחרים. קשה לי להאמין שלא עושה סמים. מקווה שלא מזריקה.
זיון כיפי, היא ממש נהנתה ממיסיונרי ואני התעקשתי על דוגי ולאכול לה את התחת כשהיא בדוגי. ליקוקים על כל הישבן עד כפות הרגליים היפות שלה עד גמירה.
נכנסתי למקלחת הקטנטונת שלה (מאלה שנכנסים אליהם ברוורס) ומבחינתה יכולנו לזרום. בכלל האווירה הייתה שאין הגבלה של זמן.
אבל בסופו של דבר זיון די סטנדרטי. מרוב בעסה על הדירה המסריחה התחפפתי משם.
לא הייתי חוזר.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”